Ahojte, známy končí s eshopom - predaj RC hračiek. Odchádza do zahraničia, živnosť zrušil, takže dopredáva posledné modely čo mu zostali ( je ich ešte dosť ). Ceny sú preto také ( ale sú pevné ), lebo nie je na ne záruka a ani doklad,keďže už nepodniká- i keď pri týchto veciach je to aj tak a nič, keď raz padne - čo určite padne , tak sa jedná o mechanické poškodenie a nie záruku...
Na predaj sú tieto modely:
1. Swift s929 - 20€, tých je už málo, malý, lahký, infra
2. HQ 838 - 30€
3. T-rex T623 - 60€ - 2,4ghz veľká odolnosť
4. T640c - 100€ - 2,4ghz + kamera
5. V319 - 39€ - strieka vodu
6. T42c - malý s kamerou - 45€
7. Kvadrokoptéra 929 - 55€
8. Loď Tracer 2 - 55€
9. Loď High wind - 55€
10. V911 - 56€ - jednorotor, 4- kanál, balenie obsahuje 2 x baterku, 2,4ghz
11. DH 9116 - 56€ - jednorotor, 4 kanál
Ak by ste mali záujem, viem poslať aj foto. Dá sa aj osobne v HC, sem tam NR a DS.
Ponúkam aj mimo fóra. Dúfam že takáto predajná ponuka to nebude vadiť....
No neviem, písalo mi viacej ľudí, posielali linky , niektoré ceny sú veľmi dobré, iné nie - ale v miere v porovnaní s novými... Takže neviem či sú veľmi nad.. Ale ako som písal, ja z cenami nemám nič a ceny sú také aké sú..
nj,polovica sa da za tu istu cenu kupit inde so zarukou,ale ako pises,zaruke je pri tom platna len z nejakych 20%
,ale druha polovica veci sa da kupit aj o cca 20 az 70% menej z tychto cien.
Skoda,nieco by som aj vzal,ale tak nizko z jeho ceny urcite nepojde,ked uz tak vysoko rúbe,takze je aj zbytocne sa mi ozyvat
Ako píšeš.. inzeráty som mu dal aj na iné inzertné portály, ozvali sa nejaký záujemcovia.. Tak uvidíme, kľudne napíš do SS predstavu o cene a konkrétny model, ja mu to prepošlem a uvidíme... Možno ak sa mu nepredá, uspokojí sa aj s tým
-- 25 Nov 2012, 21:38 --
Ostalo už len toto:
1. Swift s929 - 20€, tých je už málo, malý, lahký, infra - cca 30 ks
3. T-rex T623 - 60€ - 2,4ghz veľká odolnosť
7. Kvadrokoptéra 929 - 55€ - cca 5ks
9. Loď High wind - 55€ cca 15ks
10. V911 - 56€ - jednorotor, 4- kanál, balenie obsahuje 2 x baterku, 2,4ghz - cca 10 ks
11. DH 9116 - 56€ - jednorotor, 4 kanál - cca 10ks
A MJX T11 - 50€ - cca 10ks
Ahoj, prepáč, balíky som dal poslať známemu keďže som vôbec nestíhal sa dostať ani sem a napísať čo je a čo nie.. balíky poslal, ale dvoch adresátov poplietol, napísal inak mená, resp. prehodil adresy, balíky mi teraz prišli späť... Prepáč, vôbec som nemal čas ani prísť sem a poslať aspoň podacie číslo nech sa to vyrieší.. Takto som prerobil 2 krát na poštovnom.. No čo už... ešte raz sorry..