Ako zabudnúť a vymazať city?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kail91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zabudnúť a vymazať city?

Príspevok od používateľa kail91 »

ja sa jej budem vyhýbať čo najviac a prestanem s ňou komunikovať aj ohľadom školy, snáď to prejde a keď nie, tak nie, sám ostanem tak či tak, tak čo ma po nejakých sprostých citoch
Marty10110
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marty10110 »

kail91 napísal:Ja mám problémov až až, som si ich vedomý a najradšej by som bol v nejakej drevenici na konci sveta sám až do konca života, alebo tú smrtku by som prijal. Lenže mne sa niečo stále musí posrať a ešte aj nejaké city, o ktoré nestojím. Mne by pomohla akurát amnézia na celý život.

kail ja mám to isté neni si sám a tiež by som chcel bývať niekde ďaleko od ľudí alebo skôr mať peniaze na celí život aby som prežil a byť zavretý v dome až dokým by som neumrel. :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Pomoct ti v tvojej dusi zjavne niet, ale s tymi citmi sa ti pomoct da. Vymaz vsetky kontakty na nu a chudni a posilnuj dalej, uc sa teraz bude skuskove zas mesiac a pol, popripade si najdi nejaky novy konicek, gitaru, jojo alebo sudoku. par mesiacov a ani si nespomenies.
Marty10110
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marty10110 »

hey hey v tom súhlasím koníček si nájdi buď sa choj voziť na bicykli alebo niečo doma ja napr. skáčem na bmx a teraz som si zaobstaral nový koníček modelársku železnicu a je to super. skús si nájsť také čosi čo ta zamestná skoro na celí život že by si to tvoril a tak babrať sa s tím dlhšiu dobu ak sa nebojíš míňať kopa peňazí.
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Necital som celu diskusiu, ale podla mna pomoze ak clovek na ktoreho nechces mysliet - sa ti zhnusi. Proste ho nenavidis.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

To je totalna blbost - bude ta to zozierat, len inym sposobom. Povedal by som, ze este horsim.
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

javatar napísal:To je totalna blbost - bude ta to zozierat, len inym sposobom. Povedal by som, ze este horsim.
U mojej ex to funguje ;) a v podstate aj u mna :) Ale clovek nedokaze dlho nenavidiet. Cize je to mozno len docastne --- ale zase pomoze ten cas.
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VishkaVishkovski »

Nic ine len cas. je to take cliche ale je to tak!..Sam si si povedal ze to tak nejde tak sa jej vyhybas.

Ja som trpela zmiesanou uzkostne - depresivnou poruchou. Chodit medzi ludi mi davalo zabrat a to niesom ziadna seda myska. Psycholog a sedia 0 bodov, psychiater a konzultacie s nim - nabalil ma vzdy liekmi s vedomim ze mi to asi pomoze... nikdy som tie lieky nebrala a snazila som si sama vyvolavat tie stavy ktore ma sprevadzali ci v obchode, v kaviarni alebo hocikde. A cuduj sa svete telo si zvyklo!

Horsie to bolo s depresiami. Skusala som preto plno lekarov aj alternativnu medicinu a tak isto... Magneticka rezonancia, vysledok? obnazene nervy tzv vyssia vzrusivost na podnety okolo mna (aj na intimny dotyk. Ked som nemala partnera bolo to tazke zvladat, stacilo ze sa o tom niekto bavil a moja predstavivost isla 120% :D )
No a MR ma posunula na dalsie vysetrenia.

Ale to gro som si odzila sama s mukami v hlave. Drzim ti palce aby si tym prestal trpiet. Laska je krasna ak je opatovana a v tvojom utiahnutom pripade najdes cloveka ktory bude minimalne podobny tebe takze sa budete pozerat rovnako na svet :) :) :) :)
Napísať odpoveď