Rozmery pneumatik
Re: Rozmery pneumatik
No ja mám v papieroch 84W, ale také majú jediné použiteľné len Bridgestony a tie sú vďaka menej používanému rozmeru 205/45 zbytočne drahé... Ale v podstate je úplne jedno, či je pneu do 240, 270 alebo 300 km/h, lebo nad 230 nepôjdem ani na Slovakiaringu...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak mas 84W, tak si zober tieto http://www.fusion.sk/katalog/product/29070/ a hotovo... tie V-ckove aj tak nemozes mat obute, teda ak to chces mat papierovo vsetko v poriadku...
Mám otázočku. Na leto mám pneu 185/55 R14, ale gumy sú zodraté a mám dobrú ponuku na 175/65 R14. Podľa techníčáku tam majú ísť 165/70 R13. Podľa kalkulačky to dá rozdiel + 4,29% oproti pôvodným, väčší priemer kolesa o 24mm a obvod o 75,4mm. Lenže ja si to reálne neviem predstaviť. Bude to veľmi vadiť? Bude to naoko moc odbíjať od pôvodných kolies? Dík
-
Stoporko
VIP
Snáď to dávam do správnej témy: mám možno po ocovi "podediť" rok staré zimné pneu. Kúpil by som na ne plechové disky (ktoré?) a vybavené - čo ma ale trápi, je ich rozmer: 175/65 R14, pričom v techničáku mám povolené 195/65 R15 alebo 205/55 R16 (Toyota Auris). Ohľadom tohto som totálny noob, takže za každú radu k veci budem vďačný 
Kvoli velkosti brzdnych kotucov to tam pravdepodobne nedas..Stoporko napísal:Snáď to dávam do správnej témy: mám možno po ocovi "podediť" rok staré zimné pneu. Kúpil by som na ne plechové disky (ktoré?) a vybavené - čo ma ale trápi, je ich rozmer: 175/65 R14, pričom v techničáku mám povolené 195/65 R15 alebo 205/55 R16 (Toyota Auris). Ohľadom tohto som totálny noob, takže za každú radu k veci budem vďačný
//A 14" plechace na Auris nezozenies..
-
RATZINGER666
Darca
Stoporko: radsej nespekuluj, lebo tam je viac veci, kvoli ktorym to nemusi byt v poriadku
gumy sa daju predat, mozno zozenies aj Ty nejake jazdene za slusnu cenu 
jcm: preco by nezohnal? ved hentie toyoty mali standardne 5x114,3, nie?
jcm: preco by nezohnal? ved hentie toyoty mali standardne 5x114,3, nie?
Na Auris orginal nie, mozno z mazdy 626.. Ale kazdopadne je to jedno, lebo kvoli kotucu a brzdicu mu to tam nevojde aj keby neviem co robil...
-
RATZINGER666
Darca
aky original? kolesa, a este k tomu plechace, sa kupuju original? 
omg, daj si stranku kt. predava plechace a zadaj tam typ auta.. na auris ti to neponukne 14" disky...
-
RATZINGER666
Darca
to podla tohoto posudzujes?
najma "originalny" disk? 
Ach jaj
ked chces rypat, posluz si
Ak sa teda tvaris, ze nechapes co som tym chcel povedat.. Kedze podla tohto zoznamu ponuky k danemu typu si mozes domysliet ze asi tie disky sa z nejakeho dovodu k tomu typu auta nedoporucuju 
Otazka znela ci to tam da, odpoved znie - neda
Otazka znela ci to tam da, odpoved znie - neda
-
RATZINGER666
Darca
preto, lebo nie su priamo odporucane vyrobcom, a tym padom nie su ani zapisane v TP... ale vsetko toto kolega vyssie vie, a kedze to vie a stale sa pyta, evidentne mu tato skutocnost nevadi... okrem toho neznamena to automaticky to, ze sa tam kola nehodia a nesedia tam...
Aha... z kotuca trosku odsustruzime a vojde???
