Kvoli comu prichadzate na forum???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kvoli comu prichadzate na forum???
Zaujimalo by ma, preco ludia chodia na toto forum. Takze chcem poprosit vsetych, aby hlasovali.
Hlavne by som bol rad, keby kazdy zahlasoval v ankete.
Hlavne by som bol rad, keby kazdy zahlasoval v ankete.
Re: Kvoli comu prichadzate na forum???
prisiel som sem kvoli warezu, potom som zistil ze tu je fcelku dobra komunita ludi a ze to tu zije...hojko napísal:Zaujimalo by ma, preco ludia chodia na toto forum. Takze chcem poprosit vsetych, aby hlasovali.
momentalne sem chodim kvoli diskusii a kvoli tomu ze ludia co su tu a diskutuju tu su dostatocne erudovani na to aby sa dana tema vycerpala...
okrem toho je tu aj pomoc, kde bud najdem alebo poradim riesenie...
no a samozrejme aj kvoli tebe...
No mna zaujima vo velkej miere aj diskusia ale v poslednej dobe co som neni ani poriadne doma iba na intraku tak aj warez. Vzdy sa snazim najst si cas na diskusiu a ked sa da tak aj niekomu pomoct. V poslednej dobe som tu dost malo, ale to za skolu. btw ved taketo SUPER forum sa neda len tak nenavstivit 
Re: Kvoli comu prichadzate na forum
Za totaca clovek vedel, co moze povedat a co nesmie.
Dnes je demokracia a zavriet vas mozu za vsetko, lebo nikto vlastne nevie, co moze (alebo mohol) povedat, a co uz nie.
Preto radsej diskutujem na IRC, odpoved je zvycajne rychlejsia a v cache vyhladavacov nezostava to, co niekedy aj mrzi. //hojko: vyhladavac sa dostane len na index fora, dalej nie a tak nic ine okrem uvodnej stranky neostrava indexovane ho vyhladavaci
Prisiel som sem hlavne preto, aby som mal dovod formatovat disk. Lebo po mesiaci zistim, ze z tych natahanych giga potrebujem max. par mega.
Snazim sa pouzivat FreeSoft, takze po otestovani to aj tak vacsinou zavrhnem. Ale pomaha to pri stanoveni narokov na to Free, co hladam.
A ak nahodov natrafim na nestastnika, co hlada nieco podobne, rad pomozem, ked viem (alebo sa priucim).
Dnes je demokracia a zavriet vas mozu za vsetko, lebo nikto vlastne nevie, co moze (alebo mohol) povedat, a co uz nie.
Preto radsej diskutujem na IRC, odpoved je zvycajne rychlejsia a v cache vyhladavacov nezostava to, co niekedy aj mrzi. //hojko: vyhladavac sa dostane len na index fora, dalej nie a tak nic ine okrem uvodnej stranky neostrava indexovane ho vyhladavaci
Prisiel som sem hlavne preto, aby som mal dovod formatovat disk. Lebo po mesiaci zistim, ze z tych natahanych giga potrebujem max. par mega.
Snazim sa pouzivat FreeSoft, takze po otestovani to aj tak vacsinou zavrhnem. Ale pomaha to pri stanoveni narokov na to Free, co hladam.
A ak nahodov natrafim na nestastnika, co hlada nieco podobne, rad pomozem, ked viem (alebo sa priucim).