OBTAZOVANIA vasich poloviciek na ulici a pod.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

OBTAZOVANIA vasich poloviciek na ulici a pod.

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Typicka situacia. Frajerka mi vystupi na stanici a zhodou okolnosti sa "netrafime" a ja som na opacnej strane kym ku nej dojdem uz pozeram je pri nej nejaky dedek ktory sa ponuka na kadeco mozne (stanice ZA,KE) je jej to zjavne neprijemne, ale trva isty cas kym sa ku nej dostanem. Situaciu ja osobne riesim okamzite konfrontaciou. Naposledy som vbehol hned medzi priatelku a "dedka" a okamzite som sa spytal otazku : No co dedo, mame problem nejaky? hadam ze nie, vsak? Nebudete v takom veku obtazovat take slecny vsak nie ? zmurkol som na nho chytil dievca za ruku a sli sme prec, ona zjavne vyklepana co sa to dialo. Poslednu dobu mam vsak pri sebe peprak walther, uplne najmensi co je a mam ho tak ze to nevidno, proste drzim si lavu ruku na vrecku a poistka je uz otvorena alen nevidno ho ze ho v dlani mam. je to hlavne kvoli KE. tam sa vecer pohybuje kadeco... "svoj" si este len chcem objednat, stale to odkladam vzdy mi nejaky kamos pozicia svoj. Ako to riesite vy? Stretavate sa s tymto nestretavate ? Z temy nerobim kovbojku ani nic podobneho, len sa pytam, pretoze ludia ktori dajme tomu sa pri holkach zastavuju mi nepripadaju ako klasicki bezdaci, ale skor ako uchylaci alebo fetaci co nemaju v nocnu hodinu co ineho na praci, a ani by sa im v pripade potreby nepostavil. . . .

Samozrejme netreba zabudat na klasickych autickarov, ktori ked idem s holkou daju dole okno a ci nechce slecna zviest, ked povie ze ide s frajerom, nacoz uz ja pozeram na auto, tak sa len ozve ze frajera tu nechame a ju povozia. V tychto situaciach ma napada kopec veci ziadna z nich sa pre vodica a jeho super auticko (rozumej keby mal super auto nerobi to co robi) nekonci dobre . . . --- Napr tieto situacie riesit neviem v aute sedia styria buchaci zjavne nejaka pseudomafia v presile no neviem. Piste vlastne veci skusenosti. :)

viem ze tu mam temu z kupaliska, a co ? :) kupalisko je jedna vec, stanica kosic v noci druha. :) kto vie tak vie. Niekedy su tam zaujimavi ludia. (skoro furt)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: OBTAZOVANIA vasich poloviciek na ulici a pod.

Príspevok od používateľa hojko »

Ak z temy nerobis kovbojku, tak o com je to, ze vyletis na stareho dedka s primitivnymi urazkami??? Alebo sa azda bojis, ze by ti ju mohol prebrat???
qwerty-xyz

:) je to asi skor o tom ze je to holke neprijemne a v jednoduchosti co ten clovek chce alebo o co sa snazi, nie ? hadam sa treba vediet spravat. ci sa mylim? rovnako ako ti tipci v aute, tak o com to je ? svedci to o ich debilite ale o com dalej ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Skor to bude o tom, ze mas nenormalne krasnu babu v porovnani s tebou.
qwerty-xyz

:) krasnu babu mam, v porovnani so mnou je to tazko odhadnut. Podla mna ku mne do pohody.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Ado vies ale ze krasa je relativny pojem. :oops:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v jeho prípade je relatívny pojem aj priateľka
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nie, tu naozaj ma to mozem potvrdit, akurat ze to ci je krasna je vecou vkusu :D ...inak napisem ti to iste co na facebooku, proste to ignoruj, kym ta niekto nenapadne fyzicky tak to nemas ako legalnou cestou riesit ;)
qwerty-xyz

viem viem, ale serie ma to, kazi to atmosferu a robi to cloveka nervoznym. Nie mna ale hlavne ju, boji sa... vela dievcat sa takto boji.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja by som sa spriatelil s tymi tvojimi spratkami z ulice, nech ti ju ochranuju.
qwerty-xyz