//Pre info, mam mazdu 3, kt. ma kotuc mensi o 7mm a 14" plechac tam nedam... snad to uz konecne pochopis
//Pre info, mam mazdu 3, kt. ma kotuc mensi o 7mm a 14" plechac tam nedam... snad to uz konecne pochopis
-
RATZINGER666
Darca
a kde som ja napisal, ze tam ten disk bude sediet, Ty saso??
moze aj nemusi... ale aspon sa tu neodvolavaj na to, ze tam nebude sediet kvoli tomu, ze to je uvedene na nejakych strankach vo vyhladavaci v obchode s pneu
moze aj nemusi... ale aspon sa tu neodvolavaj na to, ze tam nebude sediet kvoli tomu, ze to je uvedene na nejakych strankach vo vyhladavaci v obchode s pneu
Dufam ze si si teraz dvihol ego ked si ma nazval sasom 
Ja som sa pobavil, pekny zvysok vecera, kazdopadne, gratulujem za spam, a urcite su Tvoje rady pre nho uzitocnejsie ako moje..
Ja som sa pobavil, pekny zvysok vecera, kazdopadne, gratulujem za spam, a urcite su Tvoje rady pre nho uzitocnejsie ako moje..
-
RATZINGER666
Darca
neslo mi o to, aby som si zdvihol ego... nazval som Ta sasom, lebo saso si...
co sa tyka uzitocnosti rad - pochopitelne, kedze okrem prveho prispevku som reagoval uz iba na tie Tvoje neopodstatnene dohady
// uz si na Teba spominam... Ty si ten saso s "osobitym stylom jazdy" http://www.hojko.com/post1898496.html#p1898496
co sa tyka uzitocnosti rad - pochopitelne, kedze okrem prveho prispevku som reagoval uz iba na tie Tvoje neopodstatnene dohady
// uz si na Teba spominam... Ty si ten saso s "osobitym stylom jazdy" http://www.hojko.com/post1898496.html#p1898496
Spravne ja som ten saso
aj hladat vie, pozrime sa na nho..
A inac spravne, ako kolega pracujuci v pneuservies povedal, 14" na Aurisa nepredavaju, lebo marketing nepusti.. viac sa oplati predavat 15"
Zbohom decko a pekny vecer prajem
A inac spravne, ako kolega pracujuci v pneuservies povedal, 14" na Aurisa nepredavaju, lebo marketing nepusti.. viac sa oplati predavat 15"
Zbohom decko a pekny vecer prajem
-
RATZINGER666
Darca
no, uz sme sa opat od reagovania na prispevky dostali k urazkam a prianiam pekneho vecera, ako je u Teba zvykom, takze asi nema zmysel pokracovat
poriesime to karmou a bude 
Karma? Kaslem Ti.. daj mi minusov kolko chces, ja na to zvysoka kaslem... Inac, tie smiesne Dunlopy, na mojej smiesnej 1,6 (nepochybujem ze si siel na Mazde, kt. ma variabilne casovanie a poskusal tolko aut ako ja) ma to uz par krat podrzalo, ale inac v pohode, kedze sa pozname osobne a vies ako ja jazdim, a moja smiesna mazda s prehladom zvlada 200km/h pri plnom zatazeni.. ale to Ty urcite vies..
Dalej, vidim ze mna - sasa - dobre poznas, na zaklade priani dobreho vecera, kludne, mozme sa stretnut aj osobne, pokecat, ja s tym problem nemam
tam mozme poriesit aj dlzku istych koncatin... 
Dalej, vidim ze mna - sasa - dobre poznas, na zaklade priani dobreho vecera, kludne, mozme sa stretnut aj osobne, pokecat, ja s tym problem nemam
-
RATZINGER666
Darca
kde som Ti napisal, ze mas smiesne gumy alebo auto? mne sa Tvoje auto paci
a na gumy som vobec nenarazal, tak neviem, na co mi pises o Tvojich dunlopoch 
kolko aut som poskusal? to je vtip? ako si clovek moze pamatat, v kolkych desiatkach aut za tie roky sedel alebo lietal? Ty si to pises alebo ako?
kde opisujem Tvoj sposob jazdy? v spominanej teme som sa nan pytal, ale nedostal som odpoved... takze nie, naozaj neviem, ako jazdis, a myslim, ze nielen mna by to zaujimalo... mozes nam to teda opisat
...Ty saso 
kolko aut som poskusal? to je vtip? ako si clovek moze pamatat, v kolkych desiatkach aut za tie roky sedel alebo lietal? Ty si to pises alebo ako?
kde opisujem Tvoj sposob jazdy? v spominanej teme som sa nan pytal, ale nedostal som odpoved... takze nie, naozaj neviem, ako jazdis, a myslim, ze nielen mna by to zaujimalo... mozes nam to teda opisat