Kvoli comu prichadzate na forum???
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Sem tam daco stiahnem (mjuzik a apps hlavne), ak si myslim, ze by som sa mal k niecomu vyjadrit, tak to urobim v diskusii, ktoru niekedy ani necitam celu a ak sa mi chce a mam cas, pozrem temy vtipy, pomoc, hladam a ostatne.
Ale hlavne preto, ze na 90% tu najdem vsetko, co potrebujem alebo pripadne info o niecom resp. pomoc...
Ale hlavne preto, ze na 90% tu najdem vsetko, co potrebujem alebo pripadne info o niecom resp. pomoc...
-
aquafresh1
Star
-
Kosh
King
a vies co je vecsia sranda? ked sa s niekym hadam o nejakej kravine, za hodinu si to precitam, a bucham si hlavu o stenu, ze co som to za blbosti popisalPOiNTER napísal:Ja som zoziactku chodil len do XXX, ale ak sa mi vratila frajerka, tak chodim tak rozne...diskusia o PC, ostatne...a tak.
Inak aj tak mam najradsej citanie prispevkov, kde sa niekto hada o kravinach a kazdy si mysli, ze je najmudrejsi
-
trash
Light Star
hej hej to poznam, niekedy sa proste neda nezasmiat sa. Ale z casu na cas sem chodia aj ludia co tomu rozumeju. Chodil som sem pre warez, uz moc nie. Skor raz za 3 mesiace nejaku radu a precitat si diskusiu. No ked chcem nieco velmi konkretne tak otravujem priamo adminov ci moderatorov(zdravim kobalta&lammera)artabanes napísal:a vies co je vecsia sranda? ked sa s niekym hadam o nejakej kravine, za hodinu si to precitam, a bucham si hlavu o stenu, ze co som to za blbosti popisal
-
haliegro
Medium Star
nejako ma na to namotal mladsi braska. ze ked nieco potrebujem, tak to tu zarucene najdem a keby nahodou nie, tak sa na to spytam v nejakej teme, alebo si spravim svoju a niekto mi poradi. ale po tom, co som nasla volnu diskusiu uz ani nesosam, ani nehram, len tak do toho kukam a citam nove prispevky. najhorsie je, ked je to tu trochu mrtve. potom zrazu neviem, co mam robit. je to nejake navykove....