Myslel som si ze som si nasiel dievca a zase nic
Myslel som si ze som si nasiel dievca a zase nic
Ahojte chcem len tak konstatovat... Spoznal som sa s jednym dievcatom cez internet (ja 26 rokov, ona 25 rokov) byvame od seba asi 40-50 km... Najskor sme si len pisavali asi tak 3 mesiace, potom som jej navrhol stretnutie, najskor odmietla (ze nema cas lebo leco) a potom po case som sa znova opytal potom sme sli...Ked sme sa stretli tak sa kukam ake sympaticke dievca, potom som si vsimol ze sa po mne kuka aj ona ( teraz viem ze som zle si to interpretoval). Fakt som bol stastny ze som spoznal konecne po dlhej dobe seriozne dievca( nespoznavam vela dievcat mozno tak jedno za rok
). prvzm problemom bol to ze pri prvom stretnuti sme sli do baru a ona za chvilku mi povedala ze za pol hodinu musi ist domov, co ma trosku sokovalo, lebo som myslel ze budeme spolu do vecera, ale tak fajn, nasledne sme si zase pisali po tyzdni som sa jej opytal ci ideme von ( takuto vec robit uz nebudem) povedala ze ano takto sa to tahalo asi mesiac, ked raz mi napisala ze jej velmi chybam a velmi sa na mna tesi ( vtedy som pochopil ze ku mne asi tiez citi viac ako kamaratstvo) Bohuzial bolo to posledny krat co mi takto pekne napisala. V tem den som si vsimol ze jej fakt so mnou dobre aj ma chytla za ruku aj dala pusu ale o tyzden na to fakt ze mi zacala uz menej pisat a furt sa vyhovarala ze von nepojde lebo nieco ma. No nakoniec vysvytlo ze ja jej stacim len na pisanie a ine nic viac, ze u nej nepreskocila iskra som mily chalan...ale v ten den som to videl uplne inac, hold musim sa na svet asi divat inymi okuliarmi.
-
MeanSeriously
Medium Star
Re: Myslel som si ze som si nasiel dievca a zase nic
Ako to vysvitlo (že si len milý chalan na písanie)? Napísala/povedala ti to? Je to tvoja osobná dedukcia na základe toho čo si tu napísal? Je to tvoja osobná dedukcia na základe niečoho čo si tu nenapísal?
za ten čas čo ste si nepísali mohla sponať niekoho iného a ten ju ohúril viac ako ty, ma možnosť s ním byť stále lebo býva neďaleko nej a bolo jej s ním lepšie.
Cmuk55 asi mas pravdu
Pisal som Ti v teme ze treba na vztah viac ako spravanie chatakter ale treba asi aj iskru
Chytila ťa za ruku,pobozkala ťa a hovoris ze u nej neprebehla iskra??? Podla mna problem bude dialka a nie tvoj výzor a chovanie ku nej.
Ja si myslim ze ste sa dost neskoro stretli.. po troch mesiacoch pisania ste sa uz museli dost spoznat, co u nej mozno viedlo do friendzone.
Na taketo veci, ktore sa hlavne zacinaju cez internet treba mat dost velky odstup a brat to s velkou rezervou, hlavne ked byva celkom daleko..
Na taketo veci, ktore sa hlavne zacinaju cez internet treba mat dost velky odstup a brat to s velkou rezervou, hlavne ked byva celkom daleko..
Chytila ta za ruku, pobozkala ta. A ty si co urobil pre to, aby si to posunul na dalsi level? Ked sa jej s tebou dobre pise, rozprava a pri tom to konci... ..tak to pri tom konci.
Tiez ma to napadlo, ze co urobil, ale nic som k tomu nepisal. Podla toho co som cital, tak neurobil asi nic, len jej o par dni napisal a potom ju chcel zavolat von.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
možno práve toto je ten problémtest napísal:Tiez ma to napadlo, ze co urobil, ale nic som k tomu nepisal. Podla toho co som cital, tak neurobil asi nic, len jej o par dni napisal a potom ju chcel zavolat von.
-
Daggertail
Light Professional
a co mal teda podla vas urobit?
-
kabul
Expert
prejavit viac zaujmu, ist s nou von skor, nepisat si zas snou jak taky ch*j
co ja viem, tym co spravil sa ukazal ako absolutny tutmak co nema ani paru co v takychto situaciach robit, tak je samozrejme ze ten zaujem opadol
co ja viem, tym co spravil sa ukazal ako absolutny tutmak co nema ani paru co v takychto situaciach robit, tak je samozrejme ze ten zaujem opadol
-
Daggertail
Light Professional
ved predsa tu napisal, ze sa potom vyhovarala kvoli "nedostatku casu" , takze zaujem z jeho strany bol