Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa Hensym »

hughito: Nie dve série na brucho. Dva cviky na brucho, a každý cvik mal 5 sérií. Čiže dokopy 10 sérií na brucho.
Áno, po tréningo som svaly cítil napumpované a dosť ma to unavilo. :)
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

caute, chcel som sa opytat, cvicim asi 8mesiacov a teraz mam doplnky gainer Mega Mass 4000 (ale vobec mi nechuti, budem musiet aj to niecim nahradit :D ) a uz druhy tyzden davam Nitrox Therapy k tomu, chcel by som vediet ci by k tomu nebolo dobre este nieco dokupit, ci to mozem skombinovat s nejakymi BCAAckami alebo by ste mi nieco ine radsej odporucili, chcel bych urcite hlavne este pribrat a nabrat na svaloch, mam v podstate malinko kilov, mam 186cm a 75kg, posilku davam 4krat do tyzdna teraz dlhsiu dobu :roll: diki pani :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

bcaa mozes kludne, ked chces pribrat tak prihod kreatin ale skus sa pozret na treningovy plan, mozno zmenit co si cvicil, prekvapit svaly, progres prihadza s pravidelnym obmienanim treningoveho planu aby nedochadzalo k stagnacii
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

diki bcaa si teda este dokupim a to Nitrox Therapy sa nebude bit s Creatinom, mozem to v pohode davat dokopy? :) lebo nitrox davam pol hodku pred treningom...
ColdRain
Addict
Addict

tie bcaa potom odporucam praskove, tablety su strasne predrazene a davat aspon 10g v jednej davke, inac to nema moc zmysel
ako tak pozeram ten nithrox therapy obsahuje aj kreatin, ale kedze to davas len pred treningom tak mozes normalne aj klasicky monohydrat, s tym, ze tu predtreningovu davku monohydratu nahradis tym, ze si das nithrox a zbytok dna budes pokracovat v normalnom davkovani kreatinu
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hensym napísal:hughito: Nie dve série na brucho. Dva cviky na brucho, a každý cvik mal 5 sérií. Čiže dokopy 10 sérií na brucho.
Áno, po tréningo som svaly cítil napumpované a dosť ma to unavilo. :)
Samozrejme, mal som na mysli cviky, nie série, ale to nič nemení na tom, na čo som narážal. Proste WTF tréning?

BCAA treba žrať vo veľkom, inak to rovno môžte poslať mne. :smt006
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

ja si rozmiešavam 20g vo vode a pijem to počas tréningu, je to dostatočné?
Hensym
VIP
VIP

Tak po sprdnutí snáď zo všetkých strán idem absolvovať tento tréning: http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training
Už mám všetko rozpísané, prečítané, zajtra si dám taký zahrievací deň a v Pondelok začínam. :)

No nemôžem si pomôcť, ale nech počítam ako počítam, ak by som šiel miernym tempom, tak napríklad ten prvý tréning by som mal mať zvládnutý za niečo cez 20 minút.
ColdRain
Addict
Addict

ratas zle, daj si rozcvicku- 10 minut, prva zahrievacia seria s minimalnou vahou a na zaver strecing...akoze hej ide to rychlo, ale urcite taku hodinku to +/- zabere
Hensym
VIP
VIP

Prvá zahrievacia séria priamo počas tréningu pred každým cvikom osobitne? Nenaruší to nejakú účinnosť?
Čo konkrétne myslíš pod rozcvičkou, ak nie zahrievačku ani strečing?

