PREINSTALOVANIE WINDOWSU XP SP 2 CZ

Informácie o software, ankety...
majko1
Medium Expert
Medium Expert

PREINSTALOVANIE WINDOWSU XP SP 2 CZ

Príspevok od používateľa majko1 »

Dobry den potreboval by som poradit prosim vas chcem na nootbuku preinstalovat windows mam tam win xp sp2 tak som ho dal ale som si nevsimol ze mi to dal instalovat na predeleny hdd D a vobec nie do C ale problem spociva vtom ze teraz mam 2 windowsy a neviem ako sa ich zbavit a vobec mi nechce naistalovat windows na c iba na d preco? pretoze prave by som tam chcel naistalovat windows vlastne lebo ked ste v instalaci win tak si mozte dat sformatovat obidva hdd a normalne si date ze chcete na c ale neda sa mi to vcom moze byt problem ako mam postupovat

ako vymazem tie windowsy
ako to dam naistalovat na c jednotku dakujem za vase rady
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: PREINSTALOVANIE WINDOWSU XP SP 2 CZ

Príspevok od používateľa heker »

Pravdepodobne to instalujes priamo z Windowsu alebo co. Musis si dat bootovat z CDcka, dat do mechaniky bootovacie instalacne CD s Windowsom a potom to instalovat odtial. Tam odstranis particie alebo ich naformatujes a vyberies si instalaciu na disk C, popripade si oba disky spojis do jedneho.
majko1
Medium Expert
Medium Expert

praveze to bootujem z cd mechaniky nerozumiem tomu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mas v pocitaci teraz XP, chces to formatnut a opat tam hodit XP??? Pri instalacii by ti malo dat na vyber disk, mal by si tam mat teda C a D s tym, ze by ti malo napisat, ze na disku C je uz nainstalovany system a ze ak tam chces instalovat, musis dat naformatovat alebo opatovne vytvorit particiu.
majko1
Medium Expert
Medium Expert

NO VED HEJ TAK BY TO MALO BYT AKO PISES LENZE TAM C VOBEC NEMAM ZE HO MAM SFORMATOVAT MAM TAM IBA D

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2012, 15:35)
A PRITOM NA C SOM MAL WINDOWS:)

//autoeditácia príspevku (22 Nov 2012, 15:37)
A CHCEM SA ESTE K TOMU SPYTAT SA MI VYSKYTOL NOVY PROBLEM ZE CO MAM PROGRAMY OD NOOTBUKU CD S PROGRAMAMI AKO JE ZVUK GRAFIKA ATD NEJAKA DRIVERY K NEMU NECHCE MI HO VOBEC PRECITAT JE POSKRIABANE ODKIAL TERAZ ZOBERIEM TIE PROGRAMY NEVIETE MI PORADIT JE TO TAKE CD ZE ASUS f5
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Vypneš si Caps Lock, dáš do googlu názov grafiky + slovo "driver" a stiahneš.
Napísať odpoveď