Night club

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Night club

Príspevok od používateľa brm »

taká šikovná súkromníčka sama na byte môže kľudne zarobiť 3000-6000€ ... ak rátame 200€ (2x 1hod + 2-3x fajka) denne x 20 pracovných nocí = 4000€) - otázne je, koľko z tejto sumy minú na "niečo"... a koľko na prípadnú "ochranu".

:)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vyjma BA, KE .. je po tom naozaj taký dopyt?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie nadarmo sa hovori od stredoveku, ze ludia vzdy budu platit za 3 veci: gambling, sex a alkohol.. Inak sa ti staci pozriet na tie fifleny v BA hlavne, ze ako sa obliekaju a na com sa vozia:

- bud ich niekto dotuje
- bud robia na privatoch
- 5% z nich zarobilo poctivo

Aj v NZ sa o jednej, ktoru poznam osobne povravalo, ze robi luxusnu spolocnicku. Neviem, co je na tom pravdy, ale vzhladom na to, ze nie je podla toho co viem z tak bohatej rodiny, tak si extremne rychlo dokazala kupit novucicke SLK. A urcite to nebolo z fastfood bufetu. Takze podla mna ano, je po tom dopyt vsade, kde zenske sa chcu nejako mat, ale "poctiva" praca (inak ja ich neodsudzujem, ke to ich volba) im nie je po chuti.

A na odlahcenie, ked uz nic ine, tak podla poctov, ktore hodil brm ich nemusia trapit narozdiel odomna vysoke dane a odvody. :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

begbeee: je, v Ziline ich je dost, a aj poznam ludi, ktori tieto sluzby ci uz pravidelne alebo nepravidelne vyuzivaju... u nas v PB zial nie je nic take schopne... co sa tyka vobec tych sluzieb, tak aj mi to pride pre tych ludi vyhodnejsie, nez sa trapit a opijat nejaku slecnu na bare na diskoteke, ktora aj tak nakoniec odide s niekym inym... diskoteka je raz za tyzden a ani to tam nemusis najst nikoho, kto by Ti vyhovoval, resp. kto je s Tebou ochotny prehovorit aspon jedno slovo... hoci diskoteku som uz par rokov veru nenavstivil mozno sa nieco zmenilo :) ci su sfetovane alebo nie skor zalezi od toho, ci si novy zakaznik, ci Ta pozna, ako vyzeras apod...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

begbeee napísal:Ale v tom nemáš zarátaný jej čas a riziko, či si nejaký vrah, čo ju chce v byte zamordovať :)
Povacsine nechodi sama a preto je tam aj ta suma navyse. Teda vonku v aute ju moze cakavat pasak, kym cela vec skonci. Aspon tak som pocul ohladne eskortu. Vrah ju moze prist pozriet aj na spominany privat, kde je sama.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Veď nie nadarmo sa hovorí, že neplatíš za to aby ostala, ale za to aby odišla.

Čo sa týka tých odvodov, tak prostitúcia je typická šedá zóna ekonomiky, čudujem, že politici sa toho ešte nechytili :)

Ja by som nešiel ani tak ďaleko, že sfetované a čo...to je typický predstava, ale viem, že to robia aj kvázi normálne baby, čo sa nevedia zamestnať a vo veľkom najmä slobodné matky, prípadne rozvedené, ktoré si tak privirábajú najmä v menších mestách.

Na privátoch sú to často skutočne študentky. Lacné štetiny sú predovšetkým na ulici a v bordeloch. Aj keď viem o jednej z ulice v BA, ktorá robila aj privát a zastáva názor, že najlepšia reklama je živá :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vzhladom na to, ze zakladatel dostal rad az az, dovolim si mierny OT

odkial to vsetko viete? /kedze tu padli skutocne veci z praxe/
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

begbeee: pod "pasakmi" to urcite uz dlho nefunguje, urcite nie uz v tejto dobe, ked si moze dat holka inzerat v podstate kamkolvek na internet... pasaci uz potrebni nie su... mozno v naozaj velkych mestach je to pre ne pohodlnejsie, ale inak pochybujem...

coldrain: hadaj :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no, netusil som, ze su taketo sluzby tak siroko vyuzivane :D co su to za baby co to robia? myslim skor povahovo a inteligencne, aka je to vzorka populacie?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

malokedy su to naozaj studentky, skor sa iba tak tvaria. Ja osobne som este nieco take nevyuzil a ani sa zatial nechystam. Dovod je ten, ze kazdy zo zdravym rozumom to bude s nimi robit len s gumou a tym padom to pre mna straca cenu. Z principu nechcem niekomu platit za sex, je to podla mna take trochu ubohe.. :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď si to nevyužil, odkiaľ vieš, že to nie sú študentky? Nehovorím, že sú študentky všetky, čo sa tak tvária, ale sú medzi nimi aj také.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

O tom ako to funguje s pasakmi sa dovziete na vyhladavacoch tychto eskortov a privatov. Najdete tam napriklad 30 kociek z Bratislavy, ale maju jedno spolocne cislo. Takze bud sa dovolas na centralu ako ked si volas taxik alebo sa dovolas k pasakovi, ktory to zabezpeci. Ked vsak divas nieco mensie, tak si myslim, ze sa dovolas prave tej ku ktorej chces. Nie je problem si pozriet ostatne kocky a ake maju telefonne cisla.
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VishkaVishkovski »

No pani vy ste ale spekulanti :D
Ja bohuzial, neviem ci som taka sprosta alebo som iba taka dobra kamaratka. Mam take kamaratky ktore vyslovene idu po prachacoch a podla nich to je normalne ked mu da hned na prvom stretku lebo im slubil novy iPhone ale ked sa bavime o dievcatach ktore su luxusne spolocnicky uz su to podla nich k*rvy a ze oni by to nikdy nerobili. Napisem vam konverzaciu ja ako posluchac zo zadneho sedala a neverila som vlastnym usiam :)
Mena su zmenene.Janka sa rozisla po dvoch rokoch s frajerom, nabalila si noveho v BA a po troch tyzdnoch jej zaplatil dovolenku v Karibiku ale akoze stale netvoria par.
Danka ma frajera 3 roky ale dolieza za nou nejaky postarsi solventny pan. On nevie ze ona ma frajera.

