Input not supported

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Roiben2
Novice
Novice

Input not supported

Príspevok od používateľa Roiben2 »

Zdravim kupil som si hru zo steamu Max Payne 3 a mam taky problem ze ked ju zapnem napise mi: input not supported, skusal som hladat aj nieco na googli a kedze po anglicky neviem tak dobre tak som moc nepochodil :) skusal som aj dake ceske alebo slovenske varianty ale tie moc nepomohli. Ak to pomoze mam Windows 7, monitor som si neni isty ako sa vola ale toto stoji na navode :D : S191HQL/S181HL LCD monitor. Takze ak mi prosim vas vie poradit co stym tak nech mi prosim napise, najlepsie nejako pre hlupeho cloveka lebo riesenie bude urcite velmy tazke :P :). Dakujem za odpovede. :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Input not supported

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

najnovší driver máš?
Roiben2
Novice
Novice

No, najskor dakujem za odpoved. Nejak som si pogooglil o driveroch a stiahol par programov a ano mam to strasne zastarale :D len teraz mam problem ze neviem najst program ktory by si odo mna nepytal za to peniaze :P ak mas pls daco tak mi porad :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Chod na oficialnu stranku vyrobcu grafickej karty a stiahni si najnovsi driver. Aj od monitoru si cocni (aj ked to neni vzdy za potreby).
Roiben2
Novice
Novice

Uz som nasiel program ktory my stiahol vsetky drivre, ale problem stale pretrvava obrazovka zcerna a neslavne Input not supported sa ukaze na obrazovke :) mam stale skusit stiahnut to cez tu oficialnu stranku?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nebude problem s rozlisenim monitora?
Roiben2
Novice
Novice

No je pravda ze so starym monitorom som takyto problem nemal, ale mozne to je lebo robilo mi to aj pri portali2 vyhadzovalo tento odkaz a hra isla az potom ako som sa musel pohrat z nastavenim monitora :) ale v tomto pripade mi to nepomohlo.
Napísať odpoveď