zabezpecenie prilohy mailu
-
intelygent
Light Expert
zabezpecenie prilohy mailu
potreboval by som sa poradit kedze mam posielat email s velmi citlivými udajmi tak by som ich rad nejak zabezpecil- zasifroval. bude stacit prilohu zabalit do rar-u s obzvlast dlhym heslom? za odpoved dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: zabezpecenie prilohy mailu
a to heslo posles v tom maile?
To by hadam neurobil
urcite by som ten mail poslal z gmailu na gmail, myslim ze je tam sifrovanie dostatocne
tam nejake je?Phase napísal:myslim ze je tam sifrovanie dostatocne
orange tak tusim posiela faktury mailom, nie? pred tym ako ich otvoris, pyta heslo, ale nie je to heslo od raru, je to ako keby heslo od prilohy
Mozes to hodit do zaheslovaneho raru a heslo poslat napriklad smskou. Ak mate obaja gmail, tak mozes vyuzit aj google drive a nazdielat tie data iba danemu cloveku, pozriet si ich bude moct iba on po prihlaseni.
Hushmail ponuka sifrovanie sprav.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Stary dobry drop box.
Alebo to daj na ulozto, nastav tam ze je to privatne, obmedzenie na 1 download a zadaj tam este aj heslo.
Alebo to daj na ulozto, nastav tam ze je to privatne, obmedzenie na 1 download a zadaj tam este aj heslo.
-
intelygent
Light Expert
dakujem vsetkym za konstruktivne napady. ostal som nakoniec pri tom zaheslovanom rar-e kedze nemusi dotycny nic nove instalovat ci sa niekde registrovat. rar vypada celkom bezpecne. dufam teda