Dexter
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dexter
Muffi:
Dexter si loď premiestnil v čase keď po ňom šli. Laguerta hľadala zhody v tom zozname a ako vidno je blízko...
No prituhuje 
Spoiler
To som si ani ja nepamatal, ze si ju premiestnil. Inac som myslel, ze ked jej hovoril ako zabize Isaca atd. ze si ho nahrava aby mala cim vydierat Debru
, no nevyslo. No a Debra bola teda riadne f*cked up.
tak toto bol jeden z naj dielov pre mna.
pri tom, co vravela Deb som sa musel smiat a Isaak je uplny sympatak
)
pri tom, co vravela Deb som sa musel smiat a Isaak je uplny sympatak
Inak dnes som vôbec nevedel pochopiť, ako tvorcovia dokázali docieliť, že úplne vážna scéna a i tak sa človek proste musí zasmiať nad niektorými hláškami napr. (citujem z titulkov,) -
Spoiler
I mean, it's one thing to be in love with your brother, but it is a whole another level to be in love with your brother who's a goddamn fucking serial killer
S tou loďou si vôbec nespomínam, že by ju premiestňoval, to bolo ešte počas druhej série alebo až neskôr?
S tou loďou si vôbec nespomínam, že by ju premiestňoval, to bolo ešte počas druhej série alebo až neskôr?
-
Soviet
Darca
Velmi zaujimavo sa to stupnuje. Pride mi to ako zvacsujuca sa bublina, ktora casom praskne. Takze potom to bude slusny bordel. Paci sa mi, ako je momentalne viacero pribehov z ktorych je kazdy zaujimavy a clovek sa nevie dockat co sa v nom stane
No som zvedavy ci ta bublina praskne v tejto serii.
Inak k tej Debra scene, tak dost kvalitne to zahrala. Az mi prisla ako nejake bezne dievca, co sa fakt dokaze takto "polozit"
Inak k tej Debra scene, tak dost kvalitne to zahrala. Az mi prisla ako nejake bezne dievca, co sa fakt dokaze takto "polozit"
Dexter by mal mať poslednú 8mu sériu
Stale dúfam že dostane kreslo bol by to super koniec
Stale dúfam že dostane kreslo bol by to super koniec
-
p4ra
Redeemer
Aj ja si myslim, ze by bolo super, keby ho dostali. Inak posledne epizody, jedna lepsia, ako druha.
-
TommyHot
Addict
Ja to asi emocne nezvladnem, ked ho zabiju 
Tak to by bolo take o nicom
, keby ho zabili. A nic prekvapujuce, dufam, ze ani neutecie ani ho nezabiju, a stane sa nieco ine.
//autoeditácia príspevku (26 Nov 2012, 23:11)
Zase dobra cast, konecne, je tam nejaky novy vrah,
uz len 3 casti 
//autoeditácia príspevku (26 Nov 2012, 23:11)
Zase dobra cast, konecne, je tam nejaky novy vrah,
Spoiler
podla mna je to ten co skuma jak to horelo
-
Soviet
Darca
No umna z tych slabsich casti. Zopar nelogickosti opat. Zavcas dna idu na lod, ale do nemocnice je uz neskoro, no zrazu je tma a oni su na dexterovej lodi?
Snad sa to dalsou castou nakopne poriadne. Vela rozoberali "citovu" stranku ludi teraz. Ten novy vrah, neviem neviem. Prilis jednoduche, aby to bol ten co spominas ^^
Snad sa to dalsou castou nakopne poriadne. Vela rozoberali "citovu" stranku ludi teraz. Ten novy vrah, neviem neviem. Prilis jednoduche, aby to bol ten co spominas ^^
Spoiler
Tiež sa mi zdalo že vraj je ten druhý analytik
inak čast dobrá ale asi najslabšia zo série, žiadny zvrat ani nič, nájomných vrahov dexter vybavil za 5 minút
pripadalo mi to ako koniec série, isaac zomrel, už tam nieje žiadna zápletka, jedine čo teraz laguertová začína spoluprácu tým dedom,
Inak už iba 2 časti a zasa čakať 9 mesiacov ???
inak čast dobrá ale asi najslabšia zo série, žiadny zvrat ani nič, nájomných vrahov dexter vybavil za 5 minút
pripadalo mi to ako koniec série, isaac zomrel, už tam nieje žiadna zápletka, jedine čo teraz laguertová začína spoluprácu tým dedom,
Inak už iba 2 časti a zasa čakať 9 mesiacov ???
-
Ba-Yo
Light Professional
jukel: ešte 3 časti 
nehovoril, Dexter, ze pomsti jeho smrt?
Pozeral som na wiki tak dextera v USA sleduje iba cca 2 milióny ludí a také two and half man 12-14 milionov 
Dexter sa vysiela na Showtime, čo je káblová televízia, takže nemá tú stanicu dostupnú toľko ľudí ako CBS
-
hojko
Site Admin
Trochu by som to upresnil. Showtime spada pod CBS, avsak Showtime je platena televizna stanica, vysiela aj cez kablovku, cez satelit a aj cez IPTV.
holy shit, to bola zas epizóda
! Podľa vývoja udalostí odhadujem, že
Spoiler
Dextera bude chcieť zabiť Hannah, aby pomstila otca, tak zabije on ju. Ale najviac som zvedavý na to, čo z neho dostane ten bývalý šéf
-
Soviet
Darca
Brutal brutal to ide byt cele fakt
Necham sa prekvapit.
Well, F*ck.
Vyborna cast, aaaa, preco to musi koncit akurat, clovek ma konecne volno a vsetky serialy maju pauzu.
Vyborna cast, aaaa, preco to musi koncit akurat, clovek ma konecne volno a vsetky serialy maju pauzu.
Spoiler
Laguerta dlho asi nevydrzi, nakoniec to teda nebol ten, vysetrovatel, no Dexter to trocha nestihol s jej odcom.
Sef z neho nedostane asi nic, skor mu le pomoze zistit, ze mu je na stope.
Sef z neho nedostane asi nic, skor mu le pomoze zistit, ze mu je na stope.