OBTAZOVANIA vasich poloviciek na ulici a pod.
-
mirak2
Hardcore addict
Re: OBTAZOVANIA vasich poloviciek na ulici a pod.
ja by som to riesil kupenim auta
-
maciatko99
Medium Star
Pohľadné ženy priťahujú pozornosť, budeš sa s tým musieť naučiť žiť. Zaoberať sa tým, že ju niekto oslovil na ulici alebo pískal po nej z auta, tak to môže byť beh na dlhú trať a hlavne to môže byť nekonečný kolotoč, ktorý aj tak nezastavíš.
Poznáš z vlastnej skúsenosti, všakže?;)maciatko99 napísal:Pohľadné ženy priťahujú pozornosť, budeš sa s tým musieť naučiť žiť. Zaoberať sa tým, že ju niekto oslovil na ulici alebo pískal po nej z auta, tak to môže byť beh na dlhú trať a hlavne to môže byť nekonečný kolotoč, ktorý aj tak nezastavíš.
co tema to perla..
necudoval by som keby poznal aj toho b4roka
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
alebo si nájsť mladšiu, keď táto priťahuje pozornosť senilných starcovmirak2 napísal:ja by som to riesil kupenim auta
qwerty-xyz podľa mňa ti asi ide oto že či ju ubraniš ak hej tak skor nejaky šport skus aikido,box stačia len zakaldne techniky vizera to tak ako by si pisal že maš strach či ju ubraniš pred 4 čo su v aute alebo ten sprej
k tomu spreju videl som ako funguje on prečo ma taky tenky prud vystreku? nemalo by to byť skor rozprašovadlo?
k tomu spreju videl som ako funguje on prečo ma taky tenky prud vystreku? nemalo by to byť skor rozprašovadlo?
Ano rozprasovac, potom by to malo ovela vacsi dostrel a keby zafukal vietor tak by si to urcite nemal vsetko v ksichte 
Dobrá téma. Moja pracuje na benzínke a tam si užije poznámok. Ústa ma veľké a nedá sa, ale tak určite aj poflirtuje keď je niekto sympoš..z jahody som nespadol.
Väčšinou si myslím, že v zmieňovaných prípadoch stačí poslať k dotyčnému pár teplých slov a je to. Horšie je ak si dokazujú trebárs naozaj nejaký 6-7 fafrnkovia v aute (nie, nemajú MPV, majú náladu), trebárs ak si len tak na prechádzke... vtedy treba odhadnúť kto je vodca a spacifikovať toho.
Tak zas, ale aj my sme iný? Tiež vyjdeme aj po zadanom dievčati, nehovorím že rovnakou formou, ale princíp je v zásade rovnaký. Ide len o prejav a situáciu, podľa toho komu pán Boh ako nadelil...
Väčšinou si myslím, že v zmieňovaných prípadoch stačí poslať k dotyčnému pár teplých slov a je to. Horšie je ak si dokazujú trebárs naozaj nejaký 6-7 fafrnkovia v aute (nie, nemajú MPV, majú náladu), trebárs ak si len tak na prechádzke... vtedy treba odhadnúť kto je vodca a spacifikovať toho.
Tak zas, ale aj my sme iný? Tiež vyjdeme aj po zadanom dievčati, nehovorím že rovnakou formou, ale princíp je v zásade rovnaký. Ide len o prejav a situáciu, podľa toho komu pán Boh ako nadelil...
aha ok no
ale aka šanca že trafíš
Pokiaľ nie som japaja, tak sa trafím..
Ako tak citam Ty by si 99% svojich problemov mohol vyriesit celkom jednoducho - zamknut sa doma a nechodit von. Potom by si nemusel taketo temy zakladat.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
qwerty: Jednoduchsie/lacnejsie riesenie a 100% uspesnost vyriesenia tvojich problemov (vid priloha) 
Ono bohuzial treba si zvyknut nato, ze dnes je kadejaka doba a vsetkym chlapom udieraju penisy na hlavu a potom im je jedno kde je slecna a s kym. Oni si vypocuju aj v praci co to aj v skole atd a ani o tom jej priatel nevie a radsej mu to ani nevravi.
Ono bohuzial treba si zvyknut nato, ze dnes je kadejaka doba a vsetkym chlapom udieraju penisy na hlavu a potom im je jedno kde je slecna a s kym. Oni si vypocuju aj v praci co to aj v skole atd a ani o tom jej priatel nevie a radsej mu to ani nevravi.
- Prílohy
-
- obesenec-logo.png (119.31 KiB) 1122 zobrazení
-
qwerty-xyz
Ved a prave o to ide ci sa tomu da nejako predchadzat alebo branit, alebo vlastne co robit.
Neurobis s tym nic. Vobec nic. S dedkadmi nemam skusenost. Machovia budu stale, nemam rad takych "tymovych hracov" ktori machruju len ked su v skupine, ale keby si jedneho z nich stretol osamote, tak sa na teba mozno ani nepozrie. Ine je, ked ti zacnu frajerku balit v bare a nevie, ze je zadana. Proti takym nemam nic. Ked sa mu povie, ze dotycna je zadana tak odide, to je normalne. Pred par rokmi som bol v zahranici a priatelku sa snazil balit nejaky chalan asi 2-3 tyzdne chodil za nou do prace atd. Povedala mu, ze je zadana a on nic. Potom som sa vratil, stretli sme ho a predo mnou sa jej opytal, ci ho nepojde odprevadit na stanicu. Z toho som ostal rozhodeny, ze som radsej odisiel....
kam si odišiel?
Zobral som frajerku a odisiel od neho. Potom somsa nad tym zamyslel, ze som mu mohol nieco pekne povedat, ale v tej chvili ma nic nenapadlo. Vyriesil som to dodatocne 
Keď jej volal, tak som to zdvihol, porozprávali sme sa a odvtedy je kľud.
-
qwerty-xyz
vela ludi ale nepochopi ze mas frajerku, vela ludi to nechce chapat, narokuju si na dievca nehladiac na priatela, pokial mozu tak aj v skupinke a jednotlivo to je jasne ako facka, vacsinou sa snazia dokazat ze su lepsi, a uplna pecka je ked bohaty spratek ktory ma bohateho tatika, vyzera uplne na rit, a sebavedomie pri dievvcatach ma nulove nemoze pochopit ako niekto (s "holym zadkom" ) dokaze v dnesnej dobe zbalit holku a on chudacik nie, nasledne jeho jesitnost dosahuje rozmery vesmiru.
--- horsie vsak je ak sa potom tento "typek" dostane do funkcie, potom to schytaju vsetci. S takymto ludmi sa len ist vyhrat niekam do pivnice . . .
--- horsie vsak je ak sa potom tento "typek" dostane do funkcie, potom to schytaju vsetci. S takymto ludmi sa len ist vyhrat niekam do pivnice . . .
Vcera sme boli s frajerkou na beanke a nejaky 30 rocny samotar sice dobre vyzerajuci aj nie v najlacnejsom saku jej tam daco rozpraval ona ho ignorovala lebo velmo nevie ludi odfajcovat. Ja som tiez kecal s kamosmi 2metre vedla, no a potom jej isiel dat ruku na holy chrbat tak som mu ju zobral...v dobrej nalade opily aj trosku stlacil a odtiahol, a on ze co robim
tak som mu povedal co robim, ze sa jej dotykat nebude a pohoda isiel prec bez slova. Takze nemusi vzdy ist o opitych ciganov na stanici.