Orcs must die II

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Orcs must die II

Príspevok od používateľa Runes »

No co hrate to dakto ???
Ja som to pred casom kupil kedze jednotka ma dost bavila. Tato 2 je vlastne to iste len trosku otvorenejsie a hlavne prisiel cooperative.
Presiel som to za chalaniska bez dakych vacsich komplikacii a ted to hram za zensku a komplikacie mam az az :D ak ste to dakto za nu dokoncili tak aky bol vas sposob hry ?? Jej zakladne kuzlo je podla mna velmi slabe aj po maximalnom upgrade rovnako je strasne citit absenciu zakladnej pasce v podobe spomalovacich blokov
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Orc must die II

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hrávam, vlastne som to už prešiel a sem tam si zahrám COOP.

Hru som si kúpil ešte pred tým ako vyšla, keďže som vedel, že nesklame. Len keby za každé DLC nechceli 4,99€ :/
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Presiel si aj za zensku na war mage ? Lebo som sa sekol v poslednom leveli :-D za chalana to slo v poho klasika velke gule smola zabrany archery a staral som sa len o trolov pripadne bosov. Za zensku sa mi dako nedari lebo okrem bossov prejdu aj obycajny orkovia a vzdy dakto preklzne a hlavne ten posledny level jak je zrkadlovi tak nestihsm obe strany ratovat

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 10:55)
Presiel si aj za zensku na war mage ? Lebo som sa sekol v poslednom leveli :-D za chalana to slo v poho klasika velke gule smola zabrany archery a staral som sa len o trolov pripadne bosov. Za zensku sa mi dako nedari lebo okrem bossov prejdu aj obycajny orkovia a vzdy dakto preklzne a hlavne ten posledny level jak je zrkadlovi tak nestihsm obe strany ratovat
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nie je to Orcs must die?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jj je, moja chyba opravim to :-) dako mi utekaju pismenka jak skacem s tabletu do pc :-)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Orcs must die II

Príspevok od používateľa uplink »

Btw. je to super hra :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nie, so zenskou som toho moc nepresie. Ta jej palicka je super na ocarovanie bossov ale DMG dava za H a nabija sa hrozne dlho :/
Ako hovorim, viac hravam za WarMage ako za OrcsQueen.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no tomu kur :D ale v principe cela obrana mi krachuje na spomalovacich stvorcoch bo vzdy si spravim koridor so zabran do stredu stvorce a potom tam davam kill strike takto stihnem zabit par orkov a uz polovica davu presla cez koridor bezne pasce dlho reoladuju cize cele zle kedze neni ziadna pasca ktora by davala neustale damage aspon nic co mam zatial odomknute :/ ta palicka na okuzlenie je sice fajn ale neviem no vela many to stoji ona ma malo zivota v principe ked ju dakto omraci tak je mala sanca ze to prezije ponevac 3x ju trafi pocas omracenia a to je 80% hp potom staci 1 2 sipi aby ju zasiahli abo maly ork a je to v ... :/ som si kupil aj ten prsten co ma ona na tu transformaciu a tiez nanic. V principe ked bezi vela tych malych behavich tak je v prdke teda pokial idu v kombinacii s normal orkami. Zasa ty krpci padaju na ranu. Uz mi chyba len posledny level zanu v story tak to dobucham cez COOP skusim potom daky endles a naexpit jej vsetko ale nedomyslena postava podla mna :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmmm tak ja na nej mam kupeny hlavne trinket na manu, freedom (proti stunu) a na zivot. Ked hram sam tak tieto 3 su u mna nutnou vybavou. Transform ring je super vec, vyuzivam ladoveho orga kedze ten ich casto freezne.

Barikady vacsinou nepouzivam, iba ked je blba mapa kde potrebujem zablokovat druhu cestu.

Vacsinou za nu pouzivam Hyamaker, Acid, slow a torch. Ale lepsia je kombinacia s War Magom ktory hodi Tar a torch a ty hadzes hyamakery a podobne.

Niekedy si mozme zahrat ak chces.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

no za zenu mam odohrane vsetko na 5 lebiek, okrem coop veci, to velmi nemam s kym :? (takze ak niekto chce si dat coop tak nick na steame: ONdr3jt)
ja som pouzival ako primarnu zbran stone staf (velmi dobra vec), potom grinderi, barikady, tie "budky" co sa vysuvaju a chrlia ohen (nenapadne ma teraz ich nazov :D ) acid sprayer, brimstone, lukostrelcov, granatnikov a kedze za tu carodejnicu chyba smola (ten spomalovaci stvorec) tak som pouzival tie pichliace alebo zmrazovac, potom mi nesmelo vo vybave chybat jar of ghost, trap reset trinket, trinket na tu manu, no proste kombinoval som vsetko so vsetkym :D ale musim priznat, ze asi na 3 mapach som musel pouzit youtube a naist navod lebo uz som si nevedel rady ako by som to mal preist na 5 lebiek
teraz som zacal hrat za muza a to ide zatial vsetko bez problemov :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no za chalaniska mam okrem 2 map vsetko na 5 :D na vacsine map funguje moja taktika z jednotky a to spravit koridor vystlat smolou a dat kyvajucu gulu pripadne dat smolu a dat 2 3 kyvajuce gule paralelne za sebou :D pomocou barikad akurat odklonit vsetkych pod gule a jedine co sledovat su saperi. Par lukostrelcov co sundaju vsetko co prebehne alebo preleti pomimo mna a tymto stylom koncim kolo s 10 000 na ucte. Endles som takto dal do 50 kola v pohode potom to uz bolo krute kedze isli 6 trolovia (ty co regeneruju) to sa uz fest tazko potom sundava. Co sa tyka stone tak ten nemam kedze to je datadisk k neviem comu , ja mam raketomet od Yeti rozsirenia ten som upgradeol koli vzdusnym na tych je fakt peckovich tych vzdy sundam na spawne a nemusim sa dalej starat :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmmm jediny datac co mam je ten prvy kde je teleport. Ten sa fakt hodi ku dveram aspon 2 rady kedze teleportuje ako malych tak aj najvacsich bossov na zaciatok mapy.

Ak chcete tak mi napiste na steame (MiChAeLoKGB) a mozme zahrat.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

je sale tak som to vsetko skupil :D dneska som zo srandy prehodil na charakter chalaniska dal som na nightmare obtiaznost a hned s fleku som spravil na 5 lebiek level :D s babou som tam mal problem na warmage :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jo ja som tiez nakupil aj DLCcka ked uz je ta zlava (a chcel som tu palicu vodnu a guardians trinket) tak why not :D

Nightmare som este neskusal, najprv chcem prejst vsetko na warmage na 5 lebiek.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vodnu palicu ??? :D keho to myslis tu stone palicu ci ??? :D btw nightmare je to iste len uz nemas ziadne prestavky akura 3 sekundy medzi vlnami a par bossov pribudne v principe je to endles s koncom
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

JJ tu Stone Staff ale ona striela fodne projektily ;)

No mne chyba posledny LVL na 5 skulls a mam vsetko (okrem DLC).
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

tusim ze ste si to vsetci kupili...

problem je najst vhodnu verziu s funkcnym coop ak ma niekto riesenie ako na to ss uvitam
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tuto sa Warez neriesi a este stale by mala byt hra aj DLC na steame za polovicu. Je problem dat 7€ za hru?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

je lebo l4d2 bolo za 7,5e po zlave za 3,5 trosku odrb a vem ci to nebude zase takto?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nebude kedze OMD2 je pomerne nova hra.
A tie 3€ hore dole, no boze.
Napísať odpoveď