Zadny stierac VW Golf IV (montaz)
-
ultimate222
Light Star
Zadny stierac VW Golf IV (montaz)
Mam Golf IV a vzadu na zadnom skle nemam stierac .. a obcas ked husto prsi tak by sa zisiel. Preto sa chcem spytat, ako sa tam da namontovat ? Mam tam vzadu taky kruzok ... netusi niekto ci tam zvykne byt pod tym nejaka predpriprava, natahane kable, pripadne aj nieco viac, motorcek? zeby nebolo zlozite tam ten stierac domontovat ?
Re: Zadny stierac VW Golf IV (montaz)
motorcek tam mat urcite nebudes, lebo by ti z dveri trcal. ak tam mas zaslepku, tak predpriprava tam mozno bude, max konektor s kablami, ale ani to nemusi byt...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
motorcek ako pisal fuxxo tam urcite nebude, kable pochybujem ze budu ..to mas akurat tak spravene aby si si tam vsetko natiahol dolozil sam
-
ultimate222
Light Star
ok dik .. tak mozno niekedy sa do toho pustim:D
káble a hadička by tam mohla byť... motorček nie. Určite to ide dorobiť.
Pred tebou to asi dakto vyhodil preč z dôvodu nefungovania motorčeka alebo mu tam tiekla voda na ostrekovanie. Ja som to tiež pre nefunkčnosť motorčeka vybral a dal záslepku. Ja tam stierač nepotrebujem.
Pred tebou to asi dakto vyhodil preč z dôvodu nefungovania motorčeka alebo mu tam tiekla voda na ostrekovanie. Ja som to tiež pre nefunkčnosť motorčeka vybral a dal záslepku. Ja tam stierač nepotrebujem.