J:"Danka ved sa rozid s frajerom, nema nic a ani ho nelubis"
D:"Ja ho mam rada.Mam rada ked sa ku mne vecer prituli.Mam ho rada len s nim nej*bem"
Nato som sa ozvala ja ze je to hnusne takto mu klamat
J:"Presne! Rozid sa s nim a bud so strarym.Lebo Stary pride nato ze mas mladeho a skonci s tebou a nahodou aj mlady pride nato ze mas stareho aj on ta necha a ostanes sama"
Do toho som sa ozvala ja k Janke, ako sa dostala k tomu "dobrovolnemu platicovi dovoleniek"
J:"Kamaratka ma s nim zoznamila. To nieje ako v KE v BA maju vsetci peniaze chapes oni su total j*bnuti (Frajera ma z bohatej rodiny a ona sama je z takej rodiny)
no a tak sme sa bavili ze chce ist na dovolenku a nema s kym tak ma pozval a ja ze dobre.

Takze zhruba takto to chodi medzi lovkynami papierikov.
A este sa mi pacia vychodnari v BA, zabudli ze su vychodnari a tie vychvalovania sa s fotkami a oznacovaniami sa na miestach a fotenie si jedla v restikach.WAU 100bodov za tento vysoko trapny obrat mozgovej kapacity.

Samozrejme ani ja niesom dokonala. Mam 21 rokov,momentalne robim pestunku a popritom sa snazim obracat ale nato naco potrebujem mam vzdy.Nestudujem, mam dvojrocny vztah, velmi uprimny(ANO! NAOZAJ UPRIMNY!!!!!!) s chlapcom ktory hra hadzanu v skrachovanom klube pretoze ho to bavi ale samozrejme obzera sa po inom.Studuje aspon on kedze ja nemienim studovat nieco len kvoli titulu. Ale o tom po tom.
A mam aj taketo kamaratky pretoze ich poznam uz snad od plienok, nikdy mi neublizili a az na takyto pohlad na svet sa spolu dobre zasmejeme.
Je to hnus,nepodporujem to, ale zijeme v slobodnom svete tak co narobim. Beriem jedine vyhovorku Matiek s detmi ktore myslia na ich zabezpecenie ktore robia luxusne spolocnicky.

A potom este taky LIVECHAT nie je na skodu :D Urcite aj vy poznate dievcata ktore "masteniu pipinky" pred kamerou neodolali.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to je príbeh ako z qwertyho knihy poviedok...nech sem ešte nacupitá on aby som sa mohol daľej plieskať po čele s myšlienkou, aké veľké pi*e chodia po svete...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, sú to aj študentky, ktoré si chcú privyrobiť na novú kabelku, topánky... a aj slobodobné/rozvedené mamičky, ktoré potrebujú niečo kúpiť pre deti.. veď choďte na sexzoznamku na pokeci a sa Vám hlava zakrúti z toľkých ponúk. A určite sa tam objavia aj také "luxusné" dievčatká, ktoré spravia hocičo za jeden výlet do obchodného centra, v ktorom samozrejme nebudú mať žiadne finančné limity.

Ale sú aj dievčatá, ktoré sa tomuto venujú profesionálne - či už zo zábavy alebo že ich sex baví.. alebo nevedia nič iné robiť... a tie jednoducho si musia aj niečo šľahnúť, aby to všetko vydržali - každý deň iný chlap.. prípadne ak k ním príde niekto nesympatický - nejaký tučný brav. A čo sa týka pasákov.. tí sú hlavne v erotických kluboch, ale na súkromných privátoch.. no neviem... čo mám informácie, tak v KE je to vraj úplne slobodné.. ale vraj napríklad v PP je všetko pod palcom nejakej "skupiny", keď tam chce slečna robiť na vlastnú päsť, vraj sa určite u nej skôr-či-neskôr niekto zastaví.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

V kazdom meste je to pod palcom. Ak nejaka pracuje na seba tak len do casu kym ju niekto neobjavi, potom nema na vyber a minimalne polka ide pasakovi.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

co som pocul od par ludi ktori na privaty chodia pravidelne, tu aj v cechach, tak vraj tie babeny vecsinou nie su nic moc, necakajte ziadne missky. A hlavne si nemyslite ze ked v inzerate je fotka kočky ako modelka, tak ze vam taka aj otvori nakoniec dvere :D :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

a ked chcem nejaku babu zavolat na oslavu aby oslavencovi zatancovala na kolenach a potom mu ukazala..no vsak vieme...to treba zavolat normalne stetku? ci to su nejake ine specialne?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to sa da vybavit aj priamo cez bordel, resp. cez night... ale tam mas vyber vies aky... asi ako sa vyssie spomina :)

zatancuje Ti mozno aj niektora slecna z privatu (za peniaze coby nie), ale zase necakaj nejake profi tance...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja by som nečakal profi tanec ani z bordelu a clubu (teda ako ktorého, ale myslím väčšinou). Že má babenka v popise, že ovláda masáže, striptíz ešte neznamená, že to aj vie a jediné čo nedostaneš je čudne sa zvíjajúca opacha.

A ak chceš nejakú radu, tak štetiny vo veku 30-40 sú najlepšie, čo sa týka služieb.
Napísať odpoveď