Hitman 5: Absolution

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hitman 5: Absolution

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

No tak som odohral prvú misiu a musím povedať, že to vyzerá luxusne :) Grafika je slušná a ešte máčkne zo starého Xboxu čo sa len dá :D Uvidím, aký bude ďalší priebeh, gameplay mi pasuje, hneď sa dá vypnúť ten pomocník, čo vám ukazuje, kde pôjdu nepriatelia a kde sa momentálne nachádzajú, tak žiaden strach ;) Už sa dá schovávať aj do skrýň, do jedného kontajnera sa vám vôjdu 2 telá, a je ich tam dosť. Zabíjanie je trochu iné, napr. miesto toho, aby ste vy museli naťahovať špagát, ako v predchádzajucích dieloch, tak len stačí prísť ku targetu zozadu a stlačiť tlačidlo. Je tam plno takých zmien, môžete aj zobrať hrnček a hodiť ho inde aby ste zaujali pozornosť, alebo zobrať nôž a hodiť ho do niekoho, takže zatiaľ také drobnosti, ktoré potešia :).Takže určite spokojnosť zatiaľ.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vcera som zvazoval, ze ci stiahnut na X-ko, kedze som flashoval prave vcera, ale bal som sa, ze pockam na PC. Ale vidim, ze sa oplati. :-)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

co poviete rozbeham to na tomto notebooku ? http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv7-3190ec-d365560.htm
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Grafika a disk tú hru zabijú na totálku na tom noťasi. Btw čo je to za úchylný nápad hrať hry na notebooku? Ergo. pokiaľ nemám DELL Alienware, tak by som na noťasi určite hry nehral. Mi to príde ako ošklbaný zážitok z hry.
Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

takze mi to nepojde ani na najmnsich detailoch ?
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

uplink napísal:Grafika a disk tú hru zabijú na totálku na tom noťasi. Btw čo je to za úchylný nápad hrať hry na notebooku? Ergo. pokiaľ nemám DELL Alienware, tak by som na noťasi určite hry nehral. Mi to príde ako ošklbaný zážitok z hry.
Tak nie kazdy si kupi PC len koli tomu aby sa zahral. Vies kolko ludi by ti povedalo ze by na ntb by si ani film nepozrel?
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Práve som dohral prvú misiu na PC. Možno je to skoro hovoriť, ale na mňa to veľmi zapôsobilo :) Neviem prečo ale je to tak. Už len menu hry, zvukové efekty, grafika môže byť možno pre niekoho slabšia ale podľa mňa je viac ako v pohode :) Konečne hra po dlhom čase čo naozaj zato stojí a nie je sklamaním :) Určite treba vyskúšať
maty89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maty89 »

Hra ja spravena super, len nechapem prečo ked som prezlečeny za fizla tak fizli len na mna pozru a hned idu po mne, či je hmla ale som v trave skrčeny alebo v dave, hned vedia že som to ja. To iste plati, ked som bol v druhej misii prezlečny za toho, predavača zo stanku, tak ti predavači ma začali prenasledovať a upozornili policiu. To sa niekdy ani neoplati prevliekať ale prejsť hru "stealth", alebo chytil niekoho pod krk ako štit
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Clenovia skupiny ktorej prevlek nosis ta vzdy spoznaju.

Btw prejst Reception na silent assassin je fakt oriesok :samovrazda:
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Hra sa mi paci, grafika nieje najlepsia, ale tak aspon to mozem hrat na PC a nemusim to davat na ntb.

Hudba sa mi tam paci.
Postupne som znizoval obtiaznost, neni tolko casu aby som to vela krat opakoval, aj tak to vzdy aspon 5x opakujem. Som niekde v polovicke.

Tu misiu na tom cinskom namesti som presiel normalne v obleku, vsak niesi na cudzom uzemi a aspon ta nikto nespozna.

Len niekedy by tam mohlo byt viac moznosti na zabitie, mam pocit, ze niekedy su tam len 2 moznosti. Bud sa prestrielat alebo ta druha moznost. Napr.
Spoiler
V tej misii kde treba zabit toho obra
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Spoiler
Som tuším niekde v kapitole 6/20, ale tá misia v bare sa mi strašne lúbila, jak sa tam strhla tá bitka. :D
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Gangy napísal:prejst Reception na silent assassin je fakt oriesok :samovrazda:
nie len ta .. ale aj hned druha misia "catch your ride" tusim sa volala je na pure ale aj nizsej obtiaznosti neprejditelna bez toho aby ta niekto nezazrel.. celu cast som presiel bez pouzitia zbrane alebo napadnutia straznika ci inej osoby a na konci ked uz nasadnem do vlaku a odveziem sa tak v tej "cut" scenke ma uvidi policajt.. je to nejaky bug alebo co .. skusal som to viac krat a neda sa to pejst bez zahliadnutia
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

hra sa mi zatiaľ celkom páči, niektoré misie nemajú chybu .. napríklad Fight Night
Spoiler
pri každej pästi divácke ovácie hu hu hu hu :D je viac tých momentov
Gangy
Darca
Darca

Sphinx napísal: nie len ta .. ale aj hned druha misia "catch your ride" tusim sa volala je na pure ale aj nizsej obtiaznosti neprejditelna bez toho aby ta niekto nezazrel.. celu cast som presiel bez pouzitia zbrane alebo napadnutia straznika ci inej osoby a na konci ked uz nasadnem do vlaku a odveziem sa tak v tej "cut" scenke ma uvidi policajt.. je to nejaky bug alebo co .. skusal som to viac krat a neda sa to pejst bez zahliadnutia
Tu som dal asi na treti krat na expert.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

presne ako na tomto videu aj jeho videl policajt uz ked bol vo vlaku a odchadzal
este som to nevidel nikde aby to bolo aj s no spoted bonusom..
Gangy
Darca
Darca

11:04 - spotted x0 ?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm.. nejaky mindfreak.. x krat som to skusal a stale spoted v tom vlaku.. neviem ci mam bug alebo co .. pred vstupom nic a po cut scenke spoted.. na tom videu som si nevsimol ze tam ma nulu resp nedopozeral som to cele..
Gangy
Darca
Darca

Tak ta asi spotli predtym v tom leveli, nemuselo to byt nutne v sekcii kde uz skaces po barakoch, mozno v skorsich castiach toho levelu.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Som teraz niekde v 15/20, ale tá misia, kde je v nejakom sklade asi 25 kukláčov, to je hardcore. Snažím sa to prejsť bez toho, aby ma niekde spotli, ale vždy sa to aspoň jednému podarí, uf. Od 10tej som sa s tým dnes trápil a stále to nemám. :lol:
Napísať odpoveď