Typicka situacia. Frajerka mi vystupi na stanici a zhodou okolnosti sa "netrafime" a ja som na opacnej strane kym ku nej dojdem uz pozeram je pri nej nejaky dedek ktory sa ponuka na kadeco mozne (stanice ZA,KE) je jej to zjavne neprijemne, ale trva isty cas kym sa ku nej dostanem. Situaciu ja osobne riesim okamzite konfrontaciou. Naposledy som vbehol hned medzi priatelku a "dedka" a okamzite som sa spytal otazku : No co dedo, mame problem nejaky? hadam ze nie, vsak? Nebudete v takom veku obtazovat take slecny vsak nie ? zmurkol som na nho chytil dievca za ruku a sli sme prec, ona zjavne vyklepana co sa to dialo. Poslednu dobu mam vsak pri sebe peprak walther, uplne najmensi co je a mam ho tak ze to nevidno, proste drzim si lavu ruku na vrecku a poistka je uz otvorena alen nevidno ho ze ho v dlani mam. je to hlavne kvoli KE. tam sa vecer pohybuje kadeco... "svoj" si este len chcem objednat, stale to odkladam vzdy mi nejaky kamos pozicia svoj. Ako to riesite vy? Stretavate sa s tymto nestretavate ? Z temy nerobim kovbojku ani nic podobneho, len sa pytam, pretoze ludia ktori dajme tomu sa pri holkach zastavuju mi nepripadaju ako klasicki bezdaci, ale skor ako uchylaci alebo fetaci co nemaju v nocnu hodinu co ineho na praci, a ani by sa im v pripade potreby nepostavil. . . .
Samozrejme netreba zabudat na klasickych autickarov, ktori ked idem s holkou daju dole okno a ci nechce slecna zviest, ked povie ze ide s frajerom, nacoz uz ja pozeram na auto, tak sa len ozve ze frajera tu nechame a ju povozia. V tychto situaciach ma napada kopec veci ziadna z nich sa pre vodica a jeho super auticko (rozumej keby mal super auto nerobi to co robi) nekonci dobre . . . --- Napr tieto situacie riesit neviem v aute sedia styria buchaci zjavne nejaka pseudomafia v presile no neviem. Piste vlastne veci skusenosti.
viem ze tu mam temu z kupaliska, a co ?

kupalisko je jedna vec, stanica kosic v noci druha.

kto vie tak vie. Niekedy su tam zaujimavi ludia. (skoro furt)