keďžee idem predlžovať paušál a brať nový mobil rozmýšlam čo zo starým. Študujem v ČR a zišiel by sa mi tam, je však blokovaný na T-Mobile. Marí sa mi, že niekedy dávno som čítal, že ak skončí paušál užívatelovi, tým pádom si ten mobil kúpil a má právo ho využívať plnohodnotne, a operátor by mu ho teda mal odblokovať zadarmo. Je to pravda alebo sa mi to len snívalo?
Odblokovanie telefónu po skončení paušálu
Odblokovanie telefónu po skončení paušálu
Zdravím,
keďžee idem predlžovať paušál a brať nový mobil rozmýšlam čo zo starým. Študujem v ČR a zišiel by sa mi tam, je však blokovaný na T-Mobile. Marí sa mi, že niekedy dávno som čítal, že ak skončí paušál užívatelovi, tým pádom si ten mobil kúpil a má právo ho využívať plnohodnotne, a operátor by mu ho teda mal odblokovať zadarmo. Je to pravda alebo sa mi to len snívalo?
Re: Odblokovanie telefónu po skončení paušálu
logiku ma co pises ale najlepsie by bolo keby si sa spytal v predajni
inac to sa este stale blokuju mobily? mal som pocit ze uz sa to dost polavilo
inac to sa este stale blokuju mobily? mal som pocit ze uz sa to dost polavilo
telekom blokuje stale, orange uz nie .... ja viem, ale som nedockavy do zajtra 
Telekom to odblokovaval zadarmo alebo za 3 eura, uz si nepamatam, ale daval som si to robit.
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zadarmo to urcite nebude tusim okolo 4€ to bude stat...a mam taku skusenost ze ja ked som chcel po skonceni pausalu odblokovat vraveli ze sa to neda
ale to mozno preto lebo som to skusal v Telekome v malom meste inde to mozno ide OK..
no bol som tam dnes, tak to robia len v autorizovanych pobockach, vraj vacsinou v krajskych mestach, takze musim ist do BB a stoji to nieco cez 3 eura, takze fajn
...
...