ti su vo VT, ja vravim oblasti stanica ZA,KE .... :?:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no, ak si odmyslime autora, podla mna je to celkom aktualna tema, hlavne v rovine co je primerane, kedy uz riesit fyzicky a tiez aka je primerana miera fyzzickej konfrontacie, ked pred babou zmlatite nejakeho uchylaka pomaly do bezvedomia tiez sa moze zlaknut naopak, ked sa budete snazit za kazdu cenu vyhnut budete za poseru, alebo kedy uz pouzit kaser etc... myslim ze celkom rozumna tema, pre kazdeho kto ma frajerku vo vacsom meste.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ale to nemusi platit len na polovicky, minule som bol s dodavkou v hornbachu a pri vychode ma obklucilo asi 5-6 malych ciganov ze "ujo ci mi nedate euro" a ja ze ne ze nemam...a oni na to ze ale ved ujo dajte nam sme hladny a ja ze nedam dajte mi pokoj, na to zacali byt agresivnejsi ze boha dajmi aspon euro, nato som uz prisiel k dodavke a povedal som im zmiznite, a oni ze ja ti dam zmiznite, no uz som sadol do dodavky a nechcelo sa mi zas vychadzat :D, pri cuvani som sa ani neobtazoval kontrolovat ci nestoja za autom ....
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

lol ty čo furt máš s tými dedami :D najprv na kúpalisku, teraz na stanici... :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Gerontofilia?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Podľa mňa dobrá téma. Na stanici ma neraz s priateľkou či ju samotnú zastavil nejaký bezdomovec a bol veľmi otravný. V poslednej dobe, sú rafinovaní a chodia 4-5ti naraz a obkľúčia nás. Zvyčajne sa to slovne uhrá a ideme preč, jeden bol však raz opitý a začal obchytkávať priateľku, nuž tak som ho dal do laty. Pokiaľ je to v rovine, že jej niečo len hovorí, tak ju beriem a ideme preč, akonáhle už to prechádza do fyzického kontaktu,tak tu už zasahujem a minimálne nejakú páku na ruku , ktorá ho zloží na zem.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Qwerty, nechces sa zoznamit s Katy Perry alego Lady Gaga? Vsak tie keby spoznali teba, mohli by rovno prepustit vsetkych svojich bodyguardov, ty by si za nich vykonal pracu 10-nasobne a este by si stihal aj pisat na hojko temy ako si si poradil s kazdym uchylnym fetackym dedkom, ktory sa na nich krivo pozrel.
qwerty-xyz

proste sa pytam, kto sa potrebuje do mna opierat tak ss, .... pre ostatnych venujte sa teme, podla mna je aktualna. :) rovnako ako bolo napisane, pre vsetkych z vacsich miest ktori sa s tymto stretavaju.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dobré je, keď sa vie baba sama dostať z takejto situácie, napr. slovne, poriadne nadať danému a pod. Ono to tak však často nie je a ženské nie sú také akčné, tak v tom prípade to zostane jedine na nás. :twisted:

Už dlhšie ženskú nemám, tak som dlho nič pod. nezažil, ale za starých čias po koncertoch sa to párkrát stalo, viacmenej stačilo prísť, max. nejak slovne týpka poslať dpč a hotovo. Samozrejme, ak by bol týpek akčný, tak by sa to muselo aj riešiť akčnejšie. Čiže, moc neviem čo sa tu rieši - proste podľa situácie by bola aj reakcia. A frajerke by som nariadil, nech nosí po nociach po ruke peprák, to je úplne dostačujúce, ak by sa dostala sama do nepríjemnej situácie.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ja som sa zatiaľ vo svojom meste s týmto nestretol, keď som bol s priateľkou, ale pokiaľ by k takej situácii došlo, tak som ten typ, čo nevytvára konflikty, ale sa skôr bráni. Takže pokiaľ to z ich strany ostane vo verbálnej rovine, tak si myslím, že moje komunikačné schopnosti sú oproti takýmto ľuďom na dostatočnej úrovni, aby som ich vyšachoval. Ak by však prišlo k tomu, že nejaký vandrák či už mne alebo mojej priateľke nejak fyzicky ublíži, tak si "rád" zastanem svoje miesto a nebudem sa s ním ďalej baviť, ale pristúpim k fyzickému riešeniu aj ja.

Už sa mi pár krát stalo, že za mnou prišli nejaké otravy, keď som si kupoval kebab, že či im nedám aspoň nejaký stravný lístok, prípadne nejaké mince. V tom prípade len odpoviem, že nie, tiež som len chudobný študent, ktorý je rád, že sa má začo najesť a nie rozdávať komukoľvek po meste peniaze. Potom už len odvrátim pozornosť a ignorujem ich. Zatiaľ na mňa nikto nezdvihol ruku.
Napísať odpoveď