iOS aplikacie
Re: iOS aplikacie
antik pred casom pridal dalsie televizie ako nahrada na cestach potesi
momentalne sa nachadza v ponuke:STV1-STV2-Markíza-Doma-TA3-JOJ-JOJ Plus-Dajto-Musiq1-Región TV
free funguje na iphone/ipad/ipod touch potrebne pripojenie na internet a spravna adresa v safari prehliadaci
zatial funguje bez vypadkov
momentalne sa nachadza v ponuke:STV1-STV2-Markíza-Doma-TA3-JOJ-JOJ Plus-Dajto-Musiq1-Región TV
free funguje na iphone/ipad/ipod touch potrebne pripojenie na internet a spravna adresa v safari prehliadaci
zatial funguje bez vypadkov
-
marek carey
Medium Star
A to je aka aplikacia na tu TV?
len do safari dáš iphonetv.antik.sk 
-
marek carey
Medium Star
Parada, dakujem krasne. 
Pani prosim vas neviete mi poradit nejaku dobru aplikaciu na prehravanie hudby? ta co tam je mi moc nesedi..
ios6
Najlepsie free..
Ďakujem
ios6
Najlepsie free..
Ďakujem
Lepsia ako vstavana appka podla mna nie je, chce to len zvyk na nu
Lepšie asi naozaj nič nie je, čo sa týka jednoduchosti ...
Ja ale ešte používam appku DONUT (free) je to prehrávač na hudbu. Využívam to hlavne preto, lebo nemusím nič synchronizovať keď som na inom PC.
V iTunes len otvorím nainštalované aplikácie, kliknem na zložku s DONUT a len kopírujem
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2012, 12:11)
...no ešte by som ja potreboval helfnúť
Kúpili sme si novú telku Panasonic so SMART TV. Mám aj origo aplikáciu z iTunes, že cez wifi môžem ovládať celú TV, streamovať videá, fotky, môžem iPhone používať ako diaľkové.
No nikde som nenašiel, že by sa dala streamovať aj hudba. Ak by ste o niečom vedeli, čo by možno stálo za vyskúšanie, budem vďačný
(K
)
Ja ale ešte používam appku DONUT (free) je to prehrávač na hudbu. Využívam to hlavne preto, lebo nemusím nič synchronizovať keď som na inom PC.
V iTunes len otvorím nainštalované aplikácie, kliknem na zložku s DONUT a len kopírujem
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2012, 12:11)
...no ešte by som ja potreboval helfnúť
Kúpili sme si novú telku Panasonic so SMART TV. Mám aj origo aplikáciu z iTunes, že cez wifi môžem ovládať celú TV, streamovať videá, fotky, môžem iPhone používať ako diaľkové.
No nikde som nenašiel, že by sa dala streamovať aj hudba. Ak by ste o niečom vedeli, čo by možno stálo za vyskúšanie, budem vďačný
Awattar napísal:Pani prosim vas neviete mi poradit nejaku dobru aplikaciu na prehravanie hudby? ta co tam je mi moc nesedi..
ios6
Najlepsie free..
Ďakujem
ale je vola sa groove a je free.dalsou je aplikacia planetary skor imidzova ale vyzera naozaj pekne niekedy zvikne padat
lubenecko mas ss
Dakujem, ta groove vyzera zaujmavo a planety je platena co sa mi zda, alebo na ipad, teraz neviem..
Chcel som sa opytat ci sa nejako neda nastavit v aute aux tak, ze by som si prepinal pesnicky cez radio.. dost ma to otravuje ked to musim robit cez telefon. Aa este jedna otazka, nepoznate nejaku dobru aplikaciu na upravu fotiek? nieco na styl instagramu, ale iba uprava.. Je ich ale vela s nich mi prislo dost nekvalitnych..
Chcel som sa opytat ci sa nejako neda nastavit v aute aux tak, ze by som si prepinal pesnicky cez radio.. dost ma to otravuje ked to musim robit cez telefon. Aa este jedna otazka, nepoznate nejaku dobru aplikaciu na upravu fotiek? nieco na styl instagramu, ale iba uprava.. Je ich ale vela s nich mi prislo dost nekvalitnych..
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
aux je vstup, nemas nim ako prepinat pesnicky... a aplikaciu na upravu fotiek skus snapseed (neviem, ci je na styl instagramu, ten nemam...
)
-
tomášHozlár
Zablokovaný
Ahojte, neviete či existuje nejaká appka ktorá nahráva obrazovku iphonu- screenshot sa dá spraviť jednoducho, ale neviete aj o dákej aplikácii čo nieje ani jailbreak ani cydia, ale originál appstore?? Také niečo ako je Fraps na PC, ale na iPhone. Ďakujem. 
Tá je platenáWiZard napísal:aux je vstup, nemas nim ako prepinat pesnicky... a aplikaciu na upravu fotiek skus snapseed (neviem, ci je na styl instagramu, ten nemam...)
tomas: nie, nic take na AppStore neexistuje
-
tomášHozlár
Zablokovaný
ok, dik. Ja som si to aj myslel, pretože som vydel na rôzne appky reviewi a tutoriali a ak by to wxistovalo, tak by asi prstami nezakrivali polovicu displeja, ale za opytanie nič nedam
ďakujem.
Zdravicko, pred casom som spoluziakovi na iPhone videl hru, v ktorej bolo niekolko bodov pospajanych ciarami a cielom hry tusim bolo rozmiestnit tieto body tak, aby sa ciary nekrizili. Vedel by mi niekto povedat nazov tejto hry? Pytal som sa aj jeho, ale nedokazal si spomenut.. Thx
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviete o nejakej appke pre iPad na meranie 3G dat? Keby tam boli aj notifikacie pri prekroceni objemu, resp este pred jeho prekrocenim. Idealne free, ale ak nebude free tak sa nic nedeje. Dik.
zdravim jablkove osadenstvo.
Nepoznate nejaky sposob ako nahradit home button? Frajerke sa pokazil a teraz je ten telefon dost mimo. Jedna sa o iP3G, takze iOs 4.2 myslim, takze nema assistive touch.
Nejaky iny napad? aspon provizorny. Nejaka appka alebo daco...
karma ista
Nepoznate nejaky sposob ako nahradit home button? Frajerke sa pokazil a teraz je ten telefon dost mimo. Jedna sa o iP3G, takze iOs 4.2 myslim, takze nema assistive touch.
Nejaky iny napad? aspon provizorny. Nejaka appka alebo daco...
karma ista
Najdi si cez Cydu - Activator pokial mas JB.
no praveze JB nema