zdravim , znicoho nic mi v hrach dost vyrazne kleslo fps pri niektorych je to az nehratelne , par dni dozadu som nechal sputeny pc na vecer lebo som nieco stahoval tak som dal chladic grafickej karty na minimum nech ma to nerusi ale na dalsi den som na to zabudol a kludne som hral pocase mi stale klesalo fps a ked som hru minimalizoval gpu malo 107 stupnov a odvtedy mi blbne vsetko , neviem ci je to len nahoda lebo minule sa mi to stalo tiez ale grafika bezala bezproblemov dalej mohol to sposobyt virus ? kedze som tu hru stahoval z torentov alebo popripade poznate niaky program s ktorym by sa dalo zistit ci je problem s grafikou ?
//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 20:51)
a este by som dodal ze pri minimalizovani hry a pri znovu obnoveni to vydava niaky dost divny zvuk z reprakov a pocas toho mam minimalne fps a prestaneto priblizne po 3 sekundach
problem s hrami
Re: problem s hrami
Ak si stahoval Assasins creed 3 tak ano tie prve verzie hry obsahovali nejaku tu hawed.Dufam ze chladic na grafickej si znova nastavil tak ako ma byt.Nikto nevie ci sa pri tych teplotach nieco na tej grafike neodpieklo ale najistejsie bude ak ju vyskusas v inom pc.