Irídiové sviečky
Irídiové sviečky
Aké sú vaše skúsenosti?
Našiel som viacero typov, niektoré na spotrebu a životnosť, niektoré na výkon. Nedokážem odhadnúť vplyv ale mal by to byť krok dopredu na rozdiel od obyčajných...
Bolo by to lepšie?
Našiel som viacero typov, niektoré na spotrebu a životnosť, niektoré na výkon. Nedokážem odhadnúť vplyv ale mal by to byť krok dopredu na rozdiel od obyčajných...
Bolo by to lepšie?
Re: Irídiové sviečky
vyskusaj uvidis, kazde auto zareaguje inak, ja som mal na starej almere 1.4 ngk iridium a ziadna zmena,sice mozno bola ale ja som nic necitil, o mesiac som ho predal 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pri beznych autach to nema ziadny vplyv ani na vykon, ani na spotrebu, zbytocnost...
Ja som daval denso iridium power pred cca 2 tyzdnami namiesto obycajnych NGK a rozdiel ziadny (spotrebu uplne presne otestovat neviem, ale tiez ziadny rozdiel nevidim). Auto toyota celica rv.99. Najblizsie uz kupim obycajne sviecky za lacny peniaz.
-
RATZINGER666
Darca
...ono aj tie "iridiove" sa predavaju po 6-8e v zavislosti od typu, takze ziadne zazraky od toho naozaj necakajte...
-
Michaelo
Hardcore addict
A nejka zvysena trvanlivost?
-
RATZINGER666
Darca
trvanlivost nas nezaujima, obycajne sviecky Ti vydrzia desattisice kilometrov... na poslednom aute mam najazdenych 50 000km a nikdy som ich nemenil, a to ani pri kupe, takze bohvie kolko tam uz su... a vsetko slape bez najmensich problemov...
Ja som čítal aj pozitívnejšie skúsenosti... zas 60€ za 4 irídiové nie je tak veľa v porovnaní s kadejakým vstrekovačom
No tak to ešte premyslím.
-
RATZINGER666
Darca
hod linky, zaujima ma to 
-
RATZINGER666
Darca
no, ten tri a pol percentny narast vykonu im este zeriem, ale vyse litra spotreby urcite nie... a ten vykon mozu lahko dosiahnut iba hrubkou elektrody, prip. jej tvarom, nikde nie je napisane, ze to musi byt prave materialom...
u beznych menej vykonnych aut bude ale mensi , povedzme dvojpercentny, co robi kuprikladu mozno aj max. 2kw... pri vysokovykonnych motoroch automobilov a motoriek zase naopak...
u beznych menej vykonnych aut bude ale mensi , povedzme dvojpercentny, co robi kuprikladu mozno aj max. 2kw... pri vysokovykonnych motoroch automobilov a motoriek zase naopak...
ak by som chcel nieco riesit na aute, tak to neriesim svieckami...z tvojho prveho postu, spotreby by som riesil novym vzduchovym filtrom, vykon tiez + vycistenie skrtiacej klapky, to ti pomoze viac ako iridium