MichalkoOo napísal:benchmark nvidie vtedy hovoril niečo iné: všímaj framy: http://www.geforce.com/Active/en_US/sha ... rmance.png . Zjavne zamakali na optimalizácií
PC na Assassins creed 3 a BF 3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: PC na Assassins creed 3 a BF 3
Uplink asi nevieš čítať
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vzhľadom na to že s ničím nejde robiť screenshoty v hre, tak robím video s frapsom, akurát ho inštalujemOutsider napísal: Hold, mas zazracny PC, ktory pri maximalnom nastveni tej hry slabe bez problemov, bez predpadov FPS, bez lagov. Si proste dokonalyMal by si nam retardom objasnit ako si dosiahol toho uspechu stabilne 60 FPS+.
-
Outsider
Star
Ja nehovorim, ze ti neverim len ma zaujima ake tam mas ovladace. Pri AC je asi lepsie mat starsie nadobicku k tomu staremu enginuuplink napísal: vzhľadom na to že s ničím nejde robiť screenshoty v hre, tak robím video s frapsom, akurát ho inštalujem
//autoeditácia príspevku (26 Nov 2012, 11:25)
Preco nie? neoplatilo by sa dat 1gb ram este + asus hd6670 1gb ddr5 (islo by to na gigabyte ga 945gzm s2)?
nie[/quote]kutlo napísal:chcel by som sa spytat ci sa mi oplati upgradnut tento komp aby som si zahral na 720p aspon na medium bf3 a ac3
Intel Pentium Dual Core 3,0ghz
2 GB Ram (frekvenciu si nepamatám)
Msi RX2600XT 256mb ddr3
Gigabyte ga-945gzm-s2 -> matičná doska
Pred 3 rokmi na nej hry fičali jak mali len teraz zo žialom kukám že ani FIFU 13 to nerozbehne ..... mám to upgradnúť či nie?
Preco nie? neoplatilo by sa dat 1gb ram este + asus hd6670 1gb ddr5 (islo by to na gigabyte ga 945gzm s2)?
-
uplink
VIP
starému enginu? Dafuq did I just read? Mám najnovšie bety. A engine je úplne nový, prvý nový engine v celej histórii AC série. Akurát komprimujem video.Outsider napísal: Ja nehovorim, ze ti neverim len ma zaujima ake tam mas ovladace. Pri AC je asi lepsie mat starsie nadobicku k tomu staremu enginu
enjoy!
-
Outsider
Star
V nastaveni AA ti chyba najvyssia moznost a to jest TXAA, kedze to 580 nepodporuje(zrejme). Takze to nemas na max
Jedina moznost ale dost podivna je ze to mas urcite na SSDcku ja som to daval na klasicky HDD ale to by na FPS vplyv mat nemalo. Kolko mas v meste FPS ked vypnes vsync ? Ked mam pravdu povedat tak ta grafika je skoro rovnaka jak v predchadzajucom diely tak kde je ten novy engine 
-
uplink
VIP
Outsider - ach jaj, tak zase nie som kkt aby som si forcoval nastavenia, ktoré nie sú natívne pre hru a nie je ich vidieť. Tiež by som mohol hrať hru s forcnutým 32x FSAA, ale tak to je zbytočná onania. Bohate stačí dokonca aj mediový antialiasing. A o engine si prečítaj na googli, je úplne nový. Starý bol DX9, nový je DX11. Úplne iné svetlo, tiene, lom svetla, etc.
Jednoducho ručne stručne AC3 nie je náročná hra, bodka. Na 660 Ti pobeží ako po masle, ak si dáš max nastavenia. Tvoje argumenty zlyhali. Spomenul si zbytočný antialiasing a stupídne poznámky o nepodporovanej technológii, ktorá je každému ukradnutá, aj tým najväčším fajnšmekrom.
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's ... quote]"The game features a new engine, Anvil Next, built from the ground up, the engine is said to utilize full capability of current generation systems to deliver a "next-gen Assassin's Creed experience."[/quote] A ak nevidíš rozdiel medzi predošlými dielmi v grafike [geometria, tiene, fyzika, cloth model, bohatstvo polygónov, hdr, bokeh...] a týmto, tak tú GTX 690 čo máš opatrne vyber z PC a o*eb si ju o tú sprostú hlavu, ktorá dokázala niečo také vypotiť, lebo fakt neviem čo iné by som Ti na to mohol napísať
Jednoducho ručne stručne AC3 nie je náročná hra, bodka. Na 660 Ti pobeží ako po masle, ak si dáš max nastavenia. Tvoje argumenty zlyhali. Spomenul si zbytočný antialiasing a stupídne poznámky o nepodporovanej technológii, ktorá je každému ukradnutá, aj tým najväčším fajnšmekrom.
