Zdravim, mam uz dlhsiu dobu problem s DVD/CD romkou, nechce mi precitat niektore CD-cka a DVD-cka, napr. PC vidi ze mam pichnute nejake CD ale ukazuje ze je prazdne pri tom viem ze tam su subory ktore na druhom PC sa mi ukazuju, alebo dokonca v niektorych pripadoch mi uz ani nerpecita ze mam nieco pichnute, nieje to tym ze by to CD bolo doskrabane kedze ho mam furt vobale a na inom PC funguje, skusal som aj update SW ale ukazuje ze novsie updaty uz nie su, resp je updatnuty
Ale napriklad DVDcko na ktorom mam originalnu hru tak to mi pc precita aj otvori aj vsetko mozne, ale napriklad DVDcko kde mam napaleny film mi ukaze ze je prazdne
Moje DVD/CD drivery
DTSOFT Virtual CdRom Device
HL-DT-ST DVDRAM GT30N ATA Device
Skusal som aj na nete hladat updaty ale neviem najst ani stranku vyrobcu
BTW- nedavno som robil obnovu systemu, presnejsie, sformatoval som cele HDDcko a hodil som si do PC novy windows, ale aj predtym mi neslo otvorit niektore CD alebo DVDcka
POMOC s DVD/CD romkou
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: POMOC s DVD/CD romkou
bud su dokrabane DVD
alebo zle napalene
alebo uz ti odchadza mechanika
//skus si dat liehovinu na tycinku do usi a prejdi po laseri,ale len trosku nieze to prezenies
alebo zle napalene
alebo uz ti odchadza mechanika
//skus si dat liehovinu na tycinku do usi a prejdi po laseri,ale len trosku nieze to prezenies
Re: POMOC s DVD/CD romkou
takze ako vravim, DVD nie je doskrabane, nema ani skrabanec a plus skusal som tych DVD s filmamy viacero, po druhe, je dobre napalene pretoze sa pamatam ako som tie filmy pozeral este na mojom starom pocitaci co ma cez 6 rokov a tu DVD romku tam ma odjakziva a tie filmy som na nom kukal, a ta mechanika asi bude napravdepodobnejsie, ale aj tak potreboval by som riesenie na moj problem, pravdaze okrem kupy novej DVD romky
// ok precistim snad bude lepsie, ale nie som si isty ci mi ju kamos necistil asi pred dvoma tyzdnami, ok vyskusam dik
ale podla mna to musi byt nejaka SW chyba a nie hardverova, pretoze mne precita napr. tie originalne hry co su DVD, ale napriklad dvd kde mam napaleny film mi ukaze je DVDcko je prazdne a volne 4,... Gb volneho, pritom tam je film
// ok precistim snad bude lepsie, ale nie som si isty ci mi ju kamos necistil asi pred dvoma tyzdnami, ok vyskusam dik
ale podla mna to musi byt nejaka SW chyba a nie hardverova, pretoze mne precita napr. tie originalne hry co su DVD, ale napriklad dvd kde mam napaleny film mi ukaze je DVDcko je prazdne a volne 4,... Gb volneho, pritom tam je film