Ako pokračovať?
Re: Ako pokračovať?
Cakaj, cakaj. Ak bude chciet, ozve sa ti sama.
Zas FB až taká chyba nie je.. Koniec koncov ste sa stretli aj osobne, takže pozvať cez FB nebolo až tak zlé, ale osobne by to bolo rozhodne lepšie. Aj keď, keďźe ste na inej škole, by to bolo ťažké.. SMSka by bola osobnejšia než FB. Buď s ňou v kontakte, sem-tam jej napíš ako zdravie a keď bude zdravá, tak jej skús pripomenúť , že ste sa dohodli na káve.
Aha jasne. Taký model som ešte nevidel, aby boli spojené 8 a 4 ročný odbor
Tak v tom prípade by osobné pozvanie bolo lepšie, než FB, nakoľko ste v rovnakej budove 
Ono to je tak bezne.. napr metodova v ba.
Ja si myslim ze mozno by si na nu nemal tak tlacit a vsade ju pozivat.. Ty jej musis vlastne dokazat ze ona teba chce
. To znamena ze by si sa mal tvarit trochu sebavedomejsie a ked ta odmietne, tak proste povedz ze okej a nezufat. Skus teraz chvilku pockat ako hore pisu, a potom sa jej ozvat ci by teda sla na tu kavu.
Ja si myslim ze mozno by si na nu nemal tak tlacit a vsade ju pozivat.. Ty jej musis vlastne dokazat ze ona teba chce
Nemusíš nečinne sedieť, môžeš masturbovaťgeorgo.k napísal:OK, pokusim sa trochu počkať, aj keď je to ťažké len tak nečinne sedieť
Ak by som mal napisat rebricek najlepsich sposobov komunikacie, tak u mna je jednotkou osobny rozhovor, potom ide telefonat, sms a posledne miesto je Facebook. Zaroven si ale myslim, ze pokial ma zena zaujem, tak jej na tom sposobe az tak nezalezi. Vyhodou pri telefonate aj osobnom rozhovore je ta, ze osoba musi rychlo odpovedat, je na nu tlak a nema cas na vymyslanie vyhovoriek, vyhybaniu sa odpovedi na niektore otazky a pod.
Kde by bola naša generácia bez M. Zuckerberga
Nabudúce (ak teda nejaké bude) to skús osobnejšie, napr. jej zavolaj čo porába a zisti kedy má čas.. v takom prípade nemá až toľko času si premýšľať odpoveď.. buď chce alebo nie a z rozhovoru to vycítiš hneď
Nabudúce (ak teda nejaké bude) to skús osobnejšie, napr. jej zavolaj čo porába a zisti kedy má čas.. v takom prípade nemá až toľko času si premýšľať odpoveď.. buď chce alebo nie a z rozhovoru to vycítiš hneď
-
mirak2
Hardcore addict
3 roky dozadu bolo namiesto facebooku icq/skype, a 3 roky predtym pokec
k veci: dvihni nohu z plynu, netreba to prehanat
k veci: dvihni nohu z plynu, netreba to prehanat
Pozri, máš na výber, buď neprestaneš tlačiť na pílu a pokazíš si to u nej svojou dotieravosťou alebo jej necháš priestor a počkáš ako zareaguje. Takto budeš mať šancu, že ak sa ti ozve, tak má o teba záujem. A ak sa neozve, tak aspoň tiež budeš vedieť, na čom si.
Suhlasim s ostatnymi,spomal,nepis jej a daj jej cas a volnost.Teraz je na tahu ona, aby sa ti ozvala. Bude to tazke,ale musis vydrzat a cakat.
Ked to nebolo kvoli tebe, tak si ju asi malo otravoval
Aspon jej nebudes pisat na FB, skus jej nenapisat ani SMS a nevolat, len cakaj a uvidis.
No pokial má okolo seba vela kamosiek a kamosov,tak to sa uvidí či jej začneš chýbať ci nie 
Tak toto bolo epickégeorgo.k napísal:Včera sme sa v škole stretli vyše 9 krát, a tak som si povedal, že ak sa s ňou ešte raz stretnem, tak už sa dáme do reči.