The Walking Dead
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Walking Dead
mne sa zdá že rick v tom šoku čo bol, sa snažil preniesť utrpenie čo zažívala lori pri cisárskom na toho walkera... to ma napadlo ako prvé. Na Andreu som mal nervy, hlavne kôli tomu ako komentovala ten zápas, čo sa stará... mne je stále guvernér sympatický aj napriek tým postrielaným vojakom a zaváraným hlavám
a Mischelle taktiež nemám rád, moc je zdutá.
Spoiler
dobry diel. ale chapal niekto, co mal znamenat ten guvernerov zoznam zenskych mien co nasla mischelle? ok koncil sa jeho deckom, ale co mali znament tie mena predtym?
Môže to znamenať hocičo, jeho tam na to aby si pozeral aj ďalšiu časť.. takých prvkov je tam viac, môžme tu len polemizovat že co to asi znamená a aj tak nič nevyriesime ..
-
DeJF
Addict
Spoiler
ten zombík ktorému rick rozpichal brucho bola lori?
Spoiler
Neverím, že by to bola ona, aby sa tak rýchlo zmenila na nepoznanie?
BTW Z guvernéra je teraz vlastne rovnaké psycho, ako bol Herschel, že sa tam stará o zombíkov, akoby to boli vlastne v pohode bytosti.
BTW Z guvernéra je teraz vlastne rovnaké psycho, ako bol Herschel, že sa tam stará o zombíkov, akoby to boli vlastne v pohode bytosti.
-
Sarger
Guru wannabe
Svarog:
Spoiler
tých zombikov tam má na pokusy a pre show... nič iné. Jeho dcéra je výnimka.
DeJF napísal:Spoiler
ten zombík ktorému rick rozpichal brucho bola lori?
Spoiler
Určite nie. Ten sediaci walker tam bol kvôli tomu, aby vyvolal dojem, že zjedol Lori. Ale ona to určite nebola. A ani ju nezjedol. Buď ju Carl nezastrelil a ona je teraz walker a behá si po väzení, alebo ten, kto volal ju má. Ak teda Rick nemá halucinácie. Uvidíme v pondelok 
-
DeJF
Addict
Spoiler
Hm, mne sa celkom aj podobal na nu do tváre keď dali taký blízky pohľad .. no nevadí, uvidíme v pondelok 
Spoiler
ten sediaci walker Lori nezozral, Lori je nazive(nie je walker)to je na 100%, podla mna ju Carol nasla a ten cisarsky rez jej zasila ako sa ucila na tej zombicke..vsak Deryl konecne nasiel svoju Carol a potom to hadam objasnia v 3x07..inak 3x06 paradny diel, cakal som ale ze sa to trosku viac pohne dopredu..Andrea no comment
Michonne konecne prisla do vazenia a mam taky pocit, ze sa chysta suboj Guverner city vs. Vaznica...V 3x08 by sa mala objavit nova postava - Tyreese, pravdepodobne posila pre Rickovu skupinu
Spoiler
tak nakoniec ju vraj zastrelil
-
Sarger
Guru wannabe
deMarkqo:
Spoiler
je mŕtva, v ďalších častiach to bude vysvetlené spolu s tým telefónom.
michone by si zasluzila lopatou po hlave za to jaka je je*** 
Opäť veľmi podarená časť. Vraj by už mali byť len 2 a potom pokračovanie až na jar.
A to teraz, keď som sa konečne naladil na pravidelný prísun TWD v pondelok večer.
Spoiler
Podľa mňa je Lori mŕtva. Ten telefonát nebol skutočný a Rickovi preskočilo koliesko v hlave. Predsa keď tam chcel ostať Hershel tak ho Rick poslal preč a nikto pri ňom nebol keď tam údajne Lori volala. Takže logicky sú to jeho výplody mozgu a spôsob akým sa vyrovnáva so stratou Lori. Michone je výborná. Andrea je najväčšia **** už od začiatku seriálu, zaslúžila by si cez papuľu. Už sa neviem dočkať Assaultu na guvernérové mestečko : 
Spoiler
len aby guvernerovo mestecko nakoniec neassaultlo vaznicu 
-
R1k1nko
Darca
jak ? preco ? jej neje*e ako Andrei.....brainwirm napísal:michone by si zasluzila lopatou po hlave za to jaka je je***
pre mna je velmi dolezita postava !!! dufam ze neumrie
Spoiler
inac ten Marl ten prezije vsetko ... zautoci na neho mecom ubrani sa zautocia na neneho chodci ubrani sa a ma len jednu zdravu ruku ...
rikinko hej, ten podla mna vydrzi az do konca
riadny badass
Sledovanosť S03E06 13,4 miliónov divákov 
a mne sa zasa 6ta cast nepacila
Spoiler
ten telefon bola na 99% halucinacia, alebo co to bolo za haluz...
potom michone - naco ich zabijala? - ved zdrhali s andreou 9 mesiacov ci kolko a nevedela zdrhnut aby ju nenasli ?
andrea najskor so shane-om a teraz s guverernerom ts ts ts
,
a nesmrtelny merle ma tiez nasiera...
potom glenn a maggie, zapletka dost od veci...
keby bol ten telefon real s lori, je to zaujimavejsie...
potom michone - naco ich zabijala? - ved zdrhali s andreou 9 mesiacov ci kolko a nevedela zdrhnut aby ju nenasli ?
andrea najskor so shane-om a teraz s guverernerom ts ts ts
a nesmrtelny merle ma tiez nasiera...
potom glenn a maggie, zapletka dost od veci...
keby bol ten telefon real s lori, je to zaujimavejsie...
-
Sarger
Guru wannabe
Pre tých čo chcú vedieť ako je v skutočnosti s telefónom
K Glennovi a Maggie:
Spoiler
je to len halucinácia, avšak Rickovi to pomáha tak začne telefón vláčiť všade zo sebou a telefonovať s Lori. Ak ste si všimli počas prvého hovoru nebol ani zapojený + vo väznici nie je zapnutý prúd.
Spoiler
spravili to takto aby iniciovali konflikt väznica vs guvernér, ktorý v komikse je.