Citate knihy?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Citate knihy?

Príspevok od používateľa helicos »

ja som si ju kupoval ale 2 týždne dozadu v pantha rei v OC laugarício TN za 14,95€. je to asi ta drahšia verzia ale mne sa vizuálne páči a rači si priplatím za tvrdú väzbu. v takomto prevedení mám aj trilogiu pána prstenov . mne sa tie mäkké verzie nepáčia.

http://www.slovart.sk/buxus/generate_pa ... ge_id=3316
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Knihy moc necitam, nedavno som ale narazil na Piesen ladu a ohna od G. R R Martina(serial - Game of Thrones) momentalne citam prvu knihu zo siedmich - Hra o trony...nie je to klasicke fantasy (elfovia, trollovia a ini krasavci), ale nadprirodzene veci su akoby v pozadi...tie opisy su neskutocne a navyse to nie je klasika, dobri proti zlym, ale vsetko je to zamotane a u kazdeho najdete aj "toho dobreho"....odporucam
Z tych davnejsich este spomeniem Tovar od Tatiany Melasovej...je to lifestory jednej zevraj uz byvalej fetacky a profesionalnej radodajky...take pohodove citanie s relativne rychlym spadom, takze sa stale nieco nove deje...jej pokusy prestat s tym a vlastne by to bol klasicky pribeh fetaka, akurat, ze ona si za "pracovnu" destinaciu vybrala zahranicie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ak nerátam rôzne školské čiastkové veci, tak tak ucelene čítam momentálne len Game of Thrones. Ideálna vec do MHD. Už som na Tanci drakov, prvá kniha.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Mozno mierny OT. Frajerka beznadejne dlho zhana knihu Zapisnik Lasky od nejakeho Sparks-a, slovensku verziu. Neviete o tom niekto niekde? zatial to bolo vsade beznadejne vypredane, pripadne keby to tu niekto chcel predat, urcite by sme sa dohodli.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja este ku Game of Thrones, tie cislovania knih na slovensku (a v cechach tiez myslim) su strasne matuce... pre mna ma cela seria 7 knih, zatial vyslo 5. teraz to cita kamarat a ten ide podla slovenskeho delenia. takze minule prisiel a ze precital 3 knihy za 3 tyzdne... tak na neho pozeram ako blazon, ze ako to zvlada pri praci, zacneme sa rozpravat o deji a nakoniec sa ukaze ze v skutocnosti (teda podla delenia na 7 knih) precital iba 1,5 a teda este ani nepredbehol serial a ja uz som mu zacal vyzradzat spoilery :D
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

tak on ma dake cudne delenie ten tvoj kamarat :) kedze vsade co pozeram su tieto knihy http://www.martinus.sk/?uItem=135372
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

rovnako ako Hughito, len na zatiacku 1. knihy DwD.
potesil ma navrat postav, ktorym sa GRR v FfC nevenuje, specialne jednej, ktora ma neskutocne dobre hlasky a myslienky

asi si DwD kupim aj v slovincine, kedze sa sem chcem vratit na dalsie studium a asi z nicoho sa lepsie neda naucit jazyk pasivne ako z citania knih...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

zapisnik lasky som pred 2 tyzdnami videl v pantarei
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Práve čítam "The Diary Of Young Girl"
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

CheZteR napísal:zapisnik lasky som pred 2 tyzdnami videl v pantarei
fakt? na ich stranke je vypredany. v ktorom si ho videl? :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Croven napísal:tak on ma dake cudne delenie ten tvoj kamarat :) kedze vsade co pozeram su tieto knihy http://www.martinus.sk/?uItem=135372
no teraz zacali vychadzat nove paperbackove edicie kde uz je to rozdelene ako original.
ale povodne (pred boomu vdaka serialu) to bolo rozdelene tak. http://www.legie.info/serie/144-pisen-ledu-a-ohne
rank
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rank »

Takze Hobit nakoniec kupena, v Pantha rei aj ked na stranke pisali ze vypredana tak mali aj v tvrdej aj makkej vazbe, tak som zvolil tvrdu 14,95 ... dufam ze to hned zajtra neprecitam na jeden hlt, kedze to mam na vianoce :-)
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ver ze precitas,ved je to kratka kniha,ale dobra :) ja si ju este raz planujem precitat pred tym ako pojdem do kina na film :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Heh, že 15 evry. Ja som ju čítal tak pred 8 rokmi požičanú z knižnice.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:Heh, že 15 evry. Ja som ju čítal tak pred 8 rokmi požičanú z knižnice.
no ja som taky,ze ak niaku knihu precitam tak ju musim mat doma :D aj som rozmyslal ze zacnem chodit do knizcnite,ale ten pocit ze ta kniha je doma a este v policke vystavena :) a aj som rozmyslal ze by som si kupil niaky ebook reader ale to neviem ci by ma to bavilo cez to citat
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Kupil som si k vianociam : Fenomén Krstného otca Tom Santopietro a Corleone – Rodina krstného otca Falco Ed
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak konecne som docital celeho Zaklinaca, velmi sa mi to pacilo a skoda, ze to tak skoncilo.. No a teraz idem na Dominik Dán - Nehanebné neviniatko
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Tak k vianociam som si doprial nieco od Hawkinga - Ilustrovana strucna historia casu...vystveluje vseobecnu a specialnu teoriu relativity a zaklady kvantovej teorie, neskor hlada jednotnu teoriu tychto dvoch - kvantovu teoriu gravitacie...je to celkom pochopitelne aj pre beznych smrtelnikov, v niektorych castiach som vsak ani len netusil o com citam (vela tam takych ale nebolo)...nelutujem, zaujimave citanie :)
Po tom sa chystam na Stret kralov (druha z Piesne ladu a ohna).
Inak v Martinuse davaju ku kazdej objednavke aj zalozku a ak ich nazbierate 10, tak vam daju nejake tricko / http://martinus.sk/zalozky /...skoda, ze ich ceny su "trochu" vyssie
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Na vianoce som dostal The Hobbit po anglicky. Síce ešte nemám dočítané 2 knihy, no teším sa na ňu. Film bol celkom dobrý tak uvidím. :)
Napísať odpoveď