Sony Xperia T
Sony Xperia T
Mobil mi prišiel kuriérom od Telekomu ale mám taký problém že keď doňho dám microsim kartu tak mi ju nezobere a píše to že Sim not provisioned MM #2 dá sa to nejako spraviť aj doma alebo musím ísť do telekomu ?
a ešte že keď mám čisto nový telefón a chcem si stiahnuť novú hru z internetu ale nie z android marektu napríklad hru čo je na android marekete platená tak potrebujem ten mobil rootnuť alebo mi stačí si to stiahnuť a potom z telefónu nainštalovať ?
a ešte že keď mám čisto nový telefón a chcem si stiahnuť novú hru z internetu ale nie z android marektu napríklad hru čo je na android marekete platená tak potrebujem ten mobil rootnuť alebo mi stačí si to stiahnuť a potom z telefónu nainštalovať ?
Re: Sony Xperia T
povolit v nastaveniach aplikacie z neznamych zdrojov
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mas tu simku aktivovanu? 
tak narazil som na další problém ale neviem čoho sa týka ... myslím si že je to androidom - mobil sa mi hocikedy len tak vypne a neviem ho ani zapnúť ... hneď ako mi prišiel mobil tak som akutalizoval verziu androidu a hneď prvú noc sa mi takto vypol nevedel som že čo mám robiť potom sa mi ho podarilo nejako zapnúť a ďalšiu noc znova ani budík ktorý má zvoniť aj s vypnutým telefónom mi vtedy nezazvoní ... robí to približne raz za deň ale dnes už sa to stalo asi 3x ... mám preinštalovať android ? a ešte že ak ho preinštalujem tak mi ostanú v mobile tie isté hry a aplikácie ako som mal ?
Treba spraviť zálohu, ak chceš, aby ti zostali nastavenia, aplikácie a hry. To sa robí cez aplikáciu Zálohovanie a obnovenie. Pri aktualizácii sa doporučuje najprv spraviť zálohu, potom aktualizovať na najnovšiu verziu, následne vrátiť továrenské nastavenie telefónu a potom obnoviť zálohu.
No android som preinstaloval ale mobil sa mi vypina stale... Neviem co mam robit neviete kedy vyjde 4.2 na tento mobil? Ci mam pockat alebo ho dam reklamovat
-
Supersonic
Light Professional
4.2 je este daleko update len na 4.1 bude mozno niekedy v marci takze urcite radsej reklamuj
momentálne mám s telefonom takýto problem: pokazila sa my sd karta, dal som do mobilu starú kartu na ktorú som si dal nejaku hudbu ale mobil mi ju nechce ukázať tie songy v prehrávači a ani vo winampe. Skúsil som to z karty skopírovať do mobilu ale stále to nič nerobí
-
Supersonic
Light Professional
a ked ides cez nejaky file manager tak tam vidiš tie songy?