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's ... quote]"The game features a new engine, Anvil Next, built from the ground up, the engine is said to utilize full capability of current generation systems to deliver a "next-gen Assassin's Creed experience."[/quote] A ak nevidíš rozdiel medzi predošlými dielmi v grafike [geometria, tiene, fyzika, cloth model, bohatstvo polygónov, hdr, bokeh...] a týmto, tak tú GTX 690 čo máš opatrne vyber z PC a o*eb si ju o tú sprostú hlavu, ktorá dokázala niečo také vypotiť, lebo fakt neviem čo iné by som Ti na to mohol napísať
-
Outsider
Star
Co si taky akcny holka ti nedala ? TXAA je mozne nastavit v hre nemusis to tam dodatocne pchat tak sa ukludni zlatko, ty ho tam vo videu nemas. Rozdiel v grafike tam je ale cakal som od toho viac mozno som len zle formuloval vetu..... btw. daj si prasky lebo dostanes infarkt
-
uplink
VIP
Outsider - píšeš tu <>viny, ktoré nikoho nezaujímajú. FSAA, FXAA, TXAA, koho to zaujíma? Vyhľadzovanie ako vyhľadzovanie, bohate stačí aj klasické FXAA a netreba filmové CGi TXAA. Jednoducho som dal max čo mi dala mašina a ver mi, rozdiel medzi medium vyhľadzovaním a TXAA je zanedbateľný pre 99% gamerov, len pre magorov čo majú 3-4way SLi, alebo 690tku, tak im je to treba aby si mohli leštiť ego [a vtáka] nad tým že si zapli niečo, čo v hre keď ju hráš a v tej akcii ani nevidíš. Čo vidíš sú odrazy, lom svetla [refrakcia], HDR - high dynamic range, bokeh/focus, motion blur, nové nasvetlenie. A tieto veci idú na maxe aj na 580/660 Ti, bez otázky. Chalan si chce postaviť PC na BF3 a AC3. Obe hry si zahrám na maxe bez trhania, na 40-60 fps čo bohate každému stačí, na BF3 do MP je treba 60 konštantne, ale verím že to tam dá na nových driveroch 660 Ti. To je pointa, že Ty tu vyťahuješ atomovku na komára, čo nikoho nezaujíma. Dobre, máš 690, ale to neznamená že všetci budú používať najvyšší antialiasing, len fakt magori. Až bude z TXAA norma, tak to bude iná téma. Teraz došiel nedávno ako novinka, tak je logické že ho nik nebude používať a FXAA bohate stačí aj keď distant objekty vykresluje zúbkato, ver mi, tam nik v tej akcii nehľadí. Takže lieky brať nejdem, a prosím Ťa zdrž sa onanistických OT poznámok, ktoré absolútne nikoho netrápia a už vonkoncom nie ľudí, ktorí chcú hrať na maxe za normálny peniaz a nie na zbytočnom maxe, ktoré človek nevníma na grafike za 1200 eur [v Tvojom prípade 600].

-
Outsider
Star
Poviem to takto mudrejsi ustupi. Mal by som este, co povedat, nema to vyznam ty budes mat furt obrany postoj nech poviem cokolvek. Stale ta budem mat rad aj ked si na mna zly 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
TXAA je kombinácia post-process AA a MSAA ktorá vôbec nieje náročná ale kurevsky rozmazuje, musí byť integrovaná v engine hry - nejde vynútiť cez drivere. Náročná je ako 4x MSAA. Btw uplink lom svetla tam určite nieje a engine je to len updatnutý z predchádzajucého assassina (lepšie tieňovanie, D3D11, tesselácia, TXAA, lepšia simulácia látok, viac postáv na obrazovke a lepšia ai) . A inak na max stačí aj GTX660 
-
uplink
VIP
Lom svetla tvorí úplne iné farby a vodu, celkové nasvietenie. Feature DX11. Volá sa to "light refraction". Takže tvrdíš že keď povedali že ho spravili "from the scratch" tak ho vlastne len updatli?
...neviem či mám veriť Tebe, alebo autorom, ktorý tú hru naprogramovali a vytvorili 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kde to tvrdia? ja som čítal že to je updatnutý engine.. Lom svetla to nemá. D3D11 featuru to má iba jednu a to tesselácia.
-
uplink
VIP
Všade, píšu že je to "brand new engine". Treba to preložiť?
http://www.examiner.com/article/assassi ... -on-the-pc
Najprv by si si mohol naštudovať aspoň trochu veci a potom hrať geroja a nie len strielať od pása.
http://www.examiner.com/article/assassi ... -on-the-pc
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's ... [quote]The game features a new engine, Anvil Next,[12] built from the ground up, the engine is said to utilize full capability of current generation systems to deliver a "next-gen Assassin's Creed experience."[/quote]http://www.forbes.com/sites/davidthier/ ... uote]Which is why Ubisoft is all sorts of excited to show off Anvilnext, the brand new engine behind Assassin’s Creed 3 in this new trailer.[/quote]atď. atď. atď.We’ve added extra DX11 support for the PC version, so you’ll notice some significant increases in texture resolution (double-res in most cases, but quadruple in some), TESSELLATION (which is like, the new DX11 hotness) and some other shader improvements that will have an impact, but aren’t all that sexy to enumerate in a reddit post
Najprv by si si mohol naštudovať aspoň trochu veci a potom hrať geroja a nie len strielať od pása.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
o lámaní svetla tam nevidím nič a s tým enginom som čítal že to je updatnutý engine
"Jak je v podobných případech zvykem, vychází z enginu Anvil, na kterém běžely předchozí hry série."
"Ubisoft has released the Anvil Next Assassin's Creed III Trailer showcasing the updated Anvil Next Engine"
"Take a journey into Assassin's Creed updated AnvilNext engine"
"Jak je v podobných případech zvykem, vychází z enginu Anvil, na kterém běžely předchozí hry série."
"Ubisoft has released the Anvil Next Assassin's Creed III Trailer showcasing the updated Anvil Next Engine"
"Take a journey into Assassin's Creed updated AnvilNext engine"
-
uplink
VIP
tak si vyberthe brand new engine behind Assassin’s Creed 3
Akoze zbytocna hadka ... pokial nepride nova generacia konzol tak si zahrate v pohode na 2 rocnych pc pri max nastaveni.
-
Outsider
Star
Zbytocny koment. Seriu AC ano ale nie vsetky ostatne hry. Kazdy berie max nastavenie po svojom takze sa to vseobecne povedat neda.Luxferi napísal:Akoze zbytocna hadka ... pokial nepride nova generacia konzol tak si zahrate v pohode na 2 rocnych pc pri max nastaveni.