Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Sola je fantastická, ak Ti neprekáža 512 MB ram, tak je to asi naj mobil v "menšom" rozmere, aký je na trhu.
-
Arkaz
Addict
Caute chlopi. Moja zena ma LG Prada no mam moznost da sa povedat bezplatne vymenit ju za Motorolu XT910. Osobne som XT910 uz mal je to skvely mobil no paci sa mi aj prada. Co pozeram tak v podstate vo vsetkom je motorola vykonejsia. No vtedy ked som ju mal nebol update na ICS este officialny preto neviem aku sviznost moze mat system na ICS. co poviete oplati sa mi to menit ?
-
guess.whoo
Redeemer
urcite ano, bez vahania
-
uplink
VIP
to by som celkom netvrdil. Prada je prestíž, na prvom mieste. Má iPSkový display, ktorý je lepší ako ten amoledový v motorole, aj keď s nižším rozliškom, čo si však dovolím tvrdiť že žene je úplne lautr jedno. Procák identický, akurát motorola beží o 2 x 200 MHz rýchlejšie, čo je tiež celkom irelevantné, grafika identická, foťák ditto. S tým rozdielom že Prada 3.0 je ženský mobil vyslovene a je fakt špičkovo zladený čo sa týka Ui a softwaru ako takého.guess.whoo napísal:urcite ano, bez vahania
Oplatilo by sa to podľa mňa meniť vtedy, keď by bol na výber že pre muža. Ináč je to v tomto prípade ako s iPhonom. 4Sko je tiež odpad čo do parametrov, avšak je oveľa drahšie ako napríklad One X[+], SGS III a iné vlajkové lode, ktoré ho prečurávajú vo všetkom a to o niekoľko generácií. Ale čo z toho keď iPhone 4S je proste imagovka? A to isté platí aj pre Pradu. Je to proste jeden z naj mobilov pre ženy, tvorí ich unikátne a iné, lebo tento telefón nemá len tak hociktorá.
A úprimne, dávať žene motorolu, to je ako keby si jej kúpil namiesto iPodu nejaký iRiver. Kvalita je úplne inde, ale image a design a prestíž. No čo Ti poviem
Motorola je o malinký chĺpok lepší mobil, ale určite by som netvrdil že je to jasná voľba a jasne lepšia voľba pre ženu skôr nie ako áno. Jedine že by sa jej páčila tá motorola viac ako tá Prada. Ja som mamine dal pôvodne Sensation, ktorý mi ukradli [keď som ho predával, lol
no to prave neviem, oco nie je ten technicky typ, ktory by poctivo zatvaral aplikacie, resp kontroloval vytezenost ram a pripadne restartoval atd, takze ta mala ramka sa moze rychlo zahltit a potom to bude cely mobil spomalovat, nie?uplink napísal:Sola je fantastická, ak Ti neprekáža 512 MB ram, tak je to asi naj mobil v "menšom" rozmere, aký je na trhu.
-
Arkaz
Addict
No ved preto trosku vaham lebo jej je to v podstate jedno to len ja sa v tom vyzivam ked jej upgradnem mobil. Ono ako vravis ta prada je super a jej sa to paci teda hlavne kvoli tej Prade ze je to image a nastastie obaleny celkom kvalitnym HW. Mne sa na tej Motorole paci to ze je dust a splash proof co by som videl v tom potencial u zien
No nic este jej ukazem tu XT910 co nato povie ale myslim ze zostane pri PRADE. btw predaval by som ju za cca 220 je to vobec realna suma ?! a ak smiem vediet uplink ako ti MT ukradli ked si ho predaval ? akoze priamo pri predaji WTF ?
-
uplink
VIP
čo som ju mal a má ju pár klientov, napríklad sa spýtaj Stoporka, tak sú spokojní a neviem o tom že by nejako často vyprázdňovali RAMkuColdRain napísal: no to prave neviem, oco nie je ten technicky typ, ktory by poctivo zatvaral aplikacie, resp kontroloval vytezenost ram a pripadne restartoval atd, takze ta mala ramka sa moze rychlo zahltit a potom to bude cely mobil spomalovat, nie?
v SS Ti písnem a spýtaj sa jej. A tá motorola, predávaš ju za 220 evri? No vzhľadom na to že z MO ide zohnať nová za 229 tak asi ani nie. Skôr tak 180-200.Arkaz napísal:No ved preto trosku vaham lebo jej je to v podstate jedno to len ja sa v tom vyzivam ked jej upgradnem mobil. Ono ako vravis ta prada je super a jej sa to paci teda hlavne kvoli tej Prade ze je to image a nastastie obaleny celkom kvalitnym HW. Mne sa na tej Motorole paci to ze je dust a splash proof co by som videl v tom potencial u zienNo nic este jej ukazem tu XT910 co nato povie ale myslim ze zostane pri PRADE. btw predaval by som ju za cca 220 je to vobec realna suma ?! a ak smiem vediet uplink ako ti MT ukradli ked si ho predaval ? akoze priamo pri predaji WTF ?
