informatika
informatika
zdar na druhy rok chcem ist na vysku studovat informatikua kedze je mi jasne ze sa tam informatika nebude rozoberat od zakladov chcel som sa informatiku ucit od zakladov dopredu viete mi niekto poraadit kde zacat a ako postupovat respektive poradit nejaku knihu ktora by mi ukazala ako postupovat, potrebujem na takuto vyucbu aj ucitela ci v tych zaciatkoch niesu veci ktore by potreboval clovek vysvetlit ? (ked som napisal ze sa chcem ucit informatiku od zakladov nemyslel som tym ze som clovek ktory nikdy pc nevidel ale preto ze v tom nechcem mat diery a aj preto aby som vedel co by som mal na vyske o pc uz vediet).dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: informatika
dopredu sa uč kvôli prijímačkam, nie kvôli výške. Tam ti všetko vysvetlia od základu. Čo to už bude von-neumann, dvojková sústava a prevody, programovanie, matika.. čokoľvek. Prvý ročník je vpodstate stredná škola a slúži práve na zjednotenie znalostí, lebo niekto je z obchodnej, niekto z gympla a podobne
-
mirak2
Hardcore addict
vsade sa zacina od zakladov programovania, aby sa vsetci dostali na jednu uroven... samozrejme aj na matike, ale ocakava sa, ze vies, co to logaritmus alebo sinus kosinus
na prijimackach bude matika co urcite viete na tu sa pripravujem ale nemam gympel ani maturu z informatiky ako to maju casto gymplaci tak preto som ccel vediet i budem potrebovat nejake veci dorpedu lebo niekde som cital ze mam byt pripraveny zo vsetkeho ze to nieje tak ze zacinaju uplne od zakladov ako pises audiotrack preto som bo lstoho mimo a nevedel som kde je pravda..
zacni sa ucit programovanie, najlepsie asi C