Mám strašné pomalé pc ako ho z rýchliť??
Mám strašné pomalé pc ako ho z rýchliť??
Zdravím. Strašne pomali mi peracuje Počítač a ked som na internete z google chormom tak ked na niečo kliknem tak sa mi zasekne a musím cakat. A toto iste ked robim normalne pracujem na pc.neviete ze co by to mohlo byt ?
Neie dajaky program na z rychlenie alebo vycistenie ......
Neie dajaky program na z rychlenie alebo vycistenie ......
Re: Mám strašné pomalé pc ako ho z rýchliť??
Co tak napisat aky mas pc, system a nieco k tomu? Najlepsie bude naformatovat to a nanovo nainstalovat.
Ram:1GB DDR2
Hdd:80GB
Procesor:Intel pantium 2.60GHZ
windows 7 ultimate
Myslíš naformatovat na novo cez HDD ?
Hdd:80GB
Procesor:Intel pantium 2.60GHZ
windows 7 ultimate
Myslíš naformatovat na novo cez HDD ?
Na takom starom PC nema co Win7 s 1GB pamate co hladat. Tam je idealna volba WinXP.
_A by sa mal beh pc zlepsit hej ..nemal by sa zasekavat ani chrome ani normalna praca na pc ako ked napr otvaram tenro pocitac a sa zasekne a dlho musim cakt. aj tak ti dakujem za radu-
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
1GB RAM je na Win7 malo, preto ti to ide tak pomaly. Uz samostny system bude vyuzivat viac pamate a kedze ju nema, tak pouziva disk, co je znacne pomale. Aj procesor je slaby. Vlastne sa divim, ze ti tam vobec Win7 nainstalovalo.
podla mna lepsia volba ako xp je nechat tam 7 len dokupit ram...tak ci tak to budes potrebovat casom
-
hojko
Site Admin
Preco myslis, ze je to lepsia volba, kedze je tam stary a slaby procesor, maly disk a mala RAMka??? Takto dokupi RAM a viacmenej sa nikde nepohne, aj tak to bude pomale. Pri XP aspon vie, ze system si zozerie tak 200-300MB a pojde to relativne svizne. Ja by som do ineho Windowsu ako do XP s SP3 nesiel.
lebo som mal 1gb aj na xp, na viste, aj na 7 a bolo to vsade o držku 
-
hojko
Site Admin
Ako mohlo byt 1GB RAM malo na XP, ak si system zozral 200-300MB, takze ostalo 700-800MB na take hluposti ako prehravac hudby a internetovy prehliadac, hmm???
neviem, mam to naozaj odskusane na starom nb acer, zralo okolo 450mb po zapnuti
ale to nebolo sp3, bolo to sp2, ked nie sp1 dokonca uz si fakt nepamatam
nakoniec tam skoncila nas5 7mička lebo je to vraj "krajsie a ide to tak isto pomaly" 
ale to nebolo sp3, bolo to sp2, ked nie sp1 dokonca uz si fakt nepamatam
-
hojko
Site Admin
450MB moze zrat XP len v takom pripade (bez ohladu na SP), ak sa zapinaju vsetky zbytocnosti od manazera zvuku, panel pre nastavenie grafiky, antivirak, 5x nejaky downloader, 3x utilita ku tlaciarni, program od fotaku na monitorovanie usb, icq, msn, skype... Proste to treba preriedit.
Okey dakujem za rady nainstalujem si windows XP pokedy nekupim RAmku.
-
Soviet
Darca
7micku som hadzal nedavno na notebook i3ku a 2gb ram a stale mi to prislo pribrzdene. Musl som tam kupit 4GB, aby som bol konecne spokojny ako tak. Takze necudujem sa ako moze clovek na tomto fachsat co tu spomina opeth.
Jedine volba veru XPcko SP3 s komplet formatom a rozdelenim disku na dva. t.j 30GB (Ccko) 50GB (Dcko).
Jedine volba veru XPcko SP3 s komplet formatom a rozdelenim disku na dva. t.j 30GB (Ccko) 50GB (Dcko).
Ale nahorise je na tom to ze mi win xp nepodporuje pc. takze musim maat win 7
pekna sprostost, XP je pre taky system ako stvoreny, Win7 je uplne nevhodny
-
jorg22
Medium Professional
Nainstaluj si tam Windows 7! Windows XP je davno zastaraly, nestabilny a nepojdu ti na tom niektore programy. Windows 7 je lepsie optimalizovany ako Windows XP. V praxi, ak povypinas nepotrebne veci(Napr windows aero) tak sedmicka ti pojde urcite lepsie. 1GB je na Windows 7 viac nez dost.
Ja som ho pouzival s 512MB RAM a islo to ovela lepsie ako XP. Neviem ako mu mozete radit windows XP, asi ste ich nikdy neporovnavali na slabsom stroji. Takisto aj v testoch mozes vidiet o kolko je Win 7 vykonnejsi od XP.
Pekny clanok s porovnanim, na PC s 512MB RAM.
http://www.zdnet.com/blog/bott/how-well ... -512mb/672
V clanku vychadza Win 7 o maly kusok horsie ale to sa moze vzdy lisit.
Ja som ho pouzival s 512MB RAM a islo to ovela lepsie ako XP. Neviem ako mu mozete radit windows XP, asi ste ich nikdy neporovnavali na slabsom stroji. Takisto aj v testoch mozes vidiet o kolko je Win 7 vykonnejsi od XP.
Pekny clanok s porovnanim, na PC s 512MB RAM.
http://www.zdnet.com/blog/bott/how-well ... -512mb/672
V clanku vychadza Win 7 o maly kusok horsie ale to sa moze vzdy lisit.
Ak sa nehráš, tak dobrá voľba môže byť Ubuntu.
jorg22: miesto toho, aby som vyvracal rad radom, zhrniem to - to, co si napisal, je blbost
-
jorg22
Medium Professional
Myslim ze opeth si bude vediet vybrat medzi radami cloveka co na podobnom PC mal skusenosti s XP aj 7 a medzi clovekom ktory len striela bez podlozenia domienky.