u mna radikalna lahostajnost, ked si 35 rokov stary panic tak mas tendenciu znizovat narokylumir napísal://axxis.. kludne daj nejaku perlu. technicky si podmienku splnil - a dusevny stav ti nikto kontrolovat nebude.
Ako neostat len kamarat alebo ako sa vyhnut friendzone
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako neostat len kamarat alebo ako sa vyhnut friendzone
musi byt spatna, alebo mat frajera/byt vydatapetka89 napísal:Co na vas zaposobi, akym sposobom si vas zena ziska ak ju beriete len ako kamaratku?
u mna osobne nieco ako kamaratka neexistuje
Tak tak, sú tri možnosti ..
buď sa na ňu úplne vykašleš a obmedzíš s ňou kontakt
budeš friendzoned
alebo budeš s ňou ..
jasne ze zo zaciatku mozte byt "kamarati" ale nemozes byt pre nu stranger naveky, vzdy sa to niekam posunie ..
buď sa na ňu úplne vykašleš a obmedzíš s ňou kontakt
budeš friendzoned
alebo budeš s ňou ..
jasne ze zo zaciatku mozte byt "kamarati" ale nemozes byt pre nu stranger naveky, vzdy sa to niekam posunie ..
-
axxis
Addict
damnbeardie napísal: u mna osobne nieco ako kamaratka neexistuje
toto vytvara dve mozne miesta, na ktorych si Ta predstavujem. a odhliadnuc od principu, ze s urcitou pravdepodobnostou si v oboch tak si neviem situovat, v ktorej pravdepobnejsie.
budto si velmi stastny muz, ktory sa dokaze zalubit prakticky do cohokolvek co mu skrizi cestu a je s tou nahodnou dotycnou stastny, alebo musis nevyslovne trpiet z toho, ze nedokazes vydrzat v zenskej spolocnosti bez toho aby si chcel nieco viac.
-
theBliZZard
Star
Nezvrhuje sa to na debatu "Existuje kamaratstvo medzi muzom a zenou?"
-
axxis
Addict
na to netreba debatu: ano.theBliZZard napísal:Nezvrhuje sa to na debatu "Existuje kamaratstvo medzi muzom a zenou?"
hej uplink a prečo by to malo byť všetko odsúdene na zánik? chceš tvrdiť že sa tá náklonnosť, city a možno aj chémia nemôžu časom dostaviť aby došlo k zmene a obojstranným sympatiám? čo druhý prípad a to ten, že tá iskra na prvej schôdzke preskočila a potom ako keby sa z jednej strany vytratila, vtedy by si to ako vyvsetlit a objájil?
Ale ved kolkokrat sa zalubili najlepsi kamarati od detstva - chalan a baba, proste ked sa to ma stat sa to stane a ked nie tak nie, vyplyva to z cloveka a nie z toho ake pred dotycnym zahra manipulatorske hry. To ze nejako sa vymanis z friendzony sa podarit moze, ale podla mna to skonci tym cim to zacalo >> mozme ostat kamarati. Babe dojde, ze si ju len poblaznil, ale tvoj status kamarata jej vyhovoval.
-
TommyHot
Addict
Mne fungovala v tom zmysle, ze zena o mna zacala prejavovat vacsi zaujem (samozrejme potom som musel prevziat iniciativu). Nikdy sa ti nestalo, ze po tebe niekto isiel a zrazu to utichlo a ty si ho mala plnu hlavu, lebo si si nevedela vysvetlit preco je zrazu to ticho?petka89 napísal:Kolkym tato teoria fungovala a mala uspech? To je vlastne tak casto spominana teoria ignoracie alebo je to nieco ine?
Ziadnu zenu neberem len ako kamaratku. Na kamaratstva medzi zenou a muzom velmi neverim, z mojej skusenosti tam vzdy bol minimalne z jednej strany nejaky "chtic". Ano, viem sa kontrolovat, ale pri prvej prilezitosti (a iniciativy z jej strany) by som riesil vacsinu mojich kamaratok. Zamerne som nenapisal vyspal sa, pretoze sex bez takej tej partnerskej lasky akosi nedokazem praktizovat.petka89 napísal:Otazka do plena pre muzov (nie pre deti a chlapcov): Co na vas zaposobi, akym sposobom si vas zena ziska ak ju beriete len ako kamaratku?
