Ako povedat rodicom, ze mam priatelku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako povedat rodicom, ze mam priatelku

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja by som to napisal na papierik a dal pod magnet na chladnicku. (si bud debil alebo troll)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

tomas8 napísal:Mam 19 len tak pre info ;)
OMFG :smt081 :smt081 :smt081
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

v devätnástich rokoch uvažovať nad takýmto problémom, ach. normálne doma povedz, že ideš von a keby sa spýtali s kým, tak povedz, že s kamarátkou. ak sa to bude opakovať, tak im to možno aj dojde. alebo im nehovor nič a bude pokoj.
tomas8
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomas8 »

mirak2 napísal:ja by som to napisal na papierik a dal pod magnet na chladnicku. (si bud debil alebo troll)
Bohuzial, kazdy sme nejaky.

Dakujem ostatnym za odpovede.
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

ja mam 21 a tiez nejak moc nemusim toto oznamovanie rodicom

No u mna sa to vyriesilo tak, ze sa ma mama raz spytala, ze kam idem, tak som povedal, ze s kamaratkou von (to bolo prve rande) ... a potom som chodil castejsie von a vzdy ked sa spytala, ze kam idem tak som jej povedal, ze s tou kamaratkou s ktorou aj minule ...a potom jej uz doslo, ze je to frajerka ... spytala sa ma ako sa vola, kde studuje a podobne ... a bolo po probleme.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

staci ak si sami predstavite ked raz budete mat vlastnych spratkov (sakra, uz davno nemam 20)
toho svojho v dalekej buducnosti tiez budem urcite vyzvedat :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tip c 1: obes sa a zanechaj list na rozlucku "mama, otec, uz som nemohol viac zniest tu hanbu z toho ze som si nasiel frajerku, zbohom kruty svet"

tip c 2: horsia (nepravdiva) sprava na uvod zaruci mensie problemy potom cize im povedz "mama, otec, som nekrofil....standujeeem len som si nasiel frajerku :smt017 "

tip c 3: zozen si falosnu identitu (pasy, obcianske, vodicske preukazy atd), jedneho pekneho dna ked budete spolu tak im oznam "mama, otec, mam frajerku, a potom rychlo zdrhni z domu (kym ta zastihne hnev a zurivost rodicov z toho ze si si nasiel frajerku), nastup do dopredu pripraveneho nastartovaneho auta, rychlo na letisko, a emigruj do severnej korei

ale vlastne neviem naco ti to tu radim kedze o tom ze s nou chodis nevie este ani ta "frajerka". :sneaky:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Netreba im hovoriť nič, oni to pochopia z kontextu tvojho správania. Až sa jedného dňa všetci štyria či už náhodou alebo cielene stretnete. Potom stačí povedať "Hanka, toto sú moji rodičia, rodičia, toto je Hanka."

Len si počkaj, až sa jej rodičia budu chcieť spoznať s tvojimi a opačne. :D To bude krásne zlé!
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Pre teba je az take dolezite im to povedat? Zmeni sa tym tvoj vztah ku nej alebo cakas od nich vacsie vreckove?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Akosi nevidim jediny dovod hovorit taketo veci rodicom.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

petka89 napísal:Pre teba je az take dolezite im to povedat? Zmeni sa tym tvoj vztah ku nej alebo cakas od nich vacsie vreckove?
patrí to ku vzťahu rodič-dieťa. Tebe ako matke by sa tiež nepáčilo keby ti syn chodí každý deň von, a nemáš ani potuchy či droguje, s kým sa stretáva a podobne. Takže na tom že to chce povedať nevidím nič zlé. Aspoň vidno že má s rodičmi dobrý vzťah založený na úprimnosti.

