Kupa monitora

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

Kupa monitora

Príspevok od používateľa BlindBasterd »

Ahojte, pomaly ale isto mi odchadza moj stary monitor tak sa teda obzeram po darceku na Vianoce :)

Cenovo monitor okolo tych 200e, 23" maximum (uz to neviem ci to tu vtrepem) a este chcem aby mal TV tuner.
Prebehol som e-shopy a dobre hodnotenie mal tento LG DM2350D-PZ
Ma niekto skusenosti s tymto monitorom, pripadne vo vseobecnosti s 3D monitormi? Aka je ta kvalita, od coho zavisi (graficka karta...). To 3D je viacmenej bonus, ale tak nechcem mat velke oci, ze ake super to bude :)
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Kupa monitora

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Na 3D potrebujes patricnu grafiku.
Radsej sa pozri na LG M2352D-PZ, ten ma ovela lepsi panel. Obzvlast na sledovanie tv.
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

Porovnaval som oboje, ten rozdiel je ze jedno ma TN technologiu a druhe IPS, to mas namysli?
Trochu ma laka aj to, ze je 3D. Monitor by som chcel mat mat cim najdlhsie, vymienat len keby som musel. Rozdiel medzi tym "mojim" a tym co si ty pridal je velmi velky, co sa kvality obrazu tyka?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Zas to 3D velmi neprecenuj. Na 23" displeji to zas nie je ziadna velka vyhra. To si radsej nechaj na dobu ked budes kupovat novy tv. To ma imho vacsi zmysel ako na takej prtavej uhlopriecke. A teraz si to aj tak velmi neuzijes, pokial nemas potrebne zelezo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Celkovo to 3D čo dnes ponúkajú televízie nestojí za nič. Keď bude projekčné holografické s dobrým kontrastom a 0% priehľadnosťou, vtedy poviem že to je 3D. Toto sú všetko len vzkriesné technológie dekádu a pol staré.
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

Tak jasne, preto sa pytam, ci stoji to 3D zato. Bol som v elektro obchode a popytal sa ohladom toho co ste mi to poradili, mal by sa ozvat ze za kolko a jak sa da objednat.
Zaujima ma este ta funkcia PIP, v rodine co mame televizor tak tiez ma tu funkciu, no co ja som sa trochu s tym bavil (iba zo zvedavosti) tak mi slo obraz v obraze iba z jedneho vstupu -> napr. iba TV , ze som mal 2 kanaly ale nie ze som hral PS3 a pritom mal vedla zapnuty nejaky kanal. Moznoze to slo niekde nastavit ale tak nebabral som sa stym.
No co sa toho monitoru tyka, bude sa dat ze surfujem po nete a pritom mam este aj pustenu TV naraz?

// vdaka za info :-)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pokiaľ ide o PIP, tak ten monitor ma 1 tuner. Teda 2 kanaly naraz sledovať nemôžeš. Stare CRT kde to takto fungovalo mali 2 tunery. U tych novych placiek (či už monitorov alebo TV) je tuner len 1 a PIP funguje prave tak, že pozeraš TV vysielanie a v menšom okienku maš obraz z nejakeho vstupu (napr. HDMI, vidiš obraz z PC).
Napísať odpoveď