Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Spoplatnene su v kazdej banke inak. Pozri si cennik tvojej banky.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
do bwinu by som nešiel, mesiac som čakal na výber blbých 120éčok, najprv mi zrušili účet, tak som im napísal, vraj ide o nedorozumenie, potom žiadali odo mňa fax..wtf? potom mi to nechceli poslať do banky, nakoniec som to po mesiaci a milión mailoch dostal cez moneybookers..toto už všetko po tom ako som mal nahraté osobné doklady na účte a schválené.. už nikdy viac
-
DanielDevil
Addict
Trošku vtipná otázka
Chcem si urobiť konto na ifortuna.sk a chcem sa spýtať, či mi niečo pošlú/posielajú na moju adresu(myslím klasický list). Z pochopiteľných dôvodov by som bol nerád, aby sa v mojej pošte niečo od nich objavilo.
Chces stavkovat a chces to tajit pred rodicmi? V tom pripade sa daj na sportku alebo zreby.
jedine co ti pride domov z fortuny je karta...je to dost nevyspytatelne kedy presne pride, poznam ludi co im prisla do tyzdna, no mne prisla az za 3 tyzdne...inak rodicia v podstate nemaju sancu..
-
lowmanek
Light Professional
Ved im to normalne povedz, pripadne nech maju dusu na mieste im mozes povedat, ze na konci kazdeho mesiaca im ukazes svoj stav penazi na tej ifortune (neviem, ako to funguje, proste im ukazes ci si v +/-, resp. o kolko)
ale co ich do toho ved ak si plnolety tak si plnolety, so svojimi peniazmi si rob co chces..teda predpokladam ze si plnolety, a pri registracii chces uviest svoj bank. ucet a nie ucet rodicov...lebo ak je to nahodou tak, tak je to nieco uplne ine
Zabehni do najbližšej pobočky, zaregistruj sa tam a domov ti nikdy nič nepríde a nikto sa o tom ani nikdy nedozvie iba ty. 
Z dnešného dňa:
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2012, 20:51)
A ešte sa vám pochválim dnešnou Trnavou:
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2012, 20:51)
A ešte sa vám pochválim dnešnou Trnavou:
-
mato951
Star
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1713903030/6885 som chcel dat zaviac len som nemal € 
Mám pár zaujímavých tipov na najbližší víkend, kto chce nech sa ozve do správy. (nie nechcem stovky eur ako iní debilkovia s ich úžasnými webstránkami a nepodanými tiketmi)
zdravim nema tu niekto skusenosť s bank managmentom nejake rady ohladom toho by som potreboval
nejaké tipy na dnes ?
-
Silmer
Darca
co sa pobili? 
Hojko -> mám pocit, že ak by si stavil že padne ČK tak sa ráta iba tá jedna zo 45 minúty ... tie ostatné mimo ihriska sa neberú v stávkovaní do úvahy ... opravte ma niekto, ak sa mýlim