Antifa

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: ANTIFA

Príspevok od používateľa hughito »

Keď sme išli naposledy poslední preč s kamošom, tak sme ešte dostali vegežemle 3 za cenu 1 alebo ako to už bolo, keďže sa to týpkovi moc neminulo. Takže všelijaké skúsenosti sú, ale ja negatívne nemám prakticky žiadne.
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

"Film Antifašistické akce (AFA) s názvem 161 > 88 se bude promítat na Mezinárodním festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě. K této příležitosti jsme se rozhodli oficiálně spustit webovou stránku dokumentu, kterou najdete na adrese http://film.antifa.cz"

recenzia: http://janhanus.noblogs.org/927730-9277 ... ecenze.php

ukážka:

//autoeditácia príspevku (23 Nov 2012, 17:16)
a jeden starší film "Hardcore is More Than Music" čo je celý na youtube, rozhovory s členmi rôznych hardcore/punk kapiel a ich postoje k neofašos (hrajúcim sa na hardcoristov ale aj celkovo), len škoda že niekomu také veci treba neustále pripomínať :| a mohli by si to kuknúť aj ludia čo s touto scénou nemajú nič spoločné :)

hughito
Redeemer
Redeemer

Abbhorence najlepší, typický bratislava/obluda štýl. :lol:
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

"obhorence s makom" som videl naživo raz, parádni boli :)

hughito
Redeemer
Redeemer

Nenechajme učiteľov prepadnúť!

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2013, 12:57)
Obrovské represie v Rusku voči antifašistom, je to naozaj hnus, čo sa tam deje. Vitajte v demokracii.

http://antifasistickasolidarita.cz/?page_id=46
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Antifáci su obyčajni vymetenci a vymlete hlavy na slovensku prakticky neškodny. V Rusku su zrejme platení západom preto sa ich chcu zbaviť
hughito
Redeemer
Redeemer

:lol:

Odborná analýza ako sa patrí.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ty si to predstavujes tak ze antifaci su mierumilovny pacifisti diskutujuci pri cajiku? Antifaci tak isto ako nazi su nimi preto lebo sa chcu bit tak isto ako futbalovy chuligani. A dievcata su preto antinazi lebo si nasli takeho nabijaka ktory do jej hlavy nakydal taketo ideo nezmysli a ony to papagajuju ako keby to bol ich nazor...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja si to nemusím predstavovať, ja viem, ako to je. Zato ty v tom jasno moc nemáš.

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 22:25)
Nový blog o fašismu a rasistickém násilí v Řecku

Kód: Vybrať všetko

Jedním z výrazných důsledků ekonomické krize v Řecku se stal vzestup xenofobie a neofašistického hnutí Zlatý úsvit. Nový blog „I can’t relax in Greece“  se zaměřuje právě na zprávy o těchto problémech a zahraničním čtenářům překládá zprávy z řeckých médií, které doplňují odkazy na články mezinárodních médií.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Aj tu sa da nieco docitat o tom ultranasilnickom zlatom usvite http://revolta114.blogspot.sk/2012/10/s ... ateho.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Môžeš konkretizovať?

Report: Blokáda „Pochodu za samostatnosť“

Kód: Vybrať všetko

Už po ceste k Námestiu SNP som si všimol, že niektorí prívrženci Slovenského štátu podcenili bratislavskú  klímu a šmykľavé chodníky, následkom čoho museli vyhľadať ošetrenie.
:lol:
Prílohy
banery.jpg
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

"Dnes su za samostatnost, zajtra proti slobode"
no ale vy ste proti slobode uz dnes, lebo aj taketo pochody su "prejav" niecoho.
ked ste vy sa snazite zabranit tym pochodom, tak sa da povedat, ze zabranujete v "slobode prejavu"...
pre mna za mna sa tam aj pozabijajte, ale antifa mi nevoni uz len preto, ze je "proti niecomu"...
hughito
Redeemer
Redeemer

Takže antifašisti počas II.svetovej vojny, ktorí bojovali PROTI nacistom, boli proti slobode, lebo chudákom nacistom nechceli dovoliť slobodné prejavovanie ich názorov? A Antifa nechce nič a nikoho zakazovať a obmedzovať v slobode prejavu, ba naopak. Pokojne sa vyobliekaj, urob marš a hajluj po ulici. Ale očakávaj reakciu ľudí (zdola, nie štátnu represiu), ktorí pod. svinstvá nebudú tolerovať.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

ano, USA zarabalo na vojne, predavali jak zbrane zapadu tak komunistom, ale vsetci boli antifastisti ci jak to myslis? :D
ci cervena armada boli antifasisti? ozaj vybojovali "slobodu"...
Francuzi antifasisti? skor odveky nepriatel Nemcov...
alebo snad partizani? nerob si srandu ja tam ziadnych antifasistov nevidim, vidim tam len armady, polovojenske jednotky atd...
vsetci bojovali proti okupantom a s dnesnou antifou toho maju "strasne vela" spolocne...
ja sa nemam coho bat, nikdy som nehailoval a ani nikdy tu potrebu mat nebudem...
hughito
Redeemer
Redeemer

Nebavíme sa o špičkách a špinavej politike, ale o miliónoch obyčajných ľudí, ktorí práve bojovali vo vidine za tieto ideály.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

nesnaz sa, mna fakt nepresvedcis o spojeni antifi a niekoho kto bojoval cez vojnu proti nacistom...
hughito
Redeemer
Redeemer

O to mi ani tak nešlo, tam išlo o vyvrátenie toho tvojho zmýšľania, ktoré si načrtol v prvom príspevku.

Ak sa pokúsim zabrániť NACISTOVI šírenie jeho myšlienok, rozširovaniu jeho vplyvu a pod., som proti slobode ako takej? :smt015
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

to ze maju pochod neni priamo sirenie...
(a aj keby bolo jedini, ktori nieco siria a lezu mi na nervy su jehovisti :D )
nech sa prejavuju ako chcu, nech si pochoduju aj okolo sveta, je to ich sloboda, ved su neskodni...
a uprimne mi povedz, o com je antifa? o zabranovani v pochodoch a odchytavani nackov?
ja to vidim tak, ze vymetenci pochoduju a vy sa im v tom snazite zabranit... cele mi to pripada ako vtip...
hughito
Redeemer
Redeemer

to ze maju pochod neni priamo sirenie...
:lol: Tak to mi vysvetli hlbšie, to ma zaujíma, ako marš s hulákaním, ideovým presahom, rečnením a pod. nie je šírenie myšlienok.

Neškodní..možno v tejto chvíli to tak vyzerá, ale nemusí to tak byť aj o rok, o päť rokov. ĽSNS má vzostupnú tendenciu napr. vo voľbách.

Afa je o boji proti prejavom totalitným hnutí, ktorých príslušníci by chceli napr. kynožiť skupiny ľudí na základe nejakých znakov. Mne to príde ako normálny a správny postoj? Pozri, moji starí rodičia riskovali životy behaním po lese a strieľaním náckov/prisluhovačov, resp. nosením jedla týmto partizánskym skupinám. Takže ak sa tu dnes títo pohrobkovia snažia aktivizovať, musia počítať tiež s nejakou reakciou. :wink:
Napísať odpoveď