Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
zase to tak drasticke s baterkou byt nemoze, aby trebalo pri sebe nosit druhu nahradnu, vydrz aspon mesiac a potom uvidis
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No osobne by som takuto nahradu nikdy nekupoval. Jedine ked tak Mugen power. zatial som nemal osobnu skusennost no recenzie su velmi slusne. aj ked su dost drahe. No ja co som Hardcore User tak bud mam pri sebe nabijacku alebo 2x bateriu 
ty uz hlavne sprav recenziu na x in 
-
Arkaz
Addict
Musis pockat ak chces kvalitnuejsiu recenziu
ci mam natocit nejake bullshit unboxing video len ? 
-
Supersonic
Light Professional
chalani sry za OT ale dneska som kupil HTC ONE S a nedari sa mi ho updatnut na 4.0.4 a pritom v telekome je HTC nebrandovane...nema ho nahodou niekto z telekomu a uz ma update na 4.0.4? 
-
Kok
Light Professional
zdravim vespolek, mam na Vas taku delikatnu prosbu. Potreboval by som trosku ulahcit vyber noveho mobilu a dufal som ze trosku verejnej mienky nezaskodi.. ide o to ze planujem v najblizsej dobe kupu noveho mobilu. Do uzsieho vyberu sa dostali S III a iP5.
Nie som absolutne zaujaty ani voci jednej znacke, ide mi len o to vybrat zariadenie na mieru. Kedze som este nevlastil smartfon (ak neratam staru nokiu so symbianom), mam zaujem hlavne o tipy a rady z hladiska bezneho pouzivatela mobilu (tj. klasika volanie, sms, net, mail). Oba mobily som si osobne potazkal a vyskusal a po teste som este viac nerozhodny.
+ S III - Displej, rychlost, fotak
+ iP5 - displej, intuitivnost ovladania
Snad to dako pomoze a vyberem spravne
Nie som absolutne zaujaty ani voci jednej znacke, ide mi len o to vybrat zariadenie na mieru. Kedze som este nevlastil smartfon (ak neratam staru nokiu so symbianom), mam zaujem hlavne o tipy a rady z hladiska bezneho pouzivatela mobilu (tj. klasika volanie, sms, net, mail). Oba mobily som si osobne potazkal a vyskusal a po teste som este viac nerozhodny.
+ S III - Displej, rychlost, fotak
+ iP5 - displej, intuitivnost ovladania
Snad to dako pomoze a vyberem spravne
-
Arkaz
Addict
No ja by som siel do ip5. Ale asi to je len tym ze som s3 uz mal a ip5 nie
ak si taky geek ktory sa rad hra vselico meni a instaluje asi by som volil android. No zas na s3 sa mi hrozne nepacila kvalita spracovania. Za tie peniaze by som cakal viac
no ip5 a jeho ios je zase dla mojho nazoru velmi jednoduchy a prehladny system. Ak zoberes ip5 a nesadne ti predas ho vcelku lahko
potom popripade kupis s3 
-
uplink
VIP
Kok - ku S3ke. Display oveľa slabší vo všetkých merateľných parametroch ako SLCD2 na One X, alebo nová retina na iP5. Rýchlosť. Nie, nie je rýchly, musí sa vždy rozbehnúť zo spánku, reaguje pomaly a neisto, zasekáva sa v mnohých bežných činnostiach. To len aby si od S3 nečakal zázraky. Dobrá konkurencia iP5 je One X a One J Butterfly, európska verzia a možno LG Nexus 4.
bral by som iP5, ako je spomenute vyssie, ak ti nesadne predas ho lahko
-
uplink
VIP
Ináč technická, mal som iP5 v paprčiach, avšak viem že sa nedá nikde zohnať, všade je vypredaný. Kde ho plánuješ kúpiť?
//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 20:59)
Ináč technická, mal som iP5 v paprčiach, avšak viem že sa nedá nikde zohnať, všade je vypredaný. Kde ho plánuješ kúpiť?
-
Arkaz
Addict
No mne vcera volal kamarat ze jemu volali z telekomu ze si moze zobrat na pausal uz novy mobil a ponukali mu aj IP5 a povedali ze hned mu ho mozu poslat tak bud ho oje..kaslali alebo ich maju pre nejakych akoze dlhorocnych zakaznikov ?!
-
uplink
VIP
Kto vie, keď som chcel vybrať na firmu, tak mi povedali že nie je a ani nebude dlhú dobu. A to som chcel brať jeden na 15 ročné iČO a druhý na 18 ročné iČO, ešte z čias Ojrotelu. Každopádne by som do toho šiel, 32 GB sa dá kúpiť za smiešnych 320 evri [aspoň pre mňa] a predáš ho za liter minimálne nejakému iTardovi.
Zober iPhone5, nespravíš chybu 
Telekom má na sklade zopár 5tiek, ale keďže je tak žiadaný, tak nedokážu vyhovieť každému. Predávajú ich len gold club zákazníkom čo u nich majú vysoké účty a ešte niektorým firmám formou, že zavoláš na tú ich gold club linku a pošlú Ti ho na meno na pobočku. Viem to od kamaráta, brat mu tam pracuje....uplink napísal:Ináč technická, mal som iP5 v paprčiach, avšak viem že sa nedá nikde zohnať, všade je vypredaný. Kde ho plánuješ kúpiť?
P.S. toto isté bolo aj pred Vianocami po vydaní 4ky, všade nedostupný, ale v Telekome ho mali bez problémov, pre "vybraných klientov"...
Zdravím,
chcel by som sa spýtať,ktorý mobil by sa viac oplatil...Huawei Honor alebo si mám radšej počkať na Huawei 330 ?
Podstatný rozdiel je asi len v jadre a foťáku...ja by som potreboval niečo rýchle, ale aj s kvalitným foťákom, s ktorým by nebol problem fotiť poznámky a prednášky, no a samozrejme aj na nejakú tú zábavu ako film či hry...
chcel by som sa spýtať,ktorý mobil by sa viac oplatil...Huawei Honor
Kód: Vybrať všetko
http://www.mobilmania.cz/clanky/huawei-honor-zahodte-predsudky-recenze/sc-3-a-1320105/default.aspxKód: Vybrať všetko
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/huawei-ascend-g330-dvoujadrova-modifikace/sc-4-a-1321028/default.aspx-
guess.whoo
Redeemer
g330 je ovela lepsia volba
a v akej cene sa pohybujes?
pozri...honor vs. g330 by som radil g330, no zase za nejakych 230€ vies kupit xperiu U...g330 tento rok moze a nemusi prist