Sorry, že sa pýtam ako mongol, ale v tomto som stále mongol.
ColdRain
Addict
Addict

daj do googlu workout warm up a inspiruj sa niecim, som v robote nemam pristup na YT
nenarusi, ale fakt len zahrievacia, rozumej minimalna vaha a viac opakovani aby sa zahrialo a premazalo klbove lozko a klb prisposobil vyslovene tomu konkretnemu pohybu ktory bude nasledovat, neviem ake vahy davas ale nejaky bench staci vyslovene len tyc, alebo iba nejaky maly kotucik ktomu.

a ten klasicky staticky strecing az po treningu
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

ak ti to zaberie 20 minut, ides moc rychlo, alebo nieco robis zle. Je to 6 cvikov * 3-4 serie - cize uz len 24 krat pauza 60-120 sekund ti zaberie pol hodku, plus samotne cvicenie, kludne si daj pred kazdym cvikom alebo aspon pred velkou partiou 1 az 2 lahke serie na zahriatie, tie sa nerataju. A hned mas akurat hodinku :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

matki dobre píše. Niekde robíš chybu. Možno sa mýlim, ale ja chybu u teba vidím v tom, že dávaš malé váhy. Podceňuješ sa. Potom dvíhaš činku jedna radosť a tým ti to ide rýchlo. Vychádzam aj z toho, keď si písal, že ideš 8-10 sérií a pri poslednej ešte stále cítiš, že by si dal viac. Pri poslednej sérii by si mal cítiť svaly najviac, pálenie, taká svojská bolesť, pocit, že už viac ozaj nedáš a nie že docvičíš a uvažuješ, že ešte by si niečo dal naviac. V tomto je dobrá pomoc kamaráta, alebo len niekoho z posilky, keď ťa bude istiť pri poslednej sérii, poprípade ti trochu dopomôže.

Kamarát z posilky ide teraz tiež TBT a ja už osprchovaný veselo cucám protein a on len končí tréning. No skoro hodinu a pol aj so zahrievaním a strečingom na záver.
ColdRain
Addict
Addict

dopomoc nie je moc dobra vec, taketo cvicenie do zlyhania sposobi akurat unavu CNS a odpalis sa jak ziarovka
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tak, hlavne u takéhoto začiatočníka. Proste musí to byť tvrdé, ale musí to dávať sám.

20 minút - to je nezmysel, nemožné. Asi to bude fakt v tom, že si dávaš malé váhy.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

hm, tak o tom CNS som nič nepočul. Dačo preštudujem, alebo ak máte dobrý článok, tak môžete postnúť.

Ja idem proste tak, že keď cítim, že už začínam dávať posledné opakovania v sérii na úkor techniky, tak na poslednú sériu si niekoho zavolám a napríklad pri benchi mi posledné dva opakovania buď trochu pomôže vytiahnuť alebo niekedy ani to netreba, len mám proste väčšiu istotu. Nikdy som pri tom nemal pocit, že by mi to robilo niečo negatívne.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

cus doma mam jednu: http://gym.sk/jednorucna-nakladacia-cinka-p-2339.html
chcel by som si kupit druhu za 26euro (mal by som set)
ale tu som nasiel nieco taketo co je ovela lacnejsie http://gym.sk/jednorucny-cementovy-duvl ... -2112.html
(jedna je za 15eur)
da sa stym cvicit tak isto ? alebo aky tam je vlastne rozdiel lebo z obrazkov mi pridu dost podobne...
a hriadel na prvej je 30 a na druhej 45 ( ale zas tych 15cm) by vadit tak nemalo ?! ci nie ?
ColdRain
Addict
Addict

betonove kotuce su o dost sirsie ako zelezne, preto zrejme aj dlhsia oska, ak ti nevadi ta dlhsia os tak...vaha je to rovnaka, ale jedna cinka bude o dost vacsia ako druha :D
ak to chces len na tlaky a podobne nedynamicke cviky tak by to mohlo byt ok, ale ak stym chces robit aj nejake dynamicke veci - svihy, premiestnenia a tak, tak by ta dlhsia oska mohla prekazat a zavadzat
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no kupil by som uz dve nech su rovnake
.... ale par stran do zadu ste mi radili aby som cvičil dynamicky atd... takze asi tu za 26.. :?
ColdRain
Addict
Addict

no, akoze svihat medzi nohami pol metrovu osu, asi by som nebol nakludnejsi :D
Napísať odpoveď