vzťah s hendikepovaným...
Re: vzťah s hendikepovaným...
ja viem ale predsalen kto takeho cloveka nepozna nema sancu vediet
vediet co?kompi napísal:ja viem ale predsalen kto takeho cloveka nepozna nema sancu vediet
Oni su slepi odjakziva, nie zo staroby.
v podstate vsetko nema ten co nepozna sajnu ako taky clovek zije keby mal tak vie ze ake to jeColdRain napísal: vediet co?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale co to ma spolocne so vztahmi?
No dneska mám celkom svoj deň, takže budem, ako sa na mňa patrí, prskať oheň a síru
....
Viac ľudí, vrátane mojej osoby tu už povedalo, že zdraví ludia sa do vzťahu s postihnutým jednoducho nehrnú.... Na jednej strane je to miestami dosť velké obmedzenie životného štýlu zdravého človeka, a do toho dobrovoľne pôjde malokto, a na druhej strane je vo vzťahu potrebná istá iskra (alebo teda taká živelná príťažlivosť).... A tú vo väčšine prípadov zdraví ľudia smerom od postihnutých proste nepociťujú.... Nie je iskra (alebo teda aspoň peniaze) - vzťah nebude....
Takéto sú fakty.... Postihnutých, ktorí si to nevedia uvedomiť a rozhodnúť sa pre seberovnú (a teda aj dosiahnuteľnú) partnerku, behá po svete veľa.... viď príklad fantázie jedného panáčika z Exotopedie - http://www.liter.cz/erotickepovidky-ero ... 44848-cist (odporúčam nečítať pred, behom, alebo počas jedla, lebo je to hnus....)....
Viac ľudí, vrátane mojej osoby tu už povedalo, že zdraví ludia sa do vzťahu s postihnutým jednoducho nehrnú.... Na jednej strane je to miestami dosť velké obmedzenie životného štýlu zdravého človeka, a do toho dobrovoľne pôjde malokto, a na druhej strane je vo vzťahu potrebná istá iskra (alebo teda taká živelná príťažlivosť).... A tú vo väčšine prípadov zdraví ľudia smerom od postihnutých proste nepociťujú.... Nie je iskra (alebo teda aspoň peniaze) - vzťah nebude....
Takéto sú fakty.... Postihnutých, ktorí si to nevedia uvedomiť a rozhodnúť sa pre seberovnú (a teda aj dosiahnuteľnú) partnerku, behá po svete veľa.... viď príklad fantázie jedného panáčika z Exotopedie - http://www.liter.cz/erotickepovidky-ero ... 44848-cist (odporúčam nečítať pred, behom, alebo počas jedla, lebo je to hnus....)....
iskra.. pre mna jeden z naj faktorov pritazlivosti intelekt. a keby mal ten znevyhodneny radost zo zivota, lebo by sa dokazal realizovat vo svojej oblasti, keby mal rovnaky zmysel pre humor a nadhlad.. preco by tam nemohla byt iskra? intouchables je pekny film s touto tematikou. btw. peniaze zohravaju nepriamu ulohu v tom, ze ked si znevyhodneny clovek dokaze zaplatit opatrovatela a cely personal, nie je tak priamo zavisly na pomoc partnera a neciti sa ako "pritaz".
To je strasne bezne, ze handicapovany je pri peniazoch 
nie je to bezne.
-
Grim
Darca
...je to bežné...pri OC parkujú na miestach pre invalidov samé SUV, CLK a tak podobne...málokedy tam stojí škodovka 105...
-
Hotwire
Addict
grim ale to je troska ine, hento su dusevni invalidi 
ty akoze invalidi co parkuju z bavoracikmi a z invalidnimi znackami to väčšinou maju znacku od niakeho dôchodcu z rodiny....
ale k veci ludia zavidia aj tie male dôchodky okolo 400e pre cloveka ktory naozaj nemoze pracovat ako ma stoho zit preboha? ale to je na dlhsiu debatu
a už konecne k teme: proste mam za sebou x pripadou kedy to uz bolo vazne na bode zlomu a v poslednej chvili dotycna cuvla... ono je to aj vekom podla mna 16-17 predsa beru tieto veci inak ak dospele baby.
ale k veci ludia zavidia aj tie male dôchodky okolo 400e pre cloveka ktory naozaj nemoze pracovat ako ma stoho zit preboha? ale to je na dlhsiu debatu
a už konecne k teme: proste mam za sebou x pripadou kedy to uz bolo vazne na bode zlomu a v poslednej chvili dotycna cuvla... ono je to aj vekom podla mna 16-17 predsa beru tieto veci inak ak dospele baby.
v tom veku to tak beru vzdy, nemusis byt ani paraplegik
Nechapem, co si tym chcel kompi povedat, ked si spomenul tie dochodky.
Na bode zlomu v com? Z coho cuvla?kompi napísal:proste mam za sebou x pripadou kedy to uz bolo vazne na bode zlomu a v poslednej chvili dotycna cuvla...
ozivim po dlhom case....
a mam v podstate este jednu skusenost ze dievca narovinu povie ze si take nieco predstavit nevie...
a mam v podstate este jednu skusenost ze dievca narovinu povie ze si take nieco predstavit nevie...
Skúšal si už aj niečo s podobne hendikepovanou osobou ako si ty? Predpokladám, že u niekoho podobného by si mal viac šancí...
ano preto hovorim ze to nejde...
mali sme sa radi ale ide tu o to ze tazko funguju spolu dve imobilne osoby
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2013, 21:04)
nie je to otm zeby som sa tomu vyhybal
mali sme sa radi ale ide tu o to ze tazko funguju spolu dve imobilne osoby
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2013, 21:04)
nie je to otm zeby som sa tomu vyhybal
Preco obidve osoby imobilne, moze byt vo vztahu len 1 imobilny.
myslim si ze dvom imobilnym osobam sa žije tazko z praktickeho hladiska