Riešite to nejako?
Idete pomalšie na úsekoch, kde viete, že je častý výskyt zveri?
Trúbite do prázdna?
Máte nejaké pomôcky z Tesca?
Spoliehate sa na to, že ubrzdíte?
ale k teme: spolieham sa na to, ze ubrzdim, resp. ze na aute nebude velka skoda prevencia priamo ziadna, ale investoval som do lepsich brzd, seriove mi uz pomaly ale isto prestavali stacit
Nudím sa a nechcel som zasierať diskusiu v Chcem kúpiť auto.
Ja to neriešim a spolieham sa na brzdy, ale v okolí napr. už poznám úseky a snažím sa dávať si pozor, tj. nejdem tam 110
ja to beriem tak, ze 110 a 90 je v pripade stretu so zverou uz celkom nepodstatne... ak by vdaka tomu rozdielu mala srnka stihnut uskocit, fakt by to bolo na poslednu chvilu...
Minule som na jednej 50-ke robil šoféra a okolo 24.00 som najazdil po okreskách asi 150 km. 4x som bol nútený zastať kvôli jeleňom a srnám. Je to zlé.
K tej rýchlosti, nie, že nejdem 110, ale idem skôr 70-80. Naozaj mám extrémne Safari tour v okolí 10km.
DODATOK: BAVÍME SA NAJMA O JAZDE V NOCI cez deň to asi naozaj nikto nerieši
No minimálne ju už neuvidíš kým nebude na kapote
Zver sa pri oslepení správa ako blbá, ale má zrejme aj samovražedné sklony. Raz som išiel ako spolujazdec v aute za busom a videl som srnca, čo sa hnal cez celé pole smerom k ceste..asi 100m...len preto aby v letku..skokom cez jarok..skončil v stredových dverách busu, ktorý musel vidieť zďaleka...
Priateľka jazdí často v noci a tá raz zažila diviaka, ktorý stál pred autom a nie a nie sa pohnúť, celý čas na ňu čumel, na predok auta
Nikdy som tomu nevenoval veľkú pozornosť až kým som pre autom nezbadal 2 srnky. nebyť auta predo mnou ktoré ich uvidelo a nahodilo výstražné svetlá, tak by som ich možno aj nabral (predsa len človek spozornie a brzdy na Octavia I nie sú ako na Peugeotoch, že jemne ťukneš do brzdy a stojíš).
Divej zveri by sa mali dávať na krk tie svetlá čo sú na tých zátarasách (takú oranžové blikajúce svetlá).
Od vtedy v noci idem okolo 70 až 80 (ani si to neuvedomujem až kým nepozriem na tachometer). Cez deň sa musím krotiť aby som nešiel vyše 110.
velmi pozor nedavam, uz sa mi stalo ze mi vbehla srnka, stihol som ubrzdit, aj ze po zakrute stala na ceste liska a ani sa nepohla, aj vtedy som ubrzdil, v podstate dialkove svetla v noci zapnut kde sa da, proste ak sa ti nepodari uhnut alebo ubrzdit tak nic sa neda robit...tie plasice z tesca neuznavam, ani netusim ako to funguje
tie plasice funguju tak, ze ked cez ne pocas jazdy prudi vietor, vydavaju vysoky ton ako ine bezne plasice, ktory vsak clovek nepocuje, nic viac mal si sa hned spytat
Ja mám extrémny rešpekt pred lesnou zverou v noci. Najprv som to neriešil, no keď na jednom úseku (Medzev - Moldava) som musel trikrát stáť no vyše minúty, lebo tie jelenice (áno jelenice, nie srnky) sa nechceli uhnúť...
Ale napríklad, keď idem sám, tak mi je to občas jedno, lebo viem, že aj keby som šiel s brzdami na max tak to nikomu nevadí okrem brzdových doštičiek. Keď už niekoho veziem, aj keď je pripútaný, dávam si už pozor. Predsa to nie je príjemný zážitok pre spolujazdca keď auto zaflekuje. Naštastie čo jazdím druhý rok, stretol som asi iba 10 kusov divej zvery. Pár bolo len tak tak, že som ich obišiel...
Ale najviac si dovoľujem asi na služobnej dodávka čo sa týka rýchlosti v noci. Neskutočne dobré už základné svetlá, nie to ešte diaľkové, vysoký posed a havarijna.
Pre pokoj duše by som si to možno aj na auto dal kebyže robím často v noci a dlhé trasy. Ale otázka je, na koľko dobre to zaberá.
Aby ti to tú zver naopak neprilákalo. Veď aj keď ideš večer po meste a zakričíš na nejakého chlapa, že mu dáš bitku, tak jeden typ chlapov by ušiel a druhý by naopak k tebe pribehol a zmlátil ťa do fialova