Lokal TV

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Lokal TV

Príspevok od používateľa Hensym »

Očividne to nesadne každému. :) Ja mám rád humor od Lasicu a Satínského až po Lokal TV. Zasmejem sa na všetkom.

(Epic Movie, Disaster Movie, a podobné - tam sa nezasmejem)

//autoeditácia príspevku (19 Nov 2012, 17:37)
Asi to pohoršuje a uráža súčasnú čistunkú spoločnosť, a tak to na JOJ-ke bývať už asi nebude. :lol:

Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Sa celkom cudujem, ked tam davaju odpad ako farmari sa hladaju. Esmeralda z turca a podobne vyplody.

Inac som si kukol to video a dost trapne. Ked to bola na yt par casti, tak to bolo aj smiesne ale toto ee.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

U nas ledva spravia 4 casti za rok, v USA dokaze stanica vysielat Simpsonovcov a ine serial 1x tyzdenne.
Hensym
VIP
VIP

Porovnávaš jablká a hrušky. Lokal TV robí relatívne malé štúdio. Pracuje na tom doslova zopár ľudí. Keby mali také tržby, ako Simsponovci, tiež by vedeli robiť 1x týždenne.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Dobre, ale aky vyznam potom maju styri casti za rok? Hlavne, ze trapny panelak sa tusim vysiela kazdy den. Veril som, ze tohtorocne casti pojdu na kvalite hore no je to este horsie, trapne a onicom.
Hensym
VIP
VIP

Tak nesadne to každému no, tu nie je o čom. Každopádne, je rozdiel naanimovať takýto seriál, ako zostrihať Panelák, ktorý sa točí ako na bežiacom páse, všetky zábery vznikajú ako pri telenovelách, čiže prakticky na prvý záber - a hlavne, pracuje na tom x krát viac ľudí.

Ako ja som rád, že to pôjde na internete. Nemusia sa kontrolovať, a nebudú reklamy.
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

To nie je o tom že či to komu sadne. Toto je proste trápna debilina už len z princípu, vážne sa ti divím ak toto uznávaš. Ešte sa majú čo učiť aby to dosiahlo aspoň z polovice úroveň Simpsonov alebo South Parku.
Hensym
VIP
VIP

Napíš mi definíciu správneho humoru, respektíve, opíš, kedy je niečo trápne, a kedy to je ešte dobré. Nenapíšeš, lebo nič také neexistuje.
Prezentuješ tu svoj názor ako fakt. Ide o to, či ti to sadne, alebo nie. Nesadlo. OK, beriem. Mne sa to páči, až na pár momentov, resp. hlavnú linku seriálu. Proste, páčia sa mi scény, kde sa niečo paroduje, pretože samotnú paródiu zvládajú celkom dobre.

A prestaňte už prosím porovnávať prakticky garážový seriál s celosvetovými kultami. :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Pre nas viacerych je to trapne, tebe sa to paci. Z toho usudzujem, ze si na urovni klasickeho divaka zasiahnuteho len tymi srackami, ktore vysielaju nase televizie bez toho, aby si videl kulturu a novodobe kinematograficke trendy, ktore frcia vo svete. Tvoj nazor ti neberiem, paci sa ti to ako jednemu z mala a tam to u mna konci.
Hensym
VIP
VIP

Za prvé. Myslím si, že ja viem asi lepšie, aký typ diváka som, ako ty.
Za druhé, nie som si istý, či "vy" ste väčšina, keďže to má celkom slušné výsledky sledovanosti.
Za trietie, ak by si ma poznal, tak by si vedel, že som náročný divák.
Za štvrté, TV skoro vôbec nepozerám, a NAOZAJ nie som typ človeka, ktorý konzumuje rôzne kinematografické sračky.

Takže ešte raz. Neexistuje definícia humoru. Je to názor proti názoru, a vzhľadom na počet ľudí, ktorí do tejto témy píšu sa ani NEDÁ určiť, kto je vúčšina. Takže prosím, nesnaž sa ma vykreslovať ako nejakého mumáka, ktorý zožerie všetko, čo mu telka naservíruje, pretože taký fakt nie som.

