Firmu na prenájom vodných stojanov | kulerov | chladičov

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Firmu na prenájom vodných stojanov | kulerov | chladičov

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Prosím Vás potreboval by som prenajať domov vodný stojan, kuler, chladič z istých nemenovaných [a nie zrovna príjemných] dôvodov. Viem Bohu žiaľ len o dvoch firmách. Clearwater a Dolphin. Od nich už cenové ponuky mám. Nepoznáte v Bratislave ešte niekto nejaké firmy, ktoré by prenajímali vodné chladiče [stojany]? Googlil som, avšak evidentne slovné spojenia ako: "pitná voda Bratislava", "dovoz vody Bratislava", "vodný stojan Bratislava", "vodný cooler/kuler Bratislava", "voda" a iné mi boli nič platné, keďže tieto firmy evidentne na svojich stránkach nemajú ani meta tagy a základné kľúčové slová, čo je ohromná škoda,

Ďakujem za každú radu a reakciu

K :plus: za vecné príspevky istá.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Firmu na prenájom vodných stojanov | kulerov | chladičov

Príspevok od používateľa uplink »

ďakujem.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Firmu na prenájom vodných stojanov | kulerov | chladičov

Príspevok od používateľa Stoporko »

Síce netuším aké dôvody, no ak ide o znečistenú vodu, tak pomôže filter Brita, prípadne niečo viac "brutal force" na spôsob MSR filtrov s reverznou osmózou - no u nich sa namakáš, fungujú zväčša pomocou ručnej pumpy. No to ti odfiltruje všetko - chémiu i biológiu (vrátane vírusov).

A ak je voda čistá, bez sedimentov, len sú v nej nejaké breberky (baktérie, prvoky...), tak stačí prevariť a si safe. :)
Napísať odpoveď