-
guess.whoo
Redeemer
No ja som to napisal kvoli tym dust a splash proof vlastnostiam. Vsetci dobre vieme, ze si zeny nedavaju taky pozor na telefony a ked mas moznost vymenit Pradu za taky kus, tak to je podla mna dobra volba. Pravda je vsak, ze Prada ma styl a to asi bude zavaznejsim faktorom pre nu 
-
uplink
VIP
To dúfam že nie, si takto robia z ľudí len prdel? 
-
guess.whoo
Redeemer
told you 
podla mna pride nejaky iny model, ktory bude urcite podobny..
podla mna pride nejaky iny model, ktory bude urcite podobny..
-
Arkaz
Addict
asi pride ale menej vykonejsi ako vzdy hm.preco sikmaci a spol musia mat vzdy nieco viac ? 
zdar viete mi poradit nejaky mobil do 250 eur ktory sa mi vyplati kupit ? viac menej mi nejde ani o jeho funkcie pretoze na taketo veci mobil nevyuzivam ale hlavne aby vyzeral nejak stylovo, co by ste mi poradili ? dik
One S alebo Xperiu S? Bude sa používať aj na hry ako zabíjanie času vo v vlaku. Je to pre známeho
Má možnosť si vybrať za rovnaku cenu s týchto modelov.
-
Arkaz
Addict
No zalezi aj od toho ktory model one S. ci s S3 procakom alebo S4. treba zistit =)
-
galbavymartin
Light Professional
do 250€ a styl? hm Prada alebo Iphonetomas147 napísal:zdar viete mi poradit nejaky mobil do 250 eur ktory sa mi vyplati kupit ? viac menej mi nejde ani o jeho funkcie pretoze na taketo veci mobil nevyuzivam ale hlavne aby vyzeral nejak stylovo, co by ste mi poradili ? dik
To sa bude dať zistiť v nastaveniach? Keď to bude S3 tak nech berie xperiu, to som mu už povedal ale keď to bude S4Arkaz napísal:No zalezi aj od toho ktory model one S. ci s S3 procakom alebo S4. treba zistit =)
-
Arkaz
Addict
No ak sa nemylim tak Xperia ma S3ku procak. Tak ak ones bude mat S4 ja by som jednoznacne bral one s. Pockame ako sa vyjadri uplink on sa tomu trocha viac rozumie.
Zdravicko, co by ste si vybrali?
Motorolu XT910, HTC Desire X alebo Huawei Honor?
Co mi vadi /obavam sa - podla recenzii/ -
XT910 - je nechutne velka
- je to starsi model
- dost ludi uvadza display ako za najvacsiu slabinu tohto telefonu
Desire X - nema prednu kameru
- nema Gorilla Glass
Honor - velmi slaby fotak (sice mobilom velmi nefotim, ale mohlo by to aspon robit lepsie obrazky ako Xperia X8...)
- nestabilita systemu po upgrade na ICS
- len 2 GB interna pamat
Hladam nieco v hodnote okolo 300 EUR, s displayom s dobrou citatelnostou na slnku.
Mojim jasnym favoritom bola Motorola - az do momentu kym som ju nevidela v predajni, tak teraz neviem...
Motorolu XT910, HTC Desire X alebo Huawei Honor?
Co mi vadi /obavam sa - podla recenzii/ -
XT910 - je nechutne velka
- je to starsi model
- dost ludi uvadza display ako za najvacsiu slabinu tohto telefonu
Desire X - nema prednu kameru
- nema Gorilla Glass
Honor - velmi slaby fotak (sice mobilom velmi nefotim, ale mohlo by to aspon robit lepsie obrazky ako Xperia X8...)
- nestabilita systemu po upgrade na ICS
- len 2 GB interna pamat
Hladam nieco v hodnote okolo 300 EUR, s displayom s dobrou citatelnostou na slnku.
Mojim jasnym favoritom bola Motorola - az do momentu kym som ju nevidela v predajni, tak teraz neviem...
ja desire x..preco nie je vo vybere xperia p,s?