Kde by som zohnal priemerný oblek teraz v KE, vyskúšam namerajú kúpim, pač v Košiciach som ho ešte nekupoval tak sa tu nevyznám
Spolužiak spomínal, že v Dargove je teraz akcia 89€ na oblek so všetkým, ale neviem názov obchodu http://www.oddargov.sk/sk/-obchody
vďaka
Oblek v košiciach
Re: Oblek v košiciach
po Hlavnej si sa presiel?
na Mlynskej je jeden obchod a j oproti Mlynskej su tiez 2 obchody, cenovo ta to vyjde asi viac ako oblek z Dargova
našiel som vďaka, Michal Collection v Dargove, teraz majú akciu tak tam poobede vybehnem
vraj je to malý obchodík ale majú veľký výber, tak som zvedavý
/vďaka CheZteR
vraj je to malý obchodík ale majú veľký výber, tak som zvedavý
/vďaka CheZteR
-
mirak2
Hardcore addict
v dargove hore michael a hned vedla je jara, ci ako sa to vola, aj tam sa da najst slusny oblek, tam som kupoval maturitny oblek
Ukrajina? Kradnuty Armani za 100vku ?
čosi, podchodom do Ukrajiny sa mi chodiť nechceSRneC napísal:Ukrajina? Kradnuty Armani za 100vku ?
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Odporučam OZETA na hlavnej ked ideš od hiltonu po pravej strane ....niekde pred BILLou ... .nemal by byť problem tam zohnať aj velkost v pohode...aj dobre sedia ..
Akurát som došiel z mesta. Kupoval somv Michael Collection a môžem odporúčiť, na mini-obchodík (ako sa to vezme) tam majú široký výber oblekov a všetkého čo k tomu patrí.