OBTAZOVANIA vasich poloviciek na ulici a pod.
Re: OBTAZOVANIA vasich poloviciek na ulici a pod.
napadov mas plno vidim, uz len odvaha ti chyba.
Ale niektorym babam to dobre robi ze je zaujmava pre vacsi okruh ludi/muzov/
To robí dobre väčšine ľuďom, nie len niektorým babám. Nech sa človek chce pretvarovať akokoľvek, tak každému to jednoducho nejakým spôsobom pohladí ego, ak sa dozvie, že sa páči aj iným, ako tej svojej / tomu svojmu.
Samozrejme, že ma prirodzene najviac zaujíma, či sa páčim tej svojej, ale chápeme sa. 
suhlas. ked mam ist niekam bez chalana/kamarata, ani sa mi nechce, lebo som vzdy v strehu, ake individuum sa zase vynori.qwerty-xyz napísal:viem viem, ale serie ma to, kazi to atmosferu a robi to cloveka nervoznym. Nie mna ale hlavne ju, boji sa... vela dievcat sa takto boji.
-
qwerty-xyz
konecne sme spat pri teme, ...
Moja sa proste lepsie citi ked je pri mne, ... bezpecnejsie.
a uz nepisem, uz je tu ....
-
maciatko99
Medium Star
Ako napísal v knihe jeden spisovateľ, ľudia sa príliš boja o niekoho, že ho stratia, neustále si to namýšľajú, až ho skutočne stratia.
Kathleen, nech sa vynorí kto sa vynorí, netreba sa nad tým pozastavovať a rozmýšľať, treba sa naučiť pár viet na uzemnenie a časom budeš z toho imunná.
Qwerty-xyz a aký jej dávaš pocit bezpečia? To, že máš pri sebe slzný plyn alebo to, že chceš konfrontovať dedka na stanici?
Kathleen, nech sa vynorí kto sa vynorí, netreba sa nad tým pozastavovať a rozmýšľať, treba sa naučiť pár viet na uzemnenie a časom budeš z toho imunná.
Qwerty-xyz a aký jej dávaš pocit bezpečia? To, že máš pri sebe slzný plyn alebo to, že chceš konfrontovať dedka na stanici?
-
qwerty-xyz
som chlap? s nejakou vyskou, nejakou vahou? uz len to ze sme dvaja je bezpecnejsie....
vyska a vaha ma nieco spolocne s pocitom bezpecnosti? to je smiesne
ze sa zena citi bezpecnejsie pri niekom mohutnejsom (ako pri niekom utlom) je prirodzene
Nevravim, ze sa neviem ozvat. Ale nebavi ma ani chodit s hrosou kozou medzi ludi.Kathleen, nech sa vynorí kto sa vynorí, netreba sa nad tým pozastavovať a rozmýšľať, treba sa naučiť pár viet na uzemnenie a časom budeš z toho imunná.
samozrejme, ked si zena a mas 50kil, pri kom sa budes citit istejsie? pri niekom kto ma o nejakych 10kg viac alebo niekom kto ma 80, mozno 100 kil?Ranger napísal:vyska a vaha ma nieco spolocne s pocitom bezpecnosti? to je smiesne
samozrejme, je to o pocite, netvrdim, ze je to realne lepsi obranca, to uz zavisi od kvanta dalsich faktorov...
z tohto pohladu mas pravduColdRain napísal: samozrejme, ked si zena a mas 50kil, pri kom sa budes citit istejsie? pri niekom kto ma o nejakych 10kg viac alebo niekom kto ma 80, mozno 100 kil?
samozrejme, je to o pocite, netvrdim, ze je to realne lepsi obranca, to uz zavisi od kvanta dalsich faktorov...
a k teme: precital som si celu temu a vobec som ju nepochopil
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pre tieto pripady som zriadil priatelke kasera, nastastie ho zatial ani raz nepouzila (musim zaklopat), ale uz neraz som sa stretol s takymi individuami. Konkretne v BA na busovej stanici odchytil sofer priatelku a spytal sa jej ci snim nechce cestovat do neviem akeho mesta, ze jej zaplati... Toto mi povedala asi 2 minuty potom, ako sa jej to stalo a hned som siel pohladat neukojeneho pana o vysvetlenie, nanestastie som ho uz nenasiel podla priatelkynho popisu. A to chodi kazdy den do Trnavy do skoly, nastastie mam robotu hned pri stanici, cize takmer vzdy ju vezmem ked pride vecer zo skoly.