-
axxis
Addict
a co ten zvysok?TommyHot napísal: Ziadnu zenu neberem len ako kamaratku. Na kamaratstva medzi zenou a muzom velmi neverim, z mojej skusenosti tam vzdy bol minimalne z jednej strany nejaky "chtic". Ano, viem sa kontrolovat, ale pri prvej prilezitosti (a iniciativy z jej strany) by som riesil vacsinu mojich kamaratok. Zamerne som nenapisal vyspal sa, pretoze sex bez takej tej partnerskej lasky akosi nedokazem praktizovat.
-
TommyHot
Addict
Ten zvysok je vo vztahu.
-
axxis
Addict
takze by si riesil vsetky svoje kamaratky keby to dovolovali okolnosti?TommyHot napísal:Ten zvysok je vo vztahu.
-
TommyHot
Addict
Kedze okolnosti vypalili tak, ze mam len pekne kamaratky, ktore ma pritahuju, tak ano.
To, že ignorancia a nevšímavosť muža má u ženy vyvolať o to väčší záujem je totálna blbosť. Nie je tomu tak. Práve naopak. Treba byť milý a priateľský. To, či skončíte v jej "friendzóne" závisí len od toho, či sa jej páčite alebo nie (je predsa logické, že nebude chodiť s niekým, kto ju fyzicky ale že vôbec nepriťahuje). Dôležitý je však aj samotný prístup a správanie. Ani vulgárneho primitíva by žiadneho nechcela čo i len za kamaráta (možno chcela, ale potom je jasné, s akou ženou máme čo dočinenia)
ZAJACIK a presne o to tu ide , o pritaylivost
Spočiatku určite áno. Prvoradá je príťažlivosť, náklonnosť k dotyčnej osobe, sympatie, iskra...bucuresti napísal:ZAJACIK a presne o to tu ide , o pritaylivost
Potom v štádiu vzťahu už hrajú dôležitú úlohu aj povahové črty partnera, ktoré môžu vzťah buď posilniť a utužiť alebo naopak prispieť k jeho rýchlemu rozpadu.
Pre existenciu vzťahu sú však dôležité oba prvky. Nikdy nemožno ťažiť len rýdzo z "krásneho vnútra, dobrej povahy, inteligencie a slušného správania" ALE vždy je nevyhnutne potrebný aj spomínaný zovňajšok.
o čom je príťažlivosť? je to o vzhľade, prvom dojme, správani alebo o chémií?
Zajacik dobre vravis.
cmuk55 - Kazde dievca ma iny vkus chalana napr. babe co pocuva metal sa asi viac lubi chalan s dlhymi vlasmi ako hip hoper, ale su aj taki chalani ktori dokazu osialit takmer kazde dievca, ale su aj taki ktore pritahuju minimum dievcat
cmuk55 - Kazde dievca ma iny vkus chalana napr. babe co pocuva metal sa asi viac lubi chalan s dlhymi vlasmi ako hip hoper, ale su aj taki chalani ktori dokazu osialit takmer kazde dievca, ale su aj taki ktore pritahuju minimum dievcat
Jednoducho: nechas vztahu volny priebeh a ked citis, ze chces viac alebo tahas za kratsi koniec, vylozis karty a zariadis sa podla toho.
Friendzone sa vyhybam tak, ze sa o intimnych veciach s kamaratmi opacneho pohlavia nebavim, ziadne citove vylevy ani rozoberanie minulosti. (Normalnych chalanov to totizto ani nebavi.) Moze byt sranda, mozme si pomahat a rozpravat sa o vede, technike, politike..That´s all. Treba si vediet urcit hranice a niektore prejavy/osobne tajomstva si nechat do partnerskeho vztahu.
Friendzone sa vyhybam tak, ze sa o intimnych veciach s kamaratmi opacneho pohlavia nebavim, ziadne citove vylevy ani rozoberanie minulosti. (Normalnych chalanov to totizto ani nebavi.) Moze byt sranda, mozme si pomahat a rozpravat sa o vede, technike, politike..That´s all. Treba si vediet urcit hranice a niektore prejavy/osobne tajomstva si nechat do partnerskeho vztahu.
je to cele o vzajomnej pritazlivosti a chemii. To ako mi nedavno hovorila jedna kamoska ze bola s nejakym chalanom na rande a ze bol fajn,zabavny a ja ze ci sa teda stretnu znovu. A ona ze nie, ze nepreskocila iskra..