Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa pstros213 »

okej zatial dik. zhanat sa bude seriozne az niekedy zaciatkom roka tak je dost casu na premyslanie
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forsaken »

tak znova sa pytam sorry ohladom Alfy.

Alfa Romeo 156 Progression 1.9 JTD 2004

180000 KM

ake su to motory? kolko este v pohode nabeha ?
aka tam je elektronika?

+kolko mi treba naklady ku cene auta, ked je registrovane na slovensku. (preregistrovanie, poistka a pod)

chcem to ako prve auto.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

o jtd je tu vela popisane, v skratke nabeha este vela, ja by som ho bral, teda myslim motor
Forsaken
King
King

a zbytok alfy ?

ako su na tom po tolkych km ? odchadza tam daco casto?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jtd by som ako najspolahlivejsie urcite neoznacil, tak isto ani starsie alfy, ak to chces na vacsie najazdy... okrem toho, tieto motory su udajne velmi citlive na olej a kvalitu nafty...

napis, aku tam mas cenu a co bolo pomenene na motore a daj vediet... ak by to bola dobra ponuka a nenajazdis viac ako povedzme 10 000 rocne, mozno by som nad tym porozmyslal... ale urcite by som sa do kupy nehrnul, nafty poznam aj podstatne lepsie...
Forsaken
King
King

nuz, hladam si nejake moje "prve vlastne" auto, malo by to byt max do 4k.(idealne aj s vydavkami na registraciu, opravy, poistku)

nasiel som tu alfu, a pride mi celkom best deal

http://www.vwfs.sk/odobrate-vozidla?p_p ... .mode=view

zatial je to vsetko len informacne, ale zaciatkom roka to bude realne, nakolko mi auto bude treba.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

klasika ako u vsetkych tychto alf. skontrolovat hlavne prednu napravu, podvozok, elektriku. termostaty tiez zvykli odchadzat casto. ja by som ale do toho nesiel lebo za 4k sa da kupit lepsie vozenie a hlavne spolahlivejsie vozenie. preco chces dizel?kolko najazdis?
Forsaken
King
King

tak ja si dam poradit, ale ma to byt nie "za" ale do 4k.

bude to cca max do 500km / tyzden
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

urcite nie, to je 25000km rocne, ani ked to je maximalna hodnota... na to uz asi nebude stacit ani rozpocet... na take jazdy minimalne nieco taketo:

http://skoda-octavia.autobazar.eu/20-td ... 22819.html
http://skoda-octavia.autobazar.eu/ii-20 ... 19801.html
Forsaken
King
King

to myslis vazne ?

8k za auto nedam ani co by co :) a keby aj ano tak urcite to nebude oktavia.

s tymi kilometrami to bola maximalna hodnota, cize to kludne mozes ratat priemerne 250km.

http://autobazar.autovia.sk/mercedes-cl ... m5-1220470
http://autobazar.autovia.sk/bmw-rad-3-3 ... lt-1219930
http://autobazar.autovia.sk/fiat-grande ... 3d-1216936
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

"nikdy neburane" na ten medak uplne sedi :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ak priemerne najazdíš do 1000 km mesačne, čo je môj výkon, to máš +/- 10 - 15 000 km ročne a na to by som dízel nechcel ani náhodou a už vôbec nie dízel z kategórie do 4000 €.
Z toho, čo si dal by som išiel do toho Punta, budeš mať veľmi pekné, pomerne nové auto s veľmi pekným interiérom, ktoré ťa nezožerie na nákladoch. 20 ročný dízel v podobe toho MB..ja ti neviem, ja mám iný názor na toto.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

myslim... alebo si teda kup benzin, ak Ti na spotrebe nezalezi a ten by mohol vydrzat o cosi viac... kazdopadne urcite by som v tomto pripade nespekuloval nad talianksou naftou ale isiel aspon do overenej nemeckej... vzhladom na rozpocet je ale benzin lepsia volba, ale zase Ti tie peniaze ujdu na spotrebe... vyhodou bude aspon jednoduchsi servis...

z vyberu vobec nic, hento vygulane clk a este s hentym preplnanym motorom urcite nie, okrem toho Ta zozerie, bmw je pekne, ale km nesedia ani vzhladom na interier a ani na fakt, ze turbo sa menilo az teraz po 10 rokoch... okrem toho je to 4-valec, tie teda nemali zmaknute vobec... punto je kategoriou uplne inde, ma maly motor... a s hentymi kolesami uz urcite nie...

