Ako neostat len kamarat alebo ako sa vyhnut friendzone
Re: Ako neostat len kamarat alebo ako sa vyhnut friendzone
S tymto nesuhlasim celkom, zavisi to od veku.
Hlavne tych pripadov s tou "iskrou" po par stretnuti neni az tak vela (resp tak napoli). Castokrat na to dotycny/na dojde neskor pri castom stretavani (skola, praca, partia atd)
Suhlasim s wladasom, iskra sa moze objavit aj neskor, kludne aj az po par mesiacoch spolocneho kamaratstva.
Sám tomu neveríštest napísal:Suhlasim s wladasom, iskra sa moze objavit aj neskor, kludne aj az po par mesiacoch spolocneho kamaratstva.
Filipito, prečo?
Ja mám vo svojom okolí tiež jeden párik ľudí, ktorí sa poznali veľmi dobre už cca 8-9 mesiacov a nakoniec sa dali dokopy, teraz sú spolu necelé 3 mesiace. To, či im to vydrží, samozrejme nie je isté, ale aspoň vidno, že aj po dlhšom čase môže niečo predsalen vzniknúť. Ja osobne by som sa nato nespoliehal a riadim sa tým, že keď poznám nejakú babu viac ako 3 mesiace a nepokúsim sa o nič, tak už to potom neskúšam.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
zalezi akeho kamaratstva. Ak sa jedna o niaku kamaratku ktoru dajme tomu stretavas v skole,alebo ked idete ako partia von a ide svami,tak podla mna moze aj po par mesiacoch. Ale ak chodievas len s niakou babou (ktora sa ti paci a chces ju spoznat) von stym, ze obaja nechate tomu volny priebeh a uvidite ako sa to po case vyvinie,tak tam proste ani rok nepomoze, ak ta iskra z jej strany nepreskoci po niakom case,dajme tomu mesiaci - dvoch, tak uz nepreskoci vobec. toto si ja myslimtest napísal:Suhlasim s wladasom, iskra sa moze objavit aj neskor, kludne aj az po par mesiacoch spolocneho kamaratstva.
Filipito a Croven - Verim a to aj na zaklade vlastnej skusenosti. Bol to rok co sme boli kamarati, chodili sme von aj s partiou a len dvaja o samote a po tom roku dokazala preskocit iskra z jej strany.
Moj nazor je ze ak su k danemu clovekovy urcite sympatie ( moze sa to jednat fyzickeho ako aj psychickeho charakteru) ta iskra moze preskocit aj casom ale musia byt splnene urite podmienky
Ktore su tie podmienky?
ja u veľa ženských ostávam len kamarát preto lebo vyzerám na svoj vek dosť mlado ľudia mi tipujú aj o 5 rokov menej. a ženy chcú starších od seba a skúsených ja mam len mladícky výzor a to väčšinu odrádza
ale aj tak je mi to už jedno lebo teraz sa nechcem na nikoho viazať
-
Peter_Retep
VIP
pritazlivost je bud na zaciatku alebo nie je...ak nie je nema zmysel to dalej riesit...ak je, tak mate zaklad na com stavat 
Peter_Retep: To je presne ta podmienak
Niekedy sa podla mna moze na zaciatku objavit obojstranna pritazlivost, ale potom ako keby to opadlo. Cim to je?
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
toto sa mne presne stalo, teda aspon si tak myslim. Tiez som s jednou holkou chodil von ktora so mnou aj chcela chodit,ale po dvoch-troch mesiacoch to z nej dako opadlo.. a tiez nemam tusenie ze cim to je a dodnes nad tym rozmyslam,aj ked nechcemtest napísal:Niekedy sa podla mna moze na zaciatku objavit obojstranna pritazlivost, ale potom ako keby to opadlo. Cim to je?
2Croven: Niekde som čítal takúto situáciu metaforizovanú na autíčka keď si bol malý: Keď si bol malý a dostal si nové autíčko. Bola to najkrajšia chvíľa v tvojom živote. Bol si nadšený a šťastný. Celý týždeň si sa hral len s týmto jedným autíčkom, bral si si ho do postele (dobrý dvojzmysel
). No po týždni už vôňa nového autíčka vyprchala, už si sa s ním nehral pretože nebolo zaujímavé. Nadšenie opadlo. A hodil si ho na poličku ku starým autíčkam. A znova môžeš čakať na nový darček...
mám pocit, že toto isté sa stalo aj v jej prípade...
mám pocit, že toto isté sa stalo aj v jej prípade...
-
maciatko99
Medium Star
To čo opisuješ Croven by som si vysvetlila najskôr tak, že ste sa ešte príliš nepoznali a boli tam veľké prvotné sympatie, ale ako ste sa viac spoznali a ona videla tvoje dobré aj zlé stránky, spoznala tvoj charakter, povahu, názory, tak časom zistila, že tieto ostatné vecí sú pre ňu viac ako prvotná príťažlivosť a preto jej záujem o teba opadol.