Karta od Volksbank
Karta od Volksbank
zdravim mam debetnu kartu od volksbank a je na nej napisane pay pass co to znamena?
Da sa stouto kartou platit cez paypal? alebo elektronicky?
Da sa stouto kartou platit cez paypal? alebo elektronicky?
Re: Karta od Volksbank
paypass - http://www.mastercard.com/sk/personal/s ... ypass.html
v skratke su to bezkontaktne platby kartou
v skratke su to bezkontaktne platby kartou
aha takze paypass a paypal je nieco ine ze?
kazde je to nieco ine
neviem presne aky typ karty mas, ale je tam sanca, ze tu kartu mozes pouzit aj na paypal
neviem presne aky typ karty mas, ale je tam sanca, ze tu kartu mozes pouzit aj na paypal
obycajnu debetnu volksbank kartu a chcel by som sa opytat ci sa dá nejako cez internet banking nejako aktivovat kartu aby sa snou mohlo online platit... Kto stym ma skusenosti prosim dajte mi vediet...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
kartu aktivovať nemusíš, len na ňu musíš mať nastavený limit pre platby cez internet. V Slovenskej sporiteľni som musel ísť na pobočku, ale možno to tvoja banka umožňuje cez internet banking. Treba popozerať, alebo sa ich spýtať na zákaznickej linke
ja by som sa chcel opytat, pri aktualizacii win chce po mne cislo karty atď. (platba kartou) vlastne zadam tie udaje a ono mi to strhne tych 29.99 alebo musim ist do banky a potvrdit to? diky
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
strhne a nič nemusíš v banke riešiť (pokiaľ máš platbu kartou aktívnu - tzn. máš nastavený dostatočný limit)
a posledna otazka nevies ci sa za to plati? tak teda co mam povedat tej slecne v banke ze co chcem aktivovat alebo upravit?