Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Vyborna cast, nejak im to ide vposlednej dobe, uz 4. vyborna cast v rade. + Ziadna amy
.
Tak prosím pekne, toto bola časť častí, a hneď sa radí medzi TOP časti v mojom pomyselnom zozname.
Ukážková časť.
Ukážková časť.
Spoiler
Keď otvoril ten portál, tak som mal zimomriavky, 
Pri závere mi zabehlo.
Pri závere mi zabehlo.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak, táto časť bola jedna z mojich naj častí v BBT a naj časti v tejto sérii 
Spoiler
A ten portál tak to bolo kruté, no len čo sa objavil za nimi, tak som pochopil
Ale mne od začiatku vŕtalo hlavou, či to číslo nie je z toho sprievodcu galaxiou a prečo to nedoplo im (až keď im doplo, tak doplo mne že to bolo 42).
Ale mne od začiatku vŕtalo hlavou, či to číslo nie je z toho sprievodcu galaxiou a prečo to nedoplo im (až keď im doplo, tak doplo mne že to bolo 42).
nebojim sa povedat, ze vo svojom zanri najlepsi vysielany serial
Tu snáď nie je o čom. Aj keď TBBT vo všeobecnosti stratil od svojich začiatkov na kvalite, no taký HIMYM a TAAHM sú na tom dnes podstatne horšie. Treba sa len modliť, že TBBT vydrží na tejto úrovni čo najdlhšie.
Alebo že ho aspoň v správnom momente dovysielajú. Aby to nebolo už len zo zvyku a nudné.
Tak u mna to nieje najlepsi serial vo svojej kategorii. 
Doteraz to bolo celkom strasne ostatnu sezonu, ze som casti kukal raz za mesiac. Ale tieto najnovsie 4 casti ma velmi potesili, lebo konecne sa dalo aj zasmiat.
Doteraz to bolo celkom strasne ostatnu sezonu, ze som casti kukal raz za mesiac. Ale tieto najnovsie 4 casti ma velmi potesili, lebo konecne sa dalo aj zasmiat.
-
Sarger
Guru wannabe
Toto bola jedna z TOP častí vôbec... perfektné 
6. séria je strašne podarená. Dnešná časť perfektná, hlášky leteli jedna radosť 
Neviem čím to bolo, konečne mi nevadila Amy.
Parádna časť, ten Howardov face, keď prišiel Sheldon domov a zbadal ho, to bolo super. 
mne ta Amy stale nesedi, ale cast bola super
jedna z najdokonalejsich casti serie dlho som sa tak na TBBT nesmial... neskutocne naklady medzi dievcatami ... zakoncene sheldonom ktory predava nb ktory bol 30 minut v lone astronauta 
@rank
na penise astronauta
na penise astronauta
-
audiotrack
VIP
táto časť bola veľmi podarená. A som rád že tie fámy čo boli pred vypustením prvej časti série že sa tam bude viac objavovať stuart a neviem ešte kto boli iba planý poplach. Zatial ho tam vôbec nie je veľa, bol v pár častiach a drží sa základná zostava.
no poslednych par casti 5-6 nwm presne, to je naozaj super, a konecne poriadna seria, lebo minule serie boli totalne o nicom a uz som to pozeral len zo zvyku.
Bravisimo. 
Smiech od začiatku po koniec.
Smiech od začiatku po koniec.
Tu Bernadett mam co raz radsej, je tam genialna, dobry salat dala tej Amy
... Na pohlad neviniatko , ale ticha voda brehy myje 
pripajam sa, bbt sa dari celu seriu a na poslednom diely som sa smial od zaciatku do konca
ale jednej veci nechapem, kazdy by tu na fore najradsej vyhodil Amy zo serialu..a Bernadette vam nevadi? jo, ma obcas vtipne scenky, ale mne pride extremne nesympaticka.
-
mirak2
Hardcore addict
neviem aky mas vkus, ale podla mna je celkom je*atelna. na kaley ale nema 
-
Thrash/Death
Star
Súhlas s mirak2. Ibaže ja mám niekedy pocit, že by bolo lepšie vyhodiť nielen Amy, ale aj Bernadette a Penny, lebo ich dejové línie sú oničom a niekedy aj značne otravné - akurát v poslednom dieli som prvýkrát nemal ten pocit. Ale to bola výnimka.