League of Legends
Re: League of Legends
Ja som ho mal tiez a predal som ho
.. vobec sa mi nepacil, ale netvrdim ze nie je dobry
Zeda som nehral a ani si ho neplánujem kúpiť. Na weste momentálne hrávam. Môžeš si ma pridať: LukasqoO
Jasné rád si ťa pridám lebo mám tam len pár kamošov a všetko co hovoria po anglicky. No ja som zo Zeda bol dosť zle lebo som nevedel zvoliť správny build. Inak moje meno je Cameron Gastanko
Gastanko napísal:Jasné rád si ťa pridám lebo mám tam len pár kamošov a všetko co hovoria po anglicky. No ja som zo Zeda bol dosť zle lebo som nevedel zvoliť správny build. Inak moje meno je Cameron Gastanko
Vsetko nieje o builde.Zalezi ako last hitujes a od toho koho mas proti sebe na linke.Zed sa da vyuzit na mide/tope alebo v jungli. Prva quadra so zedom uz padla,takze mi to len potvrdilo,ze je super.Zo zaciatku mi tiez vobec nesiel,ak ta to upokoji
Inak k lekovi si myslim,ze ma pravdu.Je v pohode,ak napisete z casu na cas ,co vas trapi pripadne ,co sa vam stalo dneska a akych debilov ste stretli.Ale na druhu stranu to tu citame uz pravidelne a to je celkom smutne.Pretoze je to topic legue of legends a mali by sa tu riesit skor nejake novinky,rady,typy a podobne veci z coho si ludia nieco odnesu.
Oblúbil som si evelyn
Aj keď sa counterpicknem tak sa tá lajna s ňou dá vyhrať. Hrával som ju pred tým ako nebola prerobená a moc mi nesedela. No teraz odkedy je prerobená sa mi s ňou hrá úplne bohovsky. Hlavne keď ju stavám na burst 
skusal niekto z vas malphite/soraka mid ?
No dám mu ešte šancu a uvidím ako mi to pôjde alebo nepôjde:) A hrávaš Evelyn ako AP alebo AD?? Ja som skúšal čisto AP a v late Game ta jej ulty to je hotový masaker. Ja zas fičím v poslednej dobe na Elise. Ľudia ju podceňujú Ale je dosť silná. Pár hier som hral TOP a nemal som problém zložiť Garena a toho sa bojím jak čert kríža...
ak niekto nevie counter picky tak tu mate taku pomocku: http://lolcounter.com/
-
lekoklatik
VIP
Bavime sa o tomto prispevku? - http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1909953#p1909953 -ephramko napísal:
vzhladom na tvoje prispevky sa mi zda, ze si sa nie celkom s tymto vlastnym tvrdenim stotoznil...
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2012, 0:32)
Nech sa paci, dovidenia
evelyn hram na ap, na ad mi pride trochu slaba v late
AP Eve hrávaš na akej lajne? Na mide? Ja Eve hrávam keď na mne ostane jungle no to ju skôr hrávam na AD. Inak hrali ste už niekto Nami na bete?
Áno, hrám ju na mide. Pbe už nehrávam. A teším sa na tú Nami, vyzerá super a podla mňa sa nebude hravať len ako support, ale aj ako midder. Uvidíme
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2012, 13:58)
Toto sa mi stalo dnes pri pickovaní Musel som leave
Pbe ani ja ale keď chcem vidieť nového champa a som nedočkavý tak tak si nepomôžem a jednu dve hry dám:) Zatiaľ som videl Nami len na Youtube a je to sila. tá jej ulty je brutálnaLukasqoO napísal:Áno, hrám ju na mide. Pbe už nehrávam. A teším sa na tú Nami, vyzerá super a podla mňa sa nebude hravať len ako support, ale aj ako midder. Uvidíme
to hovorite na kazdeho noveho championa, ze aky je op a brutalny a potom ked ho konecne vydaju, tak jednak zanho nikto nevie hrat (deti daju 2 hry proti botom a myslia si ako to uz vedia super hrat), alebo je totalne onicom, pripadne je strasne OP a v najblizsom patche dostane taky silny nerv, ze zanho nikto uz nechce hrat...
ZEDa som zatial nevidel este vyhrat hru...a ELISE som dnes videl prvykrat v ranked, firstpick mid, 0:7 po 10minutach...
ZEDa som zatial nevidel este vyhrat hru...a ELISE som dnes videl prvykrat v ranked, firstpick mid, 0:7 po 10minutach...
-
lekoklatik
VIP
malo hras, alebo s velmi pozadu hracmi -_-
ZED, je velmi kruty a dokaze vyhrat hru. Neraz som hral s nim ci proti.
ZED, je velmi kruty a dokaze vyhrat hru. Neraz som hral s nim ci proti.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Praveze, ci Zeda, alebo Elise som v ranked este nestretol za terajsiu sezonu. A v Normal game Elise stale feedovala, naopak Zed ownoval. Za Elise som videl hrat dobre jedine mojho kamarata, ktory si ju hned kupil ako vysla, hned prvu hru nahral tusim 8/1/x a dalsie mal tiez plusove. Nakoniec ju aj tak prestal hrat, ze ho moc nebavi.
A ktorý hero ťa neprestane baviť ? 
ja som hral so zedom 3 ranked... vsetky win.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
JaxLukasqoO napísal:A ktorý hero ťa neprestane baviť ?