League of Legends
Re: League of Legends
Cely den dneska nic moc hry,pretoze v kazdej ,ked som si daval ,tak sme prehrali az na jednu prikladam 
Evelyna, mam s nou okolo 1000 hier od zaciatku lolka, a stale ma baviLukasqoO napísal:A ktorý hero ťa neprestane baviť ?
Inak ako je to s tym elo? naprv mi priratalo +38 +35, potom som prehral dalo - 35.. teraz som 3x po sebe vyhral a naprv mi dalo +38 potom + 28 a teraz len + 18.. wtf?!.. a teraz ked nahodou prehram, tak mi da -35 alebo co... ked vyhravam ,tak mi to dava par supiek a ked prehram, tak je* - 35
-
lekoklatik
VIP
Rovnica sa tuto sezonu upravovala, t.j. ze je agresivnejsia, avsak v podstate je to stale na tom istom principe, ako som tu kedysi pisal (nevycucal som si to z prsta, nasiel som to na forach, internete).
Jedna sa o to, ze ked ma enemy team mensie elo nez ty, tak za vyhru dostanes menej a za prehru ti zoberie viac.
Cim blizsie ste k elu oba teamy, t.j. ze ste takmer vyrovnani, tak su tie hodnoty nizsie.
Pri ele do 1420+ som to zatial spozoroval tak, mozno to na vyssom ranku take agresivne nebude.
Jedna sa o to, ze ked ma enemy team mensie elo nez ty, tak za vyhru dostanes menej a za prehru ti zoberie viac.
Cim blizsie ste k elu oba teamy, t.j. ze ste takmer vyrovnani, tak su tie hodnoty nizsie.
Pri ele do 1420+ som to zatial spozoroval tak, mozno to na vyssom ranku take agresivne nebude.
Aha diky, i ked mam take stastie, ze vzdy vyhram s tymi rovnocennymi a potom pride team, ktory ma asi odost nizsie elo dokopy a prehrame a drb -35.. ako dve vyhry predtym
Tiez by mohli nastavit, ked sa z teamu niekto leavne ako sa to stava casto a hra sa 4vs5 a prehram, tak by mi proste nemalo strhnut take velke elo.. kedze sme hrali 4
Tiez by mohli nastavit, ked sa z teamu niekto leavne ako sa to stava casto a hra sa 4vs5 a prehram, tak by mi proste nemalo strhnut take velke elo.. kedze sme hrali 4
-
lekoklatik
VIP
Treba si fakt davat pozor ci hrat ranked a ci nie.
Uz dost casto som leavol queue, alebo ak leavol niekto z mojho teamu alebo z enemy teamu a videl som ze je to len dobre, pretoze team ktory som v queue mal vyzeral zle (akoze hraci, flame etc..), tak si radsej 5-10 minut pockam nech chytim nejakych inych hracov.
Nie hrr brr do kazdej hry, tak ako som to robil aj ja, ze som prehral 3 hry po sebe a potom som bol taky nasraty ze som furt hral a hral a sama prehra.
Ja som teraz vyhral +17, predtym 13, ale to som uz 1400+
Do 1400 som vyhraval/prehraval 20, 30.
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2012, 13:40)
Takze setrim na Riven, neskutocny champ, zabavny, silny, malinko zlozity
Uz dost casto som leavol queue, alebo ak leavol niekto z mojho teamu alebo z enemy teamu a videl som ze je to len dobre, pretoze team ktory som v queue mal vyzeral zle (akoze hraci, flame etc..), tak si radsej 5-10 minut pockam nech chytim nejakych inych hracov.
Nie hrr brr do kazdej hry, tak ako som to robil aj ja, ze som prehral 3 hry po sebe a potom som bol taky nasraty ze som furt hral a hral a sama prehra.
Ja som teraz vyhral +17, predtym 13, ale to som uz 1400+
Do 1400 som vyhraval/prehraval 20, 30.
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2012, 13:40)
Takze setrim na Riven, neskutocny champ, zabavny, silny, malinko zlozity
Riven je slaba v late game...
-
lekoklatik
VIP
Zalezi co stavias.
Ale slaba je teda silne slovo.
Ale slaba je teda silne slovo.
Nie je to silne slovo, riven je velmi slaby hero v late game. A je jedno co stavas, lebo enemy team si postavy guard angel a riven skoncila. Proste je to hero, ktory je v late game useless...
LukasqoO napísal:Nie je to silne slovo, riven je velmi slaby hero v late game. A je jedno co stavas, lebo enemy team si postavy guard angel a riven skoncila. Proste je to hero, ktory je v late game useless...
Prepac,ale akosi som nepochopil ,co ma spolocne guardian s tym,ze riven je slaba v late ako hovoris?
-
lekoklatik
VIP
Ja si predsa tiez mozem postavit GA
Ale co to ma spolocne so silou toho hera 
tebe taketo hry pripadaju dobre? ja kvolim takymto mam chut prestat hrat LoL ci uz som s trollmi alebo proti.
no ale ked mas 3 hry defeat nepotesi ta to?
-
lekoklatik
VIP
To vyhravas kazdu 4tu hru? Alebo to by bol este len ten lepsi pripad? 
Ja viem ja viem, urcite hras so samim trollom
btw son-goku co ten acc?
Alebo, celkovo by som rad skusil zahrat na niekoho acc, kto ma pocit ze ma v teame neustale trollov.
Ja viem ja viem, urcite hras so samim trollom
btw son-goku co ten acc?
Alebo, celkovo by som rad skusil zahrat na niekoho acc, kto ma pocit ze ma v teame neustale trollov.
uz mesiac som to nezapol.mozno ked dostanem na dote ban alebo low priority tak to zapnem.teraz by ti bol na nic ani neviem na akom ranku by som zacal.
-
lekoklatik
VIP
a naco aj? nehral som to uz mesiac. rank nemam dany.ale ked chces,no dam ti ho.
japaja napísal:dalsia dobra hra a dostal som aj honorable opponent vsimnite si riven
Netesim sa z cudzeho nestastia (az na rankedy
kevyn, myslel som to tak, ze ked si postavis co i len maly resist proti riven tak nespravi aspolutne nic.