Inak, ak by si to Lokal TV pozeral, tak by si vedel, že každá časť toho seriálu priamo a drsne paroduje tie Tebou vymenované "sračky".
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Parodovat je jedna vec, ale treba to vediet parodovat. Toto parodia nieje, lebo od humoru to ma velmi daleko. Ako divak Family Guy, South Park, Simpsons som bol velmi sklamany uz od zaciatku.
Inak vysledky sledovanosti su u teba priorita? Cize ked budu davat Seherezadu a babky demokratky budu pozerat, ako pozerali, tak zacnes aj ty, kedze to ma sledovanost? Vsak aj Farma a podobne bullshity maju sledovanost a je to na zaplakanie ako aj toto.
Ano kazdy mame radi iny humor. A ako vidno, ty mas s tvorcami rovnaky, no vacsina to nezdiela.

A sice som poroval opatovne serilay FG,SP,Simpsons s tymto, ale inak to nejde. Lebo je jedno ci je to garazovy serial, lebo ja nemam nic proti hlasom, postavam, ale proti humoru, ktory tam premna chyba. A humor predsa nezalezi natom, aka velka firma to robi.
Hensym
VIP
VIP

Farmu, šehérezádu, a pod. pozerajú typy ľudí, ktorí sa k Lokal TV ani nepriblížia. Takže porovnávať sa to moc nedá.
To, že som spomenul sledovanosť - nechcel som tým povedať, že to vypovedá o kvalite. Chcel som tým vyvrátiť to, čo si povedal ty - že sa to väčšine ľudí nepáči. Opak je asi pravdou.

Tiež som fanúšik Family Guy, Simpsonovcov, South Parku či Futuramy. Lokal TV sa na nich ani z ďaleka nechytá, ale nechcem to porovnávať.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

test napísal:Z toho usudzujem, ze si na urovni klasickeho divaka zasiahnuteho len tymi srackami, ktore vysielaju nase televizie bez toho, aby si videl kulturu a novodobe kinematograficke trendy, ktore frcia vo svete.
Až na to že 90% z tej "kultury" a "novodobych kinematografickych trendov" su ešte väčšie sračky. Popularita a kvalita, resp. kulturna uroveň su diametralne odlišne pojmy.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

To je tvoj nazor. Vo svete to dost fici.
Ryan Giggs
VIP
VIP

To nie je ziaden nazor, to je fakt. To ze nieco vo svete "fici", nie je meritkom kvality ani "kulturnosti". Vypoveda to jedine o popularite. Popularny neznamena automaticky aj kvalitny.
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Tak nejak, aj ludia su stado a chovaju sa rovnako ako vacsina...aj ked asi vsetci tvrdia, ze ich sa to netyka ;) Si zober taky Gangnam style, ktory fici a Bacha, ktory je kvalita...to sa proste neda porovnat...
A aby som nebol OT: Videl som jednu cast...viac uz mi netreba :roll:
Hensym
VIP
VIP

Gangnam Style som postoval na toto fórum, keď nemal ani jeden milión (!) zhliadnutí, a nikdy by som netušil, že niekedy bude taký úspešný. Postol som ho sem preto, pretože to bol strašne chytľavý a vtipný hit. Nikto na svete netvrdí, že to je nejak extra kvalitné po hudobnej stránke. Je to obľúbené preto, lebo je to vtipné, chytľavé, a má to bezkonkurenčný tanček. Čiže argument s touto pesničkou nie je na mieste.

S tvojou logikou súhlasím, no nejak ma nevedia napadnúť konkrétne prípady. Daj nejaký seriál, prípadne film, ktorý by bol vyslovene "sra*ka", ale bol by obľúbený. (Prosím nepíš relácie, ako X-Factor, a pod.)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Hensym napísal:lebo je to vtipné, chytľavé, a má to bezkonkurenčný tanček. Čiže argument s touto pesničkou nie je na mieste.
Prečo by nebol na mieste? Ten argument sa da aplikovať na čokoľvek. Plati všeobecne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Uz som tu niekde na fore videl odkaz na tento clanok, kedze ho mam stale v zalozkach, tak ho dam aj do tejto temy. Myslim, ze je to tam ciastocne vysvetlene: http://kultura.sme.sk/c/6539138/kvalitn ... nudia.html
Napísať odpoveď