co je zle na tych octaviach?

http://honda-accord.autobazar.eu/24-i-v ... 42345.html
http://mazda-6.autobazar.eu/18-i-id3061749.html
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ze chce dat do toho len 4000eur?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pise, ze keby mal dat 8000e za auto, octavie by to urcite neboli... co je zle na mojej otazke??
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

a preco prave 2.0tdi v octavii? nezaujimam sa o ne nejak velmi, ale mam pocit, ze to tiez nie je etalon spolahlivosti (napr. v porovnani s 1.9 77kw - vyberas ho len kvoli vykonovemu rozdielu, alebo kvoli comu si sa "zameral" na 2.0?)

// to, ze PD je neslavne znamy som vedel, no myslel som, ze CR je len "menej zly" ako jeho predchodca...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tento commonrailovy dvojliter je jeden z najspolahlivejsich dizlov, aky poznam, pohladaj, velakrat sme sa tu o tom bavili... zrejme myslis jeho starsiu obdobu na pumpa-dyza, ten bol naopak jeden z najhorsich...

vykony neriesim vobec, iba zohladnujem ten najazd spolu s kategoriou auta... na vyssi najazd je hlupost kupovat hatch s 1,4l motorom, kedze vacsina najazdu bude v zavislosti od jeho vysky prave mimo mesta... ale tu to vidim ak asi najlepsiu moznost vzhladom na rozpocet... zostava dufat, ze kolega bude jazdit iba sam a nenalozeny...
Forsaken
King
King

chcel som poradit - no ocakavanej rady som sa nedockal...asi musim viac usporit :sneaky:

- oktavia urcite nieje zle auto ale ja za tu cenu proste na neho nemam...a keby som tie prachy predsa len zohnal, urcite by som za ne nekupil skodovku...(proste je to osobna preferencia inde)
- dalej tym neburanym MB neviem co myslis a co na tom sedi...
- 20 rocny MB je 15 rocny, a ma len "140k km" co je podla mna dost ok, a je za dobru cenu pre mna, naklady na vozenie budu vacsie, ale na druhej strane je to kvalitny nemec - podla mna.
- honda/mazda to iste ako oktavia - je to hodne nad cenu, a v podstate okrem veku (ktory podla mna nehra az taku rolu - skor nabehane KM) tam nevidim ziadne plus.
ponunknes mi este vacsi benzin, takze ta spotreba bude rovnaka... mne sa paci aj to bmw - a 150k za 10r je podla mna akurat na neho., urcite to nieje vela
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ako spominam vyssie - ta otazka, co je na tej oktavii zle, bola smerovana na tu poznamku, ze za 8k by si si ju nekupil... podla mna je to najvhodnejsia kupa na take najazdy, ma 4 roky, par km natocenych a komfortom predbehne kadeco... a ma podla mna najlepsi maly naftak... je mi jasne, ze stoji dvojnasobok, ale u mna by to bolo take to minimum, co by som podla poziadaviek bral... iba tolko k tomu...

ten medak nema tie kilometre ani nahodou... nikto si nekupi auto, ktore stalo 100 000 mariek kvoli 10 000km rocne... ani stav interieru tomu nezodpoveda... fotky tam poriadne ani nie su, ale vsimni si tu laktovu opierku...

ten medak vychadza z prveho Ecka, co je po Acku siroko daleko najnespolahlivejsi mercedes... nie vsetci nemci a japonci sa vydaria...

honda a mazda - skus sa nimi iba inspirovat... ak si vyberies, pozrieme aj konkretne kusy... ale opat - naftoveho japonca by som nebral, proste tie dizle nemali tak zvladnute este...

bmw to iste - ked sa nieco nepodari, nic nespravis... skus si pozriet sestvalcove, tie maju zvladnute na velmi dobrej urovni... spotreba o moc vyssia nebude, naopak vyssi vykon sa do toho auta viac hodi...

mrzi ma to, nehovorim, ze musim mat vo vsetkom 100% pravdu, ale ja Ti inak pomoct neviem...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak by si bol sikovny a vedel poriesit DPH tak za necelych 6k davam do pozornosti tuto OII: :D
http://skoda-octavia-combi.autobazar.eu ... 38251.html
Napísať odpoveď