League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa ephramko »

dobry pocit, ze vidim kolko permanentnych banov sa rozdava... :D a zly pocit z toho, ze ked vidim reporty na totalneho trolla, ktory to robi naschval...tak vzdy rigidne postupuju schemou - varovanie - 1dnovy ban - 3 dnovy ban - 10 dni - 14dni - perma...takto bude niekolko mesiacov trvat, nez dostane permanentny ban a za to skazi velmi vela hier...prave preto je tam tak vela trollov...mali mu poslat 1 varovanie a ak by ho ludia dalej nahlasovali za to iste, tak hned supnut perma...

IP za vyriesene uspesne pripady by mali stale chodit...ale posielaju ich asi len raz za mesiac alebo tak...trva to dlho...ale zase dobry pocit, ked ti zrazu nabehne tolko IP, ze si mozes hned kupit dvoch 6300IP championov... :D

Fakt IP za tribunal zrusili...vraj ta ma motivovat to, ze vidis aky vysledok ma votovanie...a tiez ziskany rank, ktory ti je inak totalne na hovno, lebo to este nedokoncili a nedavaju za to ziadne odmeny...v poslednej dobe RIOT fakt vymysla strasne kraviny a zacina skor pripominat facebookove hry, ktore vas neustale nutia, aby ste zbierali nejake hluposti, ktore vam realne nic nedavaju (vid stuzky) a najlepsi zberaci su taki, ktori neustale otravuju kamaratov...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja stale cakam, kedy spristupnia achievements.

//autoeditácia príspevku (19 Nov 2012, 0:50)
Zhrnutie novych a prerobenych itemov v sezone 3 - http://www.in2lol.com/en/news/4813-pres ... em-changes
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Btw dnes som musel uz 3x leave v drafte... A dostal som 60 min za leave :P
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

seriozne nemal by niekto zaujem o učet?

samozrejme 30 lvl , okolo 75 championov , 6 + skinov , 4 full rune page ( AD/c , AD/c2, AP , Jungle ) cez 700 winov :)

viac info v ss :)
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

ahoj zolozili sme novu room do chatu od ela 1300 nazev: cz/sk1300 pokial ma niekto zaujem tak si ji pridej nvm ci sa rozbehne ale skusam
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

S 920 elo sa mi podarilo dostat uz na 1070 elo. Stale hrajem len support janna a nejak to funguje.
/trosku som failol obrazok tak som ho dal este raz
Prílohy
lol2.png
lol2.png
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

dobra nahoda :D
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Tiez hravam vacsinou supp, ale skor blizsa alebo alistara... V poslednej dobe ale blizsa banuju, no ked ho nebannu, tak ho berem hned. V hre ideme invade a vacsinou prve dva killi su nase a hned to zdvihne naladu a hra sa lapsie :P
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Bol by zaujem z vasej strany zalozit premade team hojko? Otazka sa hlavne tyka EUNE servera. V kontakte som zatial s Mekenom.
Kto by sa rad pridal, piste ss :smt006
lekoklatik
VIP
VIP

Ja som tam ako lek0klatik
lvl 20
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

lekoklatik napísal:Ja som tam ako lek0klatik
lvl 20
naslo mi ta namiesto 0=o , lekoklatik
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

na EUW je viac ludi nie ? :)
lekoklatik
VIP
VIP

jaj sorry :D
EUNE - lekoklatik
EUW - lek0klatik

Ale nikto novy si ma nikde nepridaval, tak neviem
Gastanko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Gastanko »

ephramko napísal:dobry pocit, ze vidim kolko permanentnych banov sa rozdava... :D a zly pocit z toho, ze ked vidim reporty na totalneho trolla, ktory to robi naschval...tak vzdy rigidne postupuju schemou - varovanie - 1dnovy ban - 3 dnovy ban - 10 dni - 14dni - perma...takto bude niekolko mesiacov trvat, nez dostane permanentny ban a za to skazi velmi vela hier...prave preto je tam tak vela trollov...mali mu poslat 1 varovanie a ak by ho ludia dalej nahlasovali za to iste, tak hned supnut perma...

IP za vyriesene uspesne pripady by mali stale chodit...ale posielaju ich asi len raz za mesiac alebo tak...trva to dlho...ale zase dobry pocit, ked ti zrazu nabehne tolko IP, ze si mozes hned kupit dvoch 6300IP championov... :D

Fakt IP za tribunal zrusili...vraj ta ma motivovat to, ze vidis aky vysledok ma votovanie...a tiez ziskany rank, ktory ti je inak totalne na hovno, lebo to este nedokoncili a nedavaju za to ziadne odmeny...v poslednej dobe RIOT fakt vymysla strasne kraviny a zacina skor pripominat facebookove hry, ktore vas neustale nutia, aby ste zbierali nejake hluposti, ktore vam realne nic nedavaju (vid stuzky) a najlepsi zberaci su taki, ktori neustale otravuju kamaratov...

Počuj mám otázku. ako možeš dostať perma bann?? Keď si kupuješ skiny tak tam vrážam peniaze tak ako možem dostať perma ban??
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

po urcitom pocte reportov,a hlavne dovody.nikoho tvoje peniaze nezaujimaju,tribunal v tomto nerozlisuje
Gastanko
Amateur
Amateur

Son-Goku napísal:po urcitom pocte reportov,a hlavne dovody.nikoho tvoje peniaze nezaujimaju,tribunal v tomto nerozlisuje
Tak toto je jaké trápne... Ale šak sa ani nečudujem. Dostal som 14 dňový bann. Len ten perma bann ma dostal. Ja už sa normálne bojím hrať lebo tu ťa už reportujú za všetko....
Son-Goku
Darca
Darca

musis vediet zaco si dostal.
Gastanko
Amateur
Amateur

No viem za čo.... Za flame ale dost ma sokoval ten perma ban
Son-Goku
Darca
Darca

ja by som privital keby tych perna banov rozdavali castejsie.ak uz si mal zopar banov,si k tomu blizko.ja som na troll ucte dostal perna.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

no ja sa obavam dalsieho banu... :D dostal som dnes report za to, ze som flamerovi po 10m hry, ktory od prvej sekundy zacal nadavat ostatnym povedal, ze ma shut the fuck up inak kvoli nemu urcite prehrame a navyse ma 0:5:1 a nic nehra narozdiel od ludi, ktorych uraza...on ma nazval flamerom a reportol ma preto :D ...v dalsej hre som mal firstpick shaco a lastpick (jeho premade) chcel mid, tak som naschval pickol mid, aby ho nedostal...samozrejme mi hned nechutne zacali nadavat...nastastie jeden leavol...takze dalsiu hru som hral proti tymto 2 premade, scenar sa zopakoval, shaco firstpick a lastpick dal talona proti mne (galio)...shaco mal 0:0:0 po 14min hry...talona som totalne drtil 1vs1...nakoniec sme ich vybuchali za 20minut bez surrender...a ked som im napisal, ze ci si pamataju, co som im povedal o shaco firstpick v poslednom lobby ("ze ked enemy team pickne offtankov, tak shacov team prehra) a este som im povedal, ze som rad, ze som nenechal lastpicka ist na mid, lebo by som to hru kvoli nim 2 urcite prehral...tak mi zase velmi vulgarne zacali nadavat uz v hre a samozrejme ma obaja reportli za flaming :D :D :D HOW FUN
Napísať odpoveď