Ako jej dat najavo...?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pretec
Novice
Novice

Ako jej dat najavo...?

Príspevok od používateľa pretec »

Ahojte, tak stala sa mi jedna celkom zaujimava vec a rad by som vas poprosil o radu pri rieseni mojho problemu. Pozname sa uz od malicka a po nastupe do skoly som s nou od 1. rocnika spoluziak, chodili sme na rovnaku skolu a stale chodime momentalne 4. rocnik stredna skola. Sme velmi dobri kamarati, no pri jednom nahodnom stretku cca pred 2 tyzdnami sme zasli na kavu trochu podebatit, skoncilo to asi 6 hodinovym rozhovorom, a ja som sa do nej zalubil. Myslim na nu kazdy den, coraz viac a viac. Nechcel by som ju stratit ako kamaratku, nakolko nvm, ci je tam nieco aj z druhej strany, niekedy mam pocit, ze aj ano. Rozhodol som sa, ze nebudem na to ist zhruta a uvidime ako sa veci vyvinu, nebol by som ale velmi rad, keby sa mi niekto zamiesal do toho, a obehol ma. Rozmyslal som, ze mozno by bolo fajn, davat jej to nejak v malych duskoch najavo, ze ju mam rad o nieco viac ako len kamaratku, no neviem ako na to, nechcel by som povedat nieco, cim by som si to u nej pokazil, no zaroven sa nedokazem na nu len tak pozerat a cakat, ci nepride nieco samo. Vedel by mi niekto poradit? Dakujem velmi pekne.
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako jej dat najavo...?

Príspevok od používateľa hd_ »

Nečakaj a konaj. Aby si si za nejaký čas netrieskal hlavu o stenu, že si to ani neskúsil. Vyzerá to tak, že nedokážeš s ňou fungovať len ako kamarát a aspoň ja mám takú zásadu, že keď už som na tom takto s nejakou babou, tak radšej ju nemať ako kamarátku ale skúsiť to, ako sa len nečinne prizerať a neskôr jej "gratulovať" k novému vzťahu, ktorý si vytvorí s niekym iným.

Takže ju skús napríklad zavolať opäť von, mimo školy, už len to by jej mohlo naznačiť, že by si chcel niečo viac, keďže keby išlo len o kamarátske úmysly z tvojej strany, tak to by si mohol realizovať aj v škole. Určite dlho neváhaj, to je to najhoršie.
pretec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pretec »

Prave toho sa obavam, neviem, ci ju chcem stratit ako kamaratku resp. podstupit to riziko :( Kamaratsky vztah mame nadpriemerny. Ale zas na druhej strane....
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Konaj kým môžeš, lebo potom sa vážne budeš biť po hlave ;) A aj keď to ne vide, neviem prečo by ste zase nemohli ostať kamaráti. Zo začiatku to možno bude čudné ale časom sa to vráti do normálu.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

lukas9206 napísal:Zo začiatku to možno bude hnusné, ale časom si na to zvykneš.
Opravené.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Začal som si s s dvoma veľmi dobrými kamarátkami, ktoré ma potom nenávideli, ale teraz nemáme problém sa porozprávať. Ak už raz u teba sa dostala z pozície priateľky na niečo viac, tak do toho choď, budeš ľutovať ak to neskúsiš.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Musíš si uvedomiť, že ideš do rizika a tak môžeš stratiť to čo máš - kamarátku, ale môžeš aj získať - priateľku. Ak neurobíč nič, tak neskôr môžeš ľutovať a banovať, že si nič neurobil, v tom prípade nič nezískaš a ani nič nestratíš. Ak to riziko podstúpiš, tak sa to môže všetko zmeniť. Ako vravia páni nado mnou, začni konať a uvidíš.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Myslím, že tú kamarátku už stratil. Minimálne na nejaký čas. To proste nejde sa s niekym stretávať, kamarátiť, debatovať a tutlať v sebe city.
Buď sa pokúsiš získať ju, čo nebude jednoduché alebo sa na to vyser a daj si od nej pauzu.
Napísať odpoveď