No a k téme - nemusíš ju hneď nazvať frajerkou ak sa hanbíš ju tak pomenovať. Povedz že ideš von s tou a tou. A keď sa to zopakuje viackrát, tak si sami domyslia že medzi vami niečo je.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nie je dôležité to povedať rodičom, keď je to vzťah, ktorý trvá, ja neviem, pol roka a chodíte spolu len na prechádzky a zasúložíte si, keď nie sú rodičia doma. Ale keď už ste spolu dlhšie a plánujete spoločnú budúcnosť, tak už je čas predstaviť ju rodičom.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pinco napísal:Nie je dôležité to povedať rodičom, keď je to vzťah, ktorý trvá, ja neviem, pol roka a chodíte spolu len na prechádzky a zasúložíte si, keď nie sú rodičia doma. Ale keď už ste spolu dlhšie a plánujete spoločnú budúcnosť, tak už je čas predstaviť ju rodičom.
a koľko je dlhšie keď je pol roka krátko? Ja si myslím, že ak niekto chodí s babou pol roka, a majú spolu aj intímny život, tak to že má frajerku vedia všetci jeho kamaráti. Prečo by to teda nemal povedať rodičom? Im sa hovoria len vážne veci (typu zomieram alebo žením sa) a aj to ako posledným?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Toho pol roka som dal viac menej len tak. Podľa mňa vtedy ešte ľudia tak neuvažujú o budúcnosti. Sú čerstvo zamilovaní, väčšinou sa ešte ani poriadne nepoznajú, tým chcem povedať, že spolu nebývajú, atď. Aspoň ja som určite po pol roku neuvažoval o budúcnosti tak ako po troch rokoch. Bolo to viac len také stretávanie, kávičkovanie, chodenie po zábavách a nad spoločnou budúcnosťou som si hlavu zatiaľ nelámal. Možno som to napísal tak trochu striktne, ale myslel som to tak, že to nie je až také podstatné, ruky mu za to lámať nebude nikto, ak spolu chodia len krátko (napr. pol roka). Čo ak sa rozídu lebo si chalan nájde inú? To potom bude chodiť každú chvíľu predstavovať novú frajerku, čo sa nemusí páčiť rodičom, že ich takto strieda.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

audiotrack napísal:patrí to ku vzťahu rodič-dieťa. Tebe ako matke by sa tiež nepáčilo keby ti syn chodí každý deň von, a nemáš ani potuchy či droguje, s kým sa stretáva a podobne. Takže na tom že to chce povedať nevidím nič zlé. Aspoň vidno že má s rodičmi dobrý vzťah založený na úprimnosti.

No a k téme - nemusíš ju hneď nazvať frajerkou ak sa hanbíš ju tak pomenovať. Povedz že ideš von s tou a tou. A keď sa to zopakuje viackrát, tak si sami domyslia že medzi vami niečo je.
Nesuhlasim s tebou.Moj vztah je moj vztah a je to vztah mna a mojho priatela.Potom je tam rodicovsky vztah medzi rodicmi a mnou ako dietatom. Ja doma oznamim ze idem von, kedy priblizne pridem a ked viem, ze nepridem o polnoci ako som povedala ale pojdeme niekde na disco a pridem rano,tak napisem sms spravu a nic viac,vsetko je v poriadku. A nepis mi,ze je to o zlej vychove alebo co,pretoze si to nemyslim a rodicia mi davali urcitu volnost ale aj urcite pravidla,ktore som dodrziavala.Nikdy sa ma vsak nepytali na chlapov a aj ked vedeli, ze som chodila vzdy poobede a vecer s niekym von, pockali na to kym som im o tom povedala sama.Ubehli tri mesiace vo vztahu a tak som si ho doviedla domov, do mojej izby,predstavila som ich a bol pokoj.V sukromi sa ma este spytali odkial je, co robi,co studuje a bolo vybavene.Ked som chcela,povedala som im k tomu viac, ale otazky z ich strany neboli ziadne a vedeli,ze je to moj vyber, moja volba a ze som natolko rozumna,aby som si vybrala najlepsie ako som chcela a koho som lubila ja, nechceli a podla mna ani nemali pravo mi do toho zasahovat. Bola som k nim vzdy uprimna.
